Bu korkumu nasıl aşabilirim?

üniversitede beğendiğim bi çocuğa bir ders cikisi aptalca bi soru sordum ve biraz konuşmaya başladık. kantinde öyle yemeği yiyorduk ama o kadar çok konustuk ki nerdeyse iki saat kalkmadık masadan. bir hafta sonra kütüphanede buluşmak üzere vedalaştık.

buluştuk ders calistik ama fiziksel temas vardi biraz aramızda. saat epey geç olmuştu ben de cocuk zaten uzakta oturduğu icin hadi bana gidelim dedim. bana geçtik ben bir seyler hazırladım film izledik. film izlerken bana git gide yaklastigini farkettim ve biraz korktum. uyuma numarası yaptım beni öpmeye kalkmasın diye. yaklaşık yarim saat öyle kollarindaydim bana biraz dokundu ama baktı ki ben uyudum bisey yapmadi tvyi kapattı. ben tabi hala uyanigim o aralar.

bi yarim saat falan daha gecti ben lavaboya gitmek icin kalktım. geri döndüğümde cocuk uykusundan uyanmisti. yanina oturdum ve biraz lafladık ben nasil uyuya kaldım falan diyodum ashshshk. sonra bana iyice yaklaştı ve öptü beni. sunu demem lazim ki ben gercekten deneymisizim ama yavaş yavaş bi isteklenme geliyor yani. neyse bu beni öptü biraz ilerledik falan derken ben en iyisi uyuyalım dedim. peki dedi ve tekrar uzandık koltuğa.

gece hic uyuyamadım çünkü devamlı bana sürtündü ve dokundu. rahatsız olmadım ama biraz erken oldugunu düşündüğüm icin karsilik vermedim bilerek. sabaha karşı yine dayamaya başladı ama bu sefer baya coşmuştu yani benim elimi alip bi yerlerine koyuyodu falan biraz garip bi duyguydu çünkü daha önce hic bir erkeğin cinsel organina dokunmamistim. beni yine öptü ben karsilik verdim sonra elini benim bacaklarımın arasına götürdü beni okşamaya başladı ben ne yapacagimi bilmiyorum biraz korkuyordum ama belli de etmek istemiyodum. nazikçe elini ordan alıp belime attım. biraz öyle uzandık sonra kalktık. çok saçma bi sabah olmuştu ve bu benim yüzümdendi diye düsünüyorum.

biseyler yasayabilirdik ev müsaitti biz de müsaittik ama ne bileyim olmadı iste ben korktum biraz galiba. bana sadece sarıldı ve burada kalabildiğim icin teşekkür ederim dedi evden çıkarken. kendimi aptal gibi hissetmiştim o an. neden izin vermedim diye kendimi yedim bitirdim. iki gün boyunca hic yazmadı etmedi ben de dayanamayip şunları yazdım "o gece seni kizdirdiysam özür dilerim, niyetim bu degildi, seninle geçirdiğim vakit çok güzeldi ama sadece biraz erken oldugunu düsündüm böyle seyler icin". iyi karsiladi bunu ve su an ara ara yazisiyoruz ben su an tatil olduğu icin ailemin yanindayim ne zaman geri gelecegimi falan soruyor. dersler tekrar basladiginda buluşmak istiyor benimle ve eminim ki konu yine oralara gidecek.

benim asiri korkum var. daha önce hic öyle bisey yaşamadım bir erkekle öpüşmüştüm bu da ikincisi oldu ve çok hızlı oldu hersey. ne yapacagimi bilmiyorum. biraz uzun oldu ama tüm detayları bilin istedim. lütfen ona göre bir cevap verin. istekliyim ama korkuyorum. bu korkumu nasil asabilirim? ya kötü olursam veya beni sadece seks icin kullanırsa diye düşünmekten icim icimi yedi. teşekkür ederim bu kadar okuduğunuz icin.

Bu korkumu nasıl aşabilirim?