Evlenmeden önce libidom daha yüksekti neden böyle oldu?

evlenmeden önce 2-3 günde bir istekli olurdum, sevgilimi (şimdiki eşimi) arzulardım çünkü daha nadir bir araya gelebiliyorduk. evlendikten sonra (yeni evliyiz) cinsel isteğimde azalma ya da doyum tarzı bir şey yaşıyorum. yanlış anlaşılmasın eşim bu konuda çok çok iyi. beni yeterince doyuruyor, tatmin de ediyor. yaklaşımını da seviyorum öyle aç köpek gibi saldırmıyor her zaman daha nahif, daha sakin. ama ben aslında libidosu çok yüksek bir kadın olmadığımı farkettim. eşim yanaşmasa benim aklıma hiç seks gelmiyor artık. öyle hayvan gibi haftanın her günü de yapmıyoruz haftada 2 maksimum 3 olur. eşimden asla soğuyacağım ya da tiksineceğim bir şey yaşamadım aksine evlendikten sonra sanki daha iyi. ama bunlara rağmen konuya uzağım, kendi kendimi bile tatmin etme isteğim gelmiyor artık, durduk yere adamı yatağa atasım da gelmiyor. seks yaptığımızda keyif alıyorum, istemeye istemeye yapmıyorum yani. niye böyle bu durum normal mi acaba. sürekli duş abdest olayları mı sürekli temiz olma zorunluluğu mu zorluyor beni çözemedim

Evlenmeden önce libidom daha yüksekti neden böyle oldu?