evlenmeden önce 2-3 günde bir istekli olurdum, sevgilimi (şimdiki eşimi) arzulardım çünkü daha nadir bir araya gelebiliyorduk. evlendikten sonra (yeni evliyiz) cinsel isteğimde azalma ya da doyum tarzı bir şey yaşıyorum. yanlış anlaşılmasın eşim bu konuda çok çok iyi. beni yeterince doyuruyor, tatmin de ediyor. yaklaşımını da seviyorum öyle aç köpek gibi saldırmıyor her zaman daha nahif, daha sakin. ama ben aslında libidosu çok yüksek bir kadın olmadığımı farkettim. eşim yanaşmasa benim aklıma hiç seks gelmiyor artık. öyle hayvan gibi haftanın her günü de yapmıyoruz haftada 2 maksimum 3 olur. eşimden asla soğuyacağım ya da tiksineceğim bir şey yaşamadım aksine evlendikten sonra sanki daha iyi. ama bunlara rağmen konuya uzağım, kendi kendimi bile tatmin etme isteğim gelmiyor artık, durduk yere adamı yatağa atasım da gelmiyor. seks yaptığımızda keyif alıyorum, istemeye istemeye yapmıyorum yani. niye böyle bu durum normal mi acaba. sürekli duş abdest olayları mı sürekli temiz olma zorunluluğu mu zorluyor beni çözemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu iki tarafında yaşamı rutinleştirip normalleştirdiği için oluyo heyecan katmadığınız için ya da artık sırf birlikte olmak olsun diye oluyosun bunun için sanki biraz iki tarafında istekli olması biraz heyecan katması gerekiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılaslında eşim heyecan katıyor monoton biri değil, zevk almam için çabalıyor görebiliyorum. zevkte alıyorum zaten. burada sorun benim ilişkiye çok renk katamamam aslında benim monotonlaşmam. bunu da isteyerek yapmıyorum, içimden gelmiyor sadece
- +1 yıl
karşındakini çok istemeeme ya da snein kafa oalrak onu istememen olabilir
Soran+1 yılkocamı istememe gibi bi durum olamaz benim kafamda çözmem lazım bunu, biraz herekete geçmem lazım, kendimi zorlamam lazım sanırım
- +1 yıl
sana gaz vermek lazım anlaşıldı :))))) yaparsın sen halledersin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılEvliliğe adepte olamadığını düşünüyorum. Eğer evleneli çok erken değilse çocuk yapın sorun kalmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk daha fazla seksi öldürmez mi ya:D yok anacım ben daha adama yükselemiyorum bide çocukla ortalığı iyice karıştıramam
- +1 yıl
Hayır çocuk düzene sokar herşeyi. şu an evlilik seksden ibaret sizin için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılneden gelsin ki
horomonlar aldırdı zaten evlili kkararını
hormonlar bitti
aşk bitti
olay bu
insanoğlu bu06 Yorumla
Soran+1 yılaşkla ne alakası var arkadaşım insanların libidosu deli gibi yüksek aşık oldukları insanlarla mı sevişiyorlar hep. ben aşık değildim zaten hiçbir zaman ama çok seviyorum
- +1 yıl
aşık olmadan evlenmek?
görücü usulu mü?
maddi yönden mi sevdin anlamadım?
Soran+1 yılne maddi yönü ya:D adamın hiçbişeysi yok. aşık olmak güzel bir şey değil, daha mantıksal biriyim. beni evinin hanımı olarak değil her koşulda her konuda destek olacağı birisi olarak gördüğü ve sevdiği için evlendim. hep daha fazla verici, elim kolum resmen. o yüzden çok seviyorum ve bence sevmek daha kıymetli
- +1 yıl
sevmek yetmemiş
ama
soruna dönersek?
Soran+1 yılher şey seks mi ya. evet seks çok önemli bunu zaten biliyorum. adamı öpüp kokliyim sarılyıp içime sokayım öyle seviyorum ben sadece cinsellik konusunda doymuş gibiyim bir arayışım olmuyor sorun bu
- +1 yıl
her şey seks:D
Sorunu çözersen bana da söyle eşim de aynı senin gibi anlattıklarında kendimizi gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam mutlaka haber veririm:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma değil bu monotonluk olmuş değişik fanteziler deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yıliçimden seks yapmak gelmiyor böyle değişik bişey deneme isteğim yok sorun orada:D
Cevap sahibi+1 yılGarip valla :) bizde tam tersi 😂
+1 yılevlılık herseyı ölduruyo desene
06 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önceki hayatımdan daha memnunum şu an. evliliği kötülemiyorum asla gayet mutluyum sadece seks benim için öncelik değil artık
- +1 yıl
eskıden ulasılmaz gıbı gelıyordur su an elinin altında ıstedıgın zmn yapacagın ıcın oncelık den cıkmıstır evlenmeden once yapmısmıydın seks
Soran+1 yılo da olabilir ama ben devhiçbir zaman çok libidolu bir kadın olmamış olabilirim. ilk seks deneyimini bile 26 yaşında yaşadım sırf deneyim olsun diye. yaşadıktan sonra da sağa sola saldırmadım hep çok nadir yaşamışımdır, hiçbir zaman önceliğim olmadı
- +1 yıl
hımm kimisi boga gıbı saldırgan oluyo kimisi kendi halinde sakin yogunluktan ya da kafa dolulugundan ıstememıssındır belkı
Soran+1 yılevet kadınların çok istekli olanlarını görüyorum mesela çok şaşırıyorum ben niye böyle değilim diyorum bende mi anormallik var ama sonra diyorum ki boş ver böyle iyi:D o kadar yüksek libidoya da bir erkeğin sahip çıkması çok zor. mesela ben eşim dışında biriyle yaşamayı merak bile etmiyorum, ya da doymuyorum biri beni doyursun demiyorum bana bir insan yeterli o bile fazla geliyor:D ama libidom yüksek olsa ohoo zor iş
- +1 yıl
aynen ınsan oglu hep bı fazlasını ister hırs yok demekkı sende ılk ılıskıden sonra o ılk korku gıdınce ınsan devamını yapar sen onu bıle yapmamıssın aynen kadının azgını na 1 erkek yetmez
Pisikoloji ilk aylarda olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayat hep öyle yoksa özlersin çoksa bıkarsın
00 Yorumla
+1 yılYasak değil ya artık heyecanını kaybetmişsindir
00 YorumlaSize farklılık lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılfarklı şeyler elbette deniyoruz eşime karşı istekli gibi gözükmeye çalışıyorum ama aklımdan hiç geçmiyor aslında, ben de isteyen taraf olayım istiyorum ama içimden gelmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki kocan rahatsız mı bu durumdan
04 Yorumla
Soran+1 yılhenüz öyle ciddi bir konu geçmedi. sadece benim ilişkiyi başlattığım bir durum olduğunda çok şaşırıyor aaa diyor şoktayım sen nasıl oldu da başlattın. genelde kendisi başlatıyor çünkü. şaka yollu laf sokuyor
Cevap sahibi+1 yılYetersiz hissettiğim oluyor mu
Soran+1 yılhiç hissetmiyorum çünkü eşime hep sorarım mutlu oldun mu, devam etmek ister misin, yeterli mi diye. her zaman çok güzel şeyler söyler, çokça mutlu olduğunu, ben de öküz değilim canım adamı mutlu etmeye çabalıyorum tabii ki, o halinden gayet memnun benim tek sorunum istekli olamamak
Cevap sahibi+1 yılAceba seni etkileyen şeyleri bulamıyor musun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar