3 4 aydır birisiyle güzel bir ilişkim vardı. Cinsellikte vardı 1 2 kere yaşadım onunla. sevmeye başladım ama anlamsız tartışmalar çıkıyordu o an. Çok parlıyor bazen, bende yükseldim tartıştık. yanına gidip yarın konuşmayı düşünüyorum haberi yok yanına gideceğimden. Sevgi beslemesem yapacağım bir şey değil 1 haftadır ayrıyız özledim sanırım.. düzelir mi sizce oğlak erkosu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Boş ver o kaybeder.
muhtemelen yüz yüze gelince önce bi saks faslı olur sonra oturup konuşursunuz
O kadar mutlu olurum ki
seviyosun bu işi galibaaa
o istemiyor mu görüşmek
Asla yapmam normalde güzel hayat yaşayan beğenilen birisiyim ama insan samimiyet gördüğü yerden öyle birden kopamıyor.. eğlence hayatı boş
anlamadım ya laa
o biye yazmıyor sana
Boşuna gidiyorsun haberin olsun Bir haftadır arada duramazdı sevseydi
Haksızım ama azıcık tanıdıysam yazmaz etmez çok gurur kırıcı bir şey söyledim çünkü
Sana kalmis..
Ben oğlak biri olarak söyle söyleyeyim ilk adımı at barış yoksa ondan adım atmasını bekleme
Oda oğlak bende ona rağmen ben gidicem
Aynen öyle yap sana göre o çocuk istediği kadar haksız olsun eğer o kendini haklı görüyorsa asla geri adım atmaz sen konuş barış tatlıya bağlansın
Ben haksızım zaten. Küfür ettim o an babasız oldupu için dayısı büyütmüş onu ağzımdan bi laf çıktı gururunu çok kırdığımı hissediyorum…
O zaman sorun var kanka eğer çok alınmışsa kusura bakma ama dönmez ama sen yine de şansını dene
Senle kimse ciddi düşünmez. Sonunda patladım:). Oglak diyor ahhshs
Niye kimse düşünmezmiş ak ben insan değil miyim
İnsansin ama tek amacı cinsellik
Uğraşma boşuna takma kafana öyle... yazık gerçekten çok yazik
Neye yazık dedin
Bu kadar basit ve ucuz gurursuz olmana yazik
İnsanları bilmeden yargılamasan keşke ucuzluk neye kime göre ucuzluk? Ben istediğim hayatı yaşayan dışarda insanların ilgisini çeken beğenilen biriyim ama o adam bana peşimde koşanlara depil de daha samimi geliyor, cocuk gibi oluyorum yanında mutlu oluyorum bu mu ucuzluk 🙂
Tabii bedava olduğun için böyle
Barısırsınız bitmez hemen öyle
Teşekkür ederim
Onu geri kazanmalısın.
Görüşmeye gidicem evine birden ne hisseder bilmiyorum hoşuna mı gider rahatsız mı olur artık
Plan gayet harika, hoşuna gider mi burada tavırların önemli.
Normalde asla gitmem kimsenin ayağına bir kadın olarak. Ama ağzımı bozdum küfür ettim ve nefret ediyor bende hep dikkat etmeye çalışıyordum da sinirlenince gözüm döndü. Gururunu kırdığımı düşünüyorum o yüzden gideceğim. Babası olmadığı için dayısı büyütmüş o an küfür ettim ayrıldı benden…
Hevesini almış senden boşa gitme
Hevesini almış diyorsunuzda 3 aydır adam beni bakire biliyordu. Sonradan güvenince söyledim yaşadık. Ben elini tutana kadar elimi bile tutmadı asla öyle birisi değil o yüzden yanına gitmek istiyorum zaten.
Açık kapı bende tadına bakayım demiş işde. şu an bakire olsan bunj yaşamıyordun
nerde yaşıyordunuz ki
İkimizde İstanbul ama biraz mesafeli bir ilişki yani
o nasıl oluyor abi sen hangi yakadasın
İkimizde Avrupa yakasında
aaa bende oraya atandım :D silivri nasıl
Takma kafana daha iyisini bulursun
Ama ben onu istiyorum
Geçici bir istek
Oğlak inatçıdır ama olur
Duzelmez gitme tamamen kaybedersin
nerdesin Yavru
Kanka sana bakmam mdmdmf
Aman güzel yavaş yürü
İki göz var ikiside dermanin
Yaşlar kaç?
24 ben o 26
Aşağıda demişsin ki o öyle biri değil bakire saniyordu 3 ay elimi bile tutmadı
Bakire olmadığını öğrenince değil elini tutmak şeyini tutturmuş
Zeki olan bir insan çocuğun tek derdinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu anlar. Karşılamış büyük ihtimalle kötü hissetmiş. Ciddi düşündüğünü bağlandığını görüp ilerde büyük sıkıntı çıkarabilecegini düşünmüştür. Tadına varıp uzatmadan bitirmiş. Olay bu