Cinsel Yaşam Prostat masajı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl Erkeklerde az degilmis hahahha Prostat masajı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Doktor sende prostat kireçlenmesi var dediğinde internnette arama yaparken bulduğum tedavi yönetemiydi. Neyseki hatalı tanıymış. Yoksa totoya veda edecektim. hsjskks 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah tedavi yontemi miii Yorumla Incoterms +1 yıl Gökkuşağının altından döndüm 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahhaha kadin yaparsa gokkusagi olmaz yaa😀 Yorumla Incoterms +1 yıl Asıl o zaman olur Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeğin anal bölge yoluyla testislerin hemen altında bulunan prostatına baskı uygulayarak yapılan masaj. Sperm çıkışı ve zevk çok yüksek olur 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Prostat masajı erkeğin anüsüne parmak plug veya vibratör ile giriş yapılarak orgazma ulaştırılmasıdır 🤗 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeğin kasesinden egzoz borusuna parmak veya cinsel ürün ile girilmesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski sevgilimin oral yaparken bana bir parmağıyla yapması deli etmişti beni 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yapti tam olarak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yandan bana oral yaparken bir parmağını anüs bölgeme sokmuştu ama sadece parmağının ucunu Yorumla Soran +1 yıl Ucu yeterli geldi mi sana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha ne yapsın Yorumla Soran +1 yıl Tamamini soksaymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendine mi yapacaksın partnerine mi Yorumla Soran +1 yıl Kadinlarin prostati mi var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum sen belki vajinanla oynarken kendine bir şey yapıyor olabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden öyle dedin şimdi 🤨 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bir kadın tarafından yapılması keyifli olabilir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Deneyimledin mi Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Hayır denemedim Yorumla Soran +1 yıl Umarim en yakin zamanda denersin o zaman hahaha Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl 🌷 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Gizli olmasan keşke Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. makattan yapılıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Deneyimldim. 0 16 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarılıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzanmış oral seks esnasında yaptı Yorumla Soran +1 yıl Parmakla mi yapti? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çok derinde değil. Yorumla Soran +1 yıl Hmmm yakin yanii Yorumla Soran +1 yıl Okeyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama denemek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslı yapacağın çocuk Yorumla Soran +1 yıl Belki seni de biri parmaklar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Yine yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapar tabi. Saksonun en güzel hali... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakson iyiyse taçlandır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🦄87 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Bir kız yapsa... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Doktor sende prostat kireçlenmesi var dediğinde internnette arama yaparken bulduğum tedavi yönetemiydi. Neyseki hatalı tanıymış. Yoksa totoya veda edecektim. hsjskks
Hahahahah tedavi yontemi miii
Gökkuşağının altından döndüm 😂
Hahahhaha kadin yaparsa gokkusagi olmaz yaa😀
Asıl o zaman olur
Erkeğin anal bölge yoluyla testislerin hemen altında bulunan prostatına baskı uygulayarak yapılan masaj. Sperm çıkışı ve zevk çok yüksek olur
Prostat masajı erkeğin anüsüne parmak plug veya vibratör ile giriş yapılarak orgazma ulaştırılmasıdır 🤗
Erkeğin kasesinden egzoz borusuna parmak veya cinsel ürün ile girilmesi
Eski sevgilimin oral yaparken bana bir parmağıyla yapması deli etmişti beni
Nasil yapti tam olarak?
Bir yandan bana oral yaparken bir parmağını anüs bölgeme sokmuştu ama sadece parmağının ucunu
Ucu yeterli geldi mi sana?
Daha ne yapsın
Tamamini soksaymis
Sen kendine mi yapacaksın partnerine mi
Kadinlarin prostati mi var?
Bilemiyorum sen belki vajinanla oynarken kendine bir şey yapıyor olabilirsin
Neden öyle dedin şimdi 🤨
Bir kadın tarafından yapılması keyifli olabilir
Deneyimledin mi
Hayır denemedim
Umarim en yakin zamanda denersin o zaman hahaha
🌷