Canlar direk konuya giriyorum bu kişiyle aynı yerde çalışıyoruz ben 24 o 33 yaşında adama 2 sene önceye kadar deli gibi aşıktım ama benimle bir türlü beraber olmak istemiyordu hır kaç kere buluştuk sonrası hiç yazmamisti sebebini sorduğumda seni kendi ortamıma sokamam demişti bir gün beni evine çağırdı gittimde bakire olduğumu duyunca hepten uzaklaştı ama bu aralar yazıp tekrardan çağırıyor dışarıda buluşalım diyorum gece eve geciceksek olur diyor asla evlenilecek bir adam değil ilerisi olmayacağını biliyorum ama onu seviyorum ilkim onunla olsun istiyorum akıl verin bana lütfen gidersem tekrardan eski duyguları beklersem takıntı edersem diye korkuyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana olacakları anlatayım.
senle olacak. Yatıcak kalkacak.
karşısına evleneceği bir kadın çıktığında onla evlenecek.
tabi evlenene kadar senle fb olarak takılcak.
sen ise evlenince höt gibi kalıcaksın.aşk her şey değil. Sevebilirsin ama
kaybedersin. İşin sonunda hem kadınlıpından hemde aşkından olursun. Lütfen yapma.
bu resmen seni kullanmak istiyor. Sen ise sevdiğin için kullandırmak istiyorsun. Belki beni sever diye düşünüyorsun. Ama asla sevmeyecek. Akıl veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla evlenecek biri değil alkol problemleri aile sorunları var zamanında nişanlanmış ama sonra ne olduysa bu hale gelmiş onu da başkalarından duydum onunla beraber olursam gözünde basit olur muyum basit görsün istemiyorum beni
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sazan kadınlar erkekde değerim kalırmı diyor evet Bir kaç ay değerin Elmas olcak bu kadar ucuz değer Sevgi kadınları görünce evlilik korkutuyor düşünsenize bu kadın ilerde biri ile evlense kocasına bir adama kafayı taktım verdim dediğini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten amacını açık açık belli etmiş ilk gorusemeye gece eve gelecekmisin demek bana verecek misin demekten farksız. Yani bekareti sorun etmiyorsan gider birlikte olursin madem seviyorsun ama sonrasi emin ol senin için yıkım olur tek taraflı sevgi o istediğini alacak sen de kaybettiginle kalacaksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu an öyle bir durumdayım ki bakirelik gözüme normal bir durum gibi geliyor halbuki doğuluyum bizim için çok önemlidir bu konu ailem katıdır ama onun için farketmeden normallestirmisim bu durumu yıkım daha sonra evlilik durumları için mi olur yoksa depresyona mı girerim vs için mi
Cevap sahibi+1 yılEvlilik durumları için de olur da benim kast ettiğim yaşayacağım duygusal çöküntü. Ve eğer ki ailen dediğin gibi ise böyle bir serseri için aileni asla ve asla çiğneme...
Cevap sahibi+1 yıl@kolenizx beğeni için teşekkürler
+1 yılEğer bu birliktelikten sonrası senin için önemli değilse git birlikte ol ama daha sonra sorun çıkarır diyorsan uzaklaş bence
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla ama sevgililik bile olmaz değerim kalır mı merak ediyorum
- +1 yıl
Değerin kalmaz ya şu an seni zor olarak görüyor ve elde ettikten sonrası yok
Soran+1 yılHala bakire olduğumu biliyor geçen sefer dokunmamıştı bu seferde dokunmayacak ama gidersem ben istiyicem
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bakirelik gidecek , ortada kalacan. Sonra erkekler kötü diyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılSadece cinselliğe odakla kendini. Duyguları ekarte et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılTerk et. Tehlike çanları...
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten birlikte değiliz ki bir kere daha denemisti şansını gelmeyeceğimi söyledim bugün ben yazdım beni dışarıya çıkar diye hemen eve gelecek misin diye soruyor
+1 yılBir kere aklını kullan tc kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIQ düşüklüğü alert!
00 Yorumla
+1 yılNe mal kızlar var
10 Yorumla
+1 yılYa saf mısın sen?
01 Yorumla- +1 yıl
Bakire olduğumu biliyor dokunmayacak yazmışsın. Git de gör gününü:) bozup kapının önüne koyunca da aşıktım ilkim olduğu için mutluyum dersin değil mi:)
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vereceksinnnnn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım