Gizli Üye(25-29)+1 yılDelilim yok diye bir şey yok bu... (küfürdür) sana onu yaşattıklarında gidip daha yüksek makamlara suç duyurusunda bulunsaydın sana bunu yaptıklarını kanıtlarlardı çünkü birleşme sırasında erkek senin vücudunda DNA'sını bırakacaktı. Hakkında hayırlısını dilerim, yaşamış olduğun şey insanın üzüntü ve sinir duygularını harekete geçiren türden. Geçmiş olsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılYa aynı yıl içinde şikayetçi oldum zaten ama aylar sonra toplu bir şekilde şikayetçi oldum ne anlamı kalırki? kendimi bile net ifade edemedim utandım muayene falan edildim zaten. Adamlar benimle ilişki yaşadıklarını bile inkar ediyorlar bırak zararı ziyanı.
Cevap sahibi+1 yılİnkar etmeleri boşuna diyorum size. Birleşme olan bölgelerde DNA bırakırlar. Sizden alınacak sürüntülerde bunlar bulunabilirdi. Karakola, yerel birimlere şikayet etmeyin böyle durumlarda. Gidin üst mercilere şikayetinizi yapınız.
Soran+1 yılValla çıktı mı çıkmadı ondan haberim yok. Ben takip edemedim. Zaten o zaman bir halttan anladığım yoktu. Şimdiki aklım olsa zaten karakola gitmez savcılığa giderdim kime nereye güvendiysem hep bir kazık çaktı. Destekçim de yoktu polisler bile suçlayıcı bir şekilde yaklaşıyordu zaten bir tanesi döndü bana sen bu adamlarla evlenmek mi istiyorsun kızım dedi sanki şikayet etmeye hakkım yokmuş gibi.
Cevap sahibi+1 yılBilinçli olmak önemli! Geçmiş olsun tekrardan.
Soran+1 yılSağol. O polisi de kuzenim olacak pisliği de annemi de herkesi Allah'a havale ediyorum el birliğiyle psikolojimi mahvettiler
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik destek alıyor musun?
Soran+1 yılHayır önceden alıyordum bıraktım
Cevap sahibi+1 yılFaydasını görmedin o zaman.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBelki doktorun iyi değildir bilemiyorum. Çözüm önerim de yok açıkçası. :/
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılKötülük yapmak istemiyorum zaten yeterince günaha hataya bulaştım
Cevap sahibi+1 yılEtme bulma dünyası. Sen edebini koru. İllaki çıkar onlardan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaptıkları yanlarına kalmaz birgün belalarını bulurlar muhakkak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak dur, Allah havale et, kul hakkıyla sürünsün küpek
04 Yorumla
Soran+1 yılUzağım zaten ama annem bile onu övüp savunuyor bana inanmıyor. Melake gibi anlatıyorlar beni şeytan yaptılar onu melek
Cevap sahibi+1 yılSalla hiç vakit harcama onlarla sen işine gücüne bak
Soran+1 yılYanına kaldı her şey
Cevap sahibi+1 yılÖbür taraf car, hakkını helal etme, kul hakkı çok kötü bir şey, sen onlarla olup kendinş aşşağıya çekmesine şzin verme
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer akrabada var böyle tipler sırrını vermeyecektin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun arkadaşlarıyla yattım herşeyden haberi vardı daha küçüktük 16 17 yaşındaydık ama o olgun kadın gibiydi çok kurnazdı bilerek açıklarımı aradı
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer