Ilk defa acildigim icin çekingen kaldım neden utanıyorsun dedi normaldir yeni acıliyorum böyle dedim ve öpüşme yi sevmiyor boyuna inmeyi sevmiyor yapmaz ve yaptırmaz üstelik kalktığı halde boşalmadı boşalmadan indi eşim deki problem nedir beni Hiç etkilemedi yumuşatmadi ona alışmam için hiç bir şey yapmadı kalkmasına kalıyor ama boşalmadan inebiliyor ve hiç birseyi sekste sevmiyor beni mutsuz ediyor evlendiğim e düğün yaptığıma herseye pişmanım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu senden zevk almadığını gösterir iyi de. Boşalmadan kalkmak olabilir tutuyordur ilişkiyi uzun sürdürmek istiyordur ama onu yaptirma bunu yaptırma ilerde siz bosanirsiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılIyide zevk almak için hiç bir şey yapmıyor gibi opusmeyi bile sevmiyor boyuna dil darbesi sevmiyor yalamak yalatmam sevmiyor
- +1 yıl
O zaman senden hoşlanmıyor. Bu durum bunu gösterir.
Soran+1 yılBir on sevişme bir çekim yapmıyor ki zevk e gelmeye bende onu düşünüyorum zaten olucak gibi değil ac gir sadece sevişme hiç sevmiyor bu sefer bende yaptığında tat almıyorum çünkü zevke gelmemi engelliyor sevismemesi
Soran+1 yılBende onu sevmiyorum ama bazı şeyleri yapması gerek çekmeye çalışması gerek bu evlilik böyle yürür sanmasin
Soran+1 yılHoşlanmasa kalkmaz da oda var
Soran+1 yılBoşalma problemi var daha önce de boyleydi
- +1 yıl
Şimdi şöyle hoslanmiyorsa senden vücudundan kısacası seksi gelkiyorsan ona ne yapsan nafile.
- +1 yıl
Sürttugu an kalkar erkeğin ki onu öyle düşünme
- +1 yıl
Boşalma problemi çok sorun değil o halledilir
- +1 yıl
Ten uyumu da oluşmamış aranızda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin tam bir bencil bir adam aynı durumu yaşayan biriyim ama benım eşimde isteksiz ve sogudum artık kendını dusunmuyorsan eşini düşün dimi ama o da yok ne zamandır evlisiniz?
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 günlük evliyiz ilk defa birlikte olduk ve ilk inde hayatımı maf etti
Soran+1 yılEvet eşini de düşünmüyor sonra aldatırsan ya da terk edersen biz sucluyuz
Soran+1 yılBen böyle beklemiyordum il kurce güzel şehvet ateş bekliyordum boşalma. problemi var isteksizlik var sevişmeyi sevmiyor öpmeyi bile öpüşmek ya hiç zevke gelmedim hiç yumuşamadım çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yalan söylemeye gerek yok insanın gözü dışarı kayıyor ilk günden böyleyse ohoo işin var demektir severek mi evlendın
Cevap sahibi+1 yılhatta yanlış anlamazsan bu konuları ulu orta degılde özelden konussak senın içinde sorun olur mu?
Cevap sahibi+1 yılöyle şey mi olur ne saçma eşin gay felan olabiir mi? daha önce hiç seviştiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılsen birde benım duyduklarımı yaşadıklarımı dinlesen varya evliliğimde ohooo
Soran+1 yılSeviştik başta öpüşmedi ilişkinin devamı gelmez diye oluşmadığını düşünürdüm ama hala aynı devamı gelsede hayır çirkin biride değilim kalkıyor ama adam sevmiyor gizliden cik istersen yazayim
Soran+1 yılKonuşalım
Cevap sahibi+1 yılçıktım bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl:)
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak biraz ama geçiçi de değil gibi ten uyumu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık olmuş emeklerinize şansın yokmuş karşına doğru erkek çıkmadı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok
Cevap sahibi+1 yılboşansan ailen destek olur mu
Soran+1 yılDaha 1 günlük nikâhıyız düğün e 2 hafta var şu an boşanamam düğünden 1 sene içinde boşanabilirim şimdi kimseye daha bir şey anlatamam söyledim bugün niye böylesin beni tatmin edemedin zevk almadim öpmeyi bile yalamak yalatmak hiç bir şey sevmiyorsun böyle olursa ayrılırız sende boşalmadan iniyor neden öylesin dedim böyle gitmez bu evlilik dedim sorun lu gibi görünce kendini bana kızdı mutsuzsan ayrıl dedi sonra boşanmak yok öyle dedi evcilik mi vs vs dedi
Cevap sahibi+1 yılbiraz sabret az zaman sonra gereğini yaparsın seni mutlu edemeyip seninle aynı evde yatakta kalamaz bu sağlıklı evlilik olmaz
Soran+1 yılÇirkin biri olsam etkilenmiyor dicem çirkinliğim yok kalkıp boşalmadan inmesi onda sorun olduğuna işret hiç op meye dil darbesi akşamı yalatmak hiç birseye izin vermiyor böyle kimse mutlu olamaz ki kuru kuru girmeyi tercih ediyor bende sevişmeyince tahrik olup sulanmadi bile daha çok acıdı
Cevap sahibi+1 yılhiç tecrübesi yokmu sen yattığı ilk kadınmısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden böyle cinsellik konuşmazsan zevklerini ne istediğini bilmezsen böyle kalırsın işte bekarken ayy cinsellik iğrenç diye ağlıyonuz max tc kızı
00 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden deneme sürüşü önemli.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 valla
+1 yılSenin çekingenliğin adamı strese sokmuş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))9 seçimini yanlış yapmışsın böyle devam eder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için üzüldüm. baya bi hayal kırıklığı olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük bir kaos resmen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı mastürbasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuları eşinle konuştun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYani neden boşalmadın dedim sertleşip iniyor seninki geri dedim benide tatmin edip yumusatamadin mutlu değilim dedim böyle olunca durumları söyleyince bozulup bana attı sonra sınır oldu mutlu olmadıysan pişmansan gidebilirsin dedi sonra döndü boşamam dedi evcilik oynamiyoruz dedi bozuldu o yüzden ayrıl demeye getirdi dondurdu lafları boşanma mevzusu duymiyim vs dedi
Cevap sahibi+1 yılBu konuda kendini geliştirmen belki fayda saglaya bilir cinsellik konusunu araştırdım mi hic
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfedersiniz sertlesmiyo mu
020 Yorumla
Soran+1 yılSertleşip boşalmadan iniyor kalkıyor ama boşalmadan rahat durabiliyor
Soran+1 yılHemen iniyo
Cevap sahibi+1 yılYuh nasıl bosalmiyoki icindemi iniyot
Soran+1 yılBoşalmadan rahatsız olması lazım boşalması şart sertleşip kalkıyor ama boşalma yok ve öpmek yalamak yalatmak hiç sevmiyie
Cevap sahibi+1 yılDeğişik yaa
Soran+1 yılYok daha önce de böylesi opusmeyi sevmezdi derdim ilişkini devamı gelmiyor diyedir ama. oyle değilmiş devamı geliyor ama yapmayı öpmeyi dil darbeleri yalamaz. yalatmaz
Cevap sahibi+1 yılKötü ya senin yaşın kaç bizde yeni evliyiz esim şeyimi içine alamiyo
Soran+1 yıl24 benim ki de ucunu aldım ilk diye ondandır
Soran+1 yılSenin durum düzelir yavaş yavaş açılır ama benim adam in ki duzelmez
Cevap sahibi+1 yılYa benimki ucu alabiliyor sadece
Soran+1 yılEe ittir alışması mi daha acitir
Cevap sahibi+1 yılNasıl o izin vermiyo yinede ittreyimi
Soran+1 yılE o izin vermesi lazım açılmaz yoksa
Soran+1 yılAlışmaz seninkine hic
Soran+1 yılIttire ıttire açılır alışır o da zevk alır sonra
Cevap sahibi+1 yılSen ittir diyon yani
Soran+1 yılEvet ittir cun ku açılmaz ittirmezsen girdikçe alisicak oda
Cevap sahibi+1 yılHaklısın biraz zorlucam yani
Soran+1 yılZorla bir şey olamz acısa da alisicak yoksa düzgün ilişki yapmaz