vibratörü de 3 bine aldım. kaliteli ve iyi bir marka yani sizce çöpe mi atıyım yoksa dezenfekte edip kullanmaya devam mı ediyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
vibratörü de 3 bine aldım. kaliteli ve iyi bir marka yani sizce çöpe mi atıyım yoksa dezenfekte edip kullanmaya devam mı ediyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
arkadaşında bir hastalık enfeksiyon mantar gibi sıkıntı yaşatacak bir durum olmadığından emin isen, dezenfekte edip kullanabilirsin.
O alsın sana hiç mi tiksinmemis kullanmış mk
genel olarak değişik ve iğrenç bir insan odası pislik dolu zaten. bu zamana kadar kira az diye sabretmiştim ama yeter artık taşıncam yakında
Taşın cidden onu kullanan dış fircani bile kullanır cdbjxsj
Dezenfekte et kullan canım ne olacak wyni günde on erkekle yatan kadınlar var. Sorun etme arkadaşında memnun kalmıştı sorsaydın bari
Temizlenebilir bir şey olmazsa. sen nasıl kullanıyordun? Diye sorarlar. Arkadaşının yaptığını savunmuyorum.
Seni kıskanıyor ve içten içe sana karşı kin duyuyor. Dostun gibi görünse de aslında dostun değil.
Evleri ayırma vaktin gelmiş çoktan.
Gerçeği varken neden oyuncaklarla oynuyorsunuz ki
erkekleri sevmiyorum. ben kendime yeterim
erkekleri sevmiyorsun ama erkeklerin cinsel organini yapay olarak kullanıyorsun. Sevmesen hiç tahammül etmemen lazim
Ortak kullanmaya devam, senin damın o damı kavgasına gerek ikinize de yeter
saçmalama tabikide kullancan temizleyip bide arkadaşın böyle bişeye nası cesaret edebiliyo bide nerden biliyo senın vibratörün oldugunu?
Neyse ki sevgilin yok onu da kullanabilirmiş :D
İğrenç yaaa ya kız da aids hpv varsa ne yapacaksın bence kullanma
dezenfekte et devam et. p*rno film gibi düşün adam çıkarıp ötekine sokuyor ve hiç sorun olmuyor
Erkek arkadaşın olsa seninle yatıyor kalkıyor olsa sen yokken onunlada yatarmı aceba onu kullanınca aklıma geldi birden :D
ahahahah yapar bu bence herkesin malında gözü var ve hijyen anlayışı da yook
Neler yaptığını sorup eğer oral da yaptıysa sonrada onu en son analda kullandığını söylesene tepkisi ne olacak :D
dezenfekte et. arkadaşına lazım olduğunda kirala. postası 100, günlük 300.
Temizle ve kulanmaya devam et. Bir şey olmaz.
Dezenfekte et, bir şey olmaz ama kullandığını nereden anladın?
girecegi yer aynı sonuçta agzına koymican kaldı ki agzına alsan bile sorun olmaz nolcak yani hastalıklı degilse kullan gitsin
vibratörün namusu kirliendimi. yıkarsın gecer bence sen kendin kullandığın zaman hiç mi demiyeceksin o mu iyiydi yoksa benmi diye :-)
ev arkadaşına sat bence :D
off onu hiç karıştırma 1 ay sonra taşıncam zaten. kendisi yüzsüz ve ahlak bekçisi bir insan ama başkasının vibratörünü de kullanıyor. değişik yani
taşınacaksan sat cidden. ya da dezenfekte et öyle ver de
dezenfekte et kullan tabıı kı bısı olmaz
üç bin büyük para dezenfekte et devam
Kadınların yüzde kaçı vibratör kullanır
ortak kullanın
Saöma olmuş nerden bulmuşşuki
Öyle yapılmaz böyle yapılır diye ona sok
Sabunla yıka geç ne olacak
başka oyuncakların da var mı?
temizle kullan be ne olacak
dezenfekte et bişey olmaz
kullansın üzülme ihtiyacı vardı yıkayıp kullan