Merhaba arkadaşlar ben 10 gündür evliyim eşimin sertleşme sorunu olduğu için birlikte olamadık şimdi o sorunu çözdük birlikte olmak istiyoruz fakat bu kezde ben çok stres yaptım başta çok rahattım korkum yoktu ama şu an çok stres oldum eşim parmağını bile sokmaya çalışınca aşırı acı hissettim o şey nasıl girecek stresim nasıl geçer acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak, her ikinizin de rahatlamasına yardımcı olabilir. Derin nefes alma, meditasyon veya gevşeme egzersizleri gibi teknikler kullanarak stresinizi azaltmaya çalışın. Bu yöntemler, vücudunuzdaki gerginliği azaltabilir.
Acele etmeden önce uzun ve keyifli bir ön sevişmeye odaklanmak, vücudunuzun rahatlamasına ve cinsel uyaranlara daha duyarlı hale gelmesine yardımcı olabilir.
Eğer ağrı veya rahatsızlık yaşanıyorsa, kayganlaştırıcı kullanmak cinsel ilişkiyi daha konforlu hale getirebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bişey olmaz kızım en fazla 15 saniye bir acı çekeceksin oda her saniyesi aynı şiddette değil. sonra içinde hareket etmesin beklesin bati bunu yapmadan önce güzelce seni ıslatsın tahrik olsa sonra bu aşamaa geçin. içinde biraz bekleyip acın tamamen kaybolunca yavaş yavaş devam etsin hoşuna gitmeye başlar ve geçer, korkun zevke dönüşür.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinusmus riski. Bebek çıkıyor oradan, penisin çok rahat girmesi lazım. Çekinceleriniz psikolojik. Birbirinize karşı anlayışlı olun, acele etmeyin.
00 Yorumla
+1 yılNormalde problem olmaması gerekirdi bilemedim neden çok stres e girdin.
Sakin davranmak gerekir. Ayrıca senin üsste olup kontrolü ele alman senin acından daha iyi olacak gibi, en azından öz güvenli olursun ve ne zaman ne şekilde ileriye gidilmesini kontrol edersin
🤞03 Yorumla- +1 yıl
Acele edecek hali yok, hakimiyet ve kontrol elinde olduğu süreçe özgüvenide artar ve kendi belirler ne kadar ileriye gidileceğini. Stresini de alacağını düşünüyorum. Kafamızdanda uydurmuyoruz bilim ve sağlık acısındanda en uygunu budur.
- +1 yıl
Evet zaten yanlış yapılmadığı için çoğu kadın ilk gecesinde travma yaşıyor, ve baştan seks Hayatından soğuyor neden çünkü Erkek heycanına yenik düşüp bastırıp patlattığı için. Kafama görede konuşmadığımı belirttim, en iyi Pozisyonlar arasında bu var ayrıca seni az Terbiyeye davet ediyorum olur mu. Yorumumun altından bi Uzaklaş Terbiyesizleşiyorsun.
- +1 yıl
kanka. kı Herif 🤣Senin cehaletine kaldıysa oho 🤓 Hadi kaybol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Eşin rahatlatmalı seni bir şey sokmada 30dk kadar ön sevişme yapmalı yalayıp okşamalı seni farklı şekilde
00 Yorumla
+1 yılHedefiniz birleşmek olmadan sevişin. mümkünse yalasın seni. stresin bir süre sonra gidecek ve girmesini istersin. uzun uzun sevişin acele etmeyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılayne sende benim eşim gibisin arkadaşım oda gerdek gecemizde çok stres yapmıştı sabaha karşı yarı uykuluyken yapmıştık.
01 Yorumla- +1 yıl
eğer istersende sana detaylıda anlatabilirim arkadaşım ulaşırsan
Tecrübeli birisi olarak yaz yardımcı olayım seni en iyi ben anlarım
00 YorumlaParmak sokmanızı tavsiye etmem bir şey neresi için yapılmışsa oraya girer rahat olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlı yemeni öneririm ya da sevdigin bir tatlıyı çikolatayı yemelisin. Bir şekilde mutlu olacaksın yediğinde ve hemen sonrasında iliskinize odaklanin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle eşin acele etmemesi gerek ve ilişkiye gireceginiz posizyonlarda sen üstte olmalısın ki kontrol sende olsun gerisi de gelir
00 Yorumla
+1 yılVajinismus tamda böyle bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme be sanmıyorum ben çünkü tam tersi istekli bir insanım bu güne kadarda çok rahattım keyif almaya baktım bugün stres oldum
- +1 yıl
Alkol alarak dene akşama. Alkol, mum, tütsü, relax ve romantik bir ortam oluştur.
Vajinusmus olablilirsiniz aman dikkat
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle bişey değildir normalde bu kadar stresli değildim gayet rahattım 10 gün geçince stres yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertleşme iyi asmissiniz korkma ciddeb çok rahat kasma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolur olur. düelir merak etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılIslaklık var mı yeterince
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kasilmaktan vazgecmelisin oncelikle
00 Yorumla
+1 yılBoşanın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ne nazlisin aw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörünce alışırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi