Kendimden büyük olgun erkekler hoşuma gidiyor bu kötü bir şey mi bilmiyorum ama çekici buluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Gayet normal
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür ve geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkekler tecrübelerini size aktarmaya çalışır sizin hata yapıp üzülmenizi istemez. Bu da onları daha sahiplenici koruyucu gösterir. Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir. Böyle birisinin yaşı değil bu davranışları çekici gelir. Ve bu davranışlara sahip erkeklerde genelde 33 yaşından sonra görünür. Yani siz bu yaşları değil bu kriterleri ve karakteri çekici buluyorsunuz07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe olgun erkek kadının sadece vuducuna değil ruhuna da hitap etmesini bilir. Ve bunun tadını alan kolay kolay vazgecemez
Soran+1 yılSapyoseksüel olduğumu düşünüyorum bir erkeğin dış görünüşü değil zekası beni etkiliyor. Ve dediklerinizin çoğuna katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılBak bende sapyosexuel olduğumu düşünüyorum ve uzun zamandır yalnızım bu yüzden başlıyoruz ama sonrası gelmiyor. Saçma sapan seylerini görünce soguyorum
Soran+1 yılBende öyle hayatıma birini almak istiyorum ama sürekli sorguluyorum en ufak mantıksız saçma hareket beni soğutuyor
Cevap sahibi+1 yılPeki daha önce yaşça büyük biriyle duygusal bir ilişki yaşadın mi
Soran+1 yıl32 yaşında bir konuştuğum vardı ve çok keyif alıyordum onunla konuşmaktan, dışarı çıkmaktan siyaset yapmaktan, maç izlemekten. Her dk mıcık mıcık konuşan görüşen biri değildik kaliteli zaman geçiriyorduk ve onunla konuşmaktan keyif alıyordum bir anda ghost oldu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSenden istediğini alamayacağıni anlamıştır. Evet işte her Anlamda kaliteli vakit geçirmek mümkün olgun erkekle. ve bunu deneyimledigin içinde daha çekici gelmesi çok normal
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşlandığın kişiyle yan yana geldiğinde sırıtınca bana aşırı itici geliyor. Daha büyük ve olgun olması aorun değil de yaş farklı 10u geçince saçma geliyor bana
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum işte tam olarak dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum
- +1 yıl
Yorumlarız knk orasını dert etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
+1 yılGayet normal. Özellikle yakın çevrendeki yasitlarinin çocukça hareketleri olunca. Daha olgun kişilere yönelim olabiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle olgun ne istediğini bilen geniş açıdan düşünebilen bir her zaman daha önemli benim için
- +1 yıl
İnsanoğlunun olması gereken yapısı zaten bu olmalı. Biraz tecrubesizlik biraz zorluk gormeyisi hayatin hep pespembe olduğunu düşünmeleri. Karakterlerinin olgunlasamayacaginin belirtisidir
Hayır yahu neden kotu olsun. Makul bir yas miktarinda sorun yaratmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılMakul yaş nedir peki sizce
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarında var bu durum buda profesyonel lik anlamında galiba
12 Yorumla
Soran+1 yılNe istediğini bilen, konuşmasını bilen bazı şeyleri olgunlukla karşılayan insanlar hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Normal şeyler bunlar bunu herkes ister çoluk çocukla bazı şeyleri yapmak zor olur ama bilen birisi olgun birisi her zman avantaj
Hayir asla kötü degil hatta bence mantikli ve gerekli olan kadinlar herzaman erkeklerden olgundur ve ileridir
A tabi 25 yasinda kiz 45 yasinda ya da 40 yasinda erkek olmazda ama arada 10 sene oynsasa ben sorun görmüyorum02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu dışarıdan görülünce sorun yaratır mı
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıleee erkeklerde olgun kadınlardan hoşlanıyo zaten çok takma
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım
- +1 yıl
sende yolun yarısına gelmişin ya :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın gereği normal 18 22 arası kadınlar seviyor bizleri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun ile yaşlı arasında ki farkı biliyorsan ne ala
00 Yorumla bu hep böyle ya mormal bende benden küçükler ilgimi çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidip 15 20 yaş takmak saçma kullanılırsın sadece. Ciddi düşünsen bile erkeklerde 35 40yaştan itibaren performans düşüklüğü başlıyor örneğin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver olgun biriyle zaten gizlilik kurallarına göre olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz erkekler de kendinden küçükler hoşuna gider normal merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesela ne kadar olgun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluk sadece rakam olarak değil ki 32 yaşında bir erkek arkadaşım vardı konuşmasından çok etkileniyordum saatlerce sohbet etmeyi onu dinlemeyi, siyaset konuşmayı çok severdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayniyim gayet normal
26 Yorumla
Soran+1 yılBazen dışarıdan görünce kötü düşünülür mü diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılInsanlarin ne dedigini onemseme
- +1 yıl
var mı sevgln senn yaskac
Cevap sahibi+1 yıl@Bagaburcu4506 sanane
- +1 yıl
Sordm ya ne kizyosnn
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılkızların genelınde bu var
00 Yorumla O zaman ben hoşuna giderim
00 Yorumla
+1 yılBu kız ne tatlı yaşın kaç senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hiç hoşuma gitmiyor sıkıldım artık 18-19 yaşında ki kızların göz hapsinde olmaktan
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar küçük değilim fakat hoşuma gidiyor böyle erkekler
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bizde var olan aura yaşıtlarında yok onlar hala çocuk 😃
Soran+1 yılBe istediğini bilen insanlar her zaman bir adım önde benim için
Cevap sahibi+1 yılBu benim de yıllardır var olan bir opsiyonum 😉
nekadar buyuk olduguna gore degisir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık tavır istemiyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
- +1 yıl
Olgun erkekle beraber oldun mu peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende genç 18-23 arasını.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. çok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız?
00 Yorumla
+1 yılNormal yavrucum
00 Yorumla
+1 yılDoğal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYoo bazi kadnlar oyle
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSmdi var mı sevgln
Cevap sahibi+1 yılŞuanki sevgln kac yasnda
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendimden büyük olgun erkekler hoşuma gidiyor, bu kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat