Cinsel Yaşam Mastürbasyon hormonları ne kadar etkiler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hormonlar da değişim yapar mı? Güncellemeler+1 yıl Nette testosteron yükselttiği yazıyor doğru mu? Mastürbasyon hormonları ne kadar etkiler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl kızım sen günlerdir masturbasoyn sorusu soruyorsun doyamadın gitti bir doyda sitede rahatlasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ben? İlk defa soruyorum Yorumla PATRON79 +1 yıl peki ozaman cevap verelim sanada. mastürbasyon çok taşkına geldiğinde değilde sık sık yaprsan seni doyurmaz dahada azdırır çünkü hormonlarını diri tutar. Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl hormonlar mastürbasyon sonrası düşer ve tekrar yükselişe geçtikleri için tekrar yapma isteği uyandırır 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Yaptıkça ister istedikçe yaparsın bu döngü böyle devam eder 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Güzel bir kadının erkeği etkilediği kadar etkiler hormonları 😊jdjsjsn 0 0 Yorumla
otmeha Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Google üzerinde aratmak daha mantıklı. Buradan alacağın hiçbir tavsiye doğru değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etkilemez, sadece genel olarak rahatlatır, gün içinde daha sakin olur, daha rahat uyku çekersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl azan hormonlarını sakinleştirmek dışında hiçbir değişiklik yaratmaz hiçbi zararıda yok için rahat olsun 0 5 Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne alaka Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl evliler de mastürbasyon yapar mı onu merak ediyorum ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @birömürlükyolcu evliler insan değil mi Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl istedikleri an seks yapabilme fırsatı varken de mi yaparlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fazlasıyla değişime yol açar mesleğim gereği söylüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi değişimler peki Soran +1 yıl Benim fsh ve testosteron yüksek çıkıyor
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olumsuz anlamda bir etkisi yok yani. vucudun hormon dengesini bozmaz 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yapmaz rahat rahat yapabilirsin ;) 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hormonlar mastıbasyon isteği doğurur asıl 0 0 Yorumla
ilalilali Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Şukadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kızım sen günlerdir masturbasoyn sorusu soruyorsun doyamadın gitti bir doyda sitede rahatlasın
Ne alaka ben? İlk defa soruyorum
peki ozaman cevap verelim sanada. mastürbasyon çok taşkına geldiğinde değilde sık sık yaprsan seni doyurmaz dahada azdırır çünkü hormonlarını diri tutar.
hormonlar mastürbasyon sonrası düşer ve tekrar yükselişe geçtikleri için tekrar yapma isteği uyandırır
Yaptıkça ister istedikçe yaparsın bu döngü böyle devam eder
Güzel bir kadının erkeği etkilediği kadar etkiler hormonları 😊jdjsjsn
Google üzerinde aratmak daha mantıklı. Buradan alacağın hiçbir tavsiye doğru değil
Etkilemez, sadece genel olarak rahatlatır, gün içinde daha sakin olur, daha rahat uyku çekersin
azan hormonlarını sakinleştirmek dışında hiçbir değişiklik yaratmaz hiçbi zararıda yok için rahat olsun
evli misin
ne alaka
evliler de mastürbasyon yapar mı onu merak ediyorum ;)
@birömürlükyolcu evliler insan değil mi
istedikleri an seks yapabilme fırsatı varken de mi yaparlar
fazlasıyla değişime yol açar mesleğim gereği söylüyorum
Ne gibi değişimler peki
Benim fsh ve testosteron yüksek çıkıyor
Olumsuz anlamda bir etkisi yok yani. vucudun hormon dengesini bozmaz
yapmaz rahat rahat yapabilirsin ;)
Etkilemez. Kesin bilgi
Gerçek seks gibi etkilemez.
Hormonlar mastıbasyon isteği doğurur asıl
Az yap hergün yapma
Günde kaç kere yapıyorsun orgazm oluyor musun