24 saat seks isteyen bir erkek olur mu ya olmaz deneyin gerçekten çocuğun aklı fikri hep uckurunda yani seviyorum ama her şeyin bir dozu olmalı yok mu bunu duzeltmenin bir yolu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAzdırıcı yiyeceklerle beslenmesin
Örneğin kızartma nohut fasulye kırmızı et bol yağlı ayran kuyruk yağı gibi azdırıcı organik besinlerle beslenmesin
Ben de evliliğim İlk yıllarda kırmızı et kuyruk yağıyla beslendiğim dönemlerde kadının belini kırdım
Kadın babasının evine kaçtı 3 ay gelmemişti
Yani demek istediğim o adamın yediklerine iyice bakın
Ve ben zannediyorum sen de daha ilk aylarda cinsel ilişki yaşıyorsun
Sen de azdırıcı yiyeceklerle beslen
Bu sefer adam senden kaçsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tür durumlar ilişkilerde zaman zaman karşılaşılan zorluklar olabilir. Eğer sevgilinizin düşünceleri ve davranışları sadece cinsellik etrafında dönüyorsa, bu konuda açık ve dürüst bir iletişim kurmanız önemlidir. Onun duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Aynı zamanda bir ilişki danışmanından destek almak da faydalı olabilir. Unutmayın ki sağlıklı bir ilişki, iletişim, anlayış ve karşılıklı saygı üzerine kurulur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İnsanın aklının fikrinin sekste olması bence saçma, çok şey var, seks her şey demek değildir. Lafta sözde 24 saat seks diyen çok olur da icraata bakmak lazım. Lafa bakınca herkes terminatör olur, patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk ama icraat boş! 😅
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur ve canı çeker. Bu normaldir aksi anormaldir! 😅
İcraata bakın! 😅
Tek derdi düşüncesi seks ise yol verin gitsin! 😅00 Yorumla
+1 yılBence sen sevgiline yavaş yavaş yol ver başka türlü de seninle sevgili olmuş olabilir çünkü sürekli bunu normalde seven kişi istemez. Sen bu konudan rahatsız olduğunu söyle halen devam ederse anlaki farklı türde bakıyor seven insan sevdiğinin rahatsız olduğu şeyi ısrar ettirmez
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
65Cevap
boş insanlarsınız yavrucum
yiyip içmek giyinip gülüp eğlenmek dışında bir kültürel altyapısı olmayan insanlar hele abazaysada sadce sekse odaklı olur. Seks dışında konuşabileceğiniz ciddi konular hobileriniz yoksa o zaman iş döner dolaşır orada kitlenir...
82 Yorumla- +1 yıl
İlk defa haklı buldum helal lan sana😂
+1 yılKısa yolu var tatlım çok basit o moda girdiği an hiç yatağa falan girmeden ateşli bir şekilde öpüşüp bir yandanda ellerinle okşayıp işini bitireceksin 5 dakikada. Böylelikle bi derdin kalmaz az kafayı çalıştır 😉
29 Yorumla
Soran+1 yılElinle boşalt al gazını diyorsun yani
- +1 yıl
E yaniii al gazını otursun bi köşeye 😉
- +1 yıl
Kadının elıyle 5 dkda boşalan erkek ergendir olmamıştır daha hareketlere bak al gazını falan diyor birde
Soran+1 yılÇıplak kadın görse ayakta dokunmadan boşalacak erkekler var da neyse konu bu değil
+1 yılBenim eski eşim de öyleydi valla ye iç yatak ye iç yatak valla bıkmıştım. Oluyor öyle libidosu çok yüksekse eger olabilir. Hatta oruçluyken falan eve geç geliyordu oruç gider diye 🤣
32 YorumlaYani bunun tek bir açıklması var ilgisini yalnızca o konuda çeken birini bulmuşken değerlendireyim diyordur. İhtiyaç giderme aracı gibi yani bu karşı tarafı kullandığı anlamına gelir ve duyguları suistimal ediyor demektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Bu bir arıza değil ki tamir edesin :D Zamanla isteği azalacak bu sefer de neden azaldı acaba soğudu mu? Beni artık sevmiyor mu? diye soracaksın bize seni not aldım. Yakında bunu sorduğunda ilk ben cevaplıycam.
00 YorumlaBuradaki esas mesele, senin de bu konuya olan yaklaşımın ve onu arzulayış miktarın.. Eğer terazide bir dengesizlik seziyorsan, ilişkinizdeki karşılıklı alışveriş kimi açılardan tek taraflı kalmış olacağından sana ve/veya ona zarar verebilir.
00 Yorumla
+1 yılEveet erkek 7/24 seks ister kadın da ister ama kadın duygusallıkta ister o yüzden gururunu ruhunu okşayan erkek bul bunu sîktir et
30 Yorumla
+1 yılErkek milleti normal karakter sahibi değil yıllarında azgınlığı varsa sürekli ister , sürekli istemsi hoş değil sen sonuçta seks makinesi degilsin sana. seksten ibaret bakmaması lazım ama işte
00 Yorumla
+1 yılAy erkeklerin çoğu öyle zaten kadınla ilişki kurmalarının tek motivasyonu o benim exlerim de hep böyleydi zTen istek geçince soğuyunca doyunca ilişki de bitiyor bunlarda.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seks düşünen bir sevgilim olsa beni kullandığını düşünürdüm valla. Her şeyin bir sınırı olmalı. Çizemiyorsa defolabilir.
20 Yorumla
+1 yıl😂😂 böyle bir erkek s$ker s$ker sonunda sıkılır gider hiç bi b. k olmaz Bundan ayrıl gitsin
31 Yorumla- +1 yıl
Ben pek uzun süreceğini sanmıyorum böyle ilişki kendini yormaktan başka bisey değil niyeti belli
+1 yılVerene kadar aklında dilinde verdikten sonra normale dönecektir😃😁🤣🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç kere verdin
- +1 yıl
Alinanin Verilerin Bize hesabı yapilaz🤣🤣🤣
+1 yılbenimkide bunun tam tersi hep uyumsuz tipler denk geliyor ya
21 Yorumla
+1 yılValla bazılarımız böyleyiz doymuyoruz ne yazık ki.
Aynı evde kaldık 2 gün kız artık isyan etti bu ne arkadaş acıyor her yerim artık diye 😁😁00 Yorumlaseks istiyor derken gerçek seksmi yapıyor mu istiyormu? 24 saat seks isteyebilir kaç saat yapabilir?
01 Yorumlasanki kötü bişey anasını satayım ya. kul hakkı yemektn daha mı kötü? garibanı ezmekten daha mı kötü sevdiğini mutlu etmek.. düşünceye bak ya
00 Yorumla24 saat yapıyorsunuz da yine mi istiyor yoksa istiyor vermiyorsun da diline mi vurdu ikisi arasında fark var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar azginim surekli isterim ama akli fikri bu olan erkekle de asla yapamam. cunku onu sadece cinsel durtuleri yonetiyor beyin yok kalp yok. cok tehlikeli
11 Yorumla- +1 yıl
istekli bi erkek olsa ve cinsel dürtüleri onu yönetmiyorsa olur mu
Herkes burada profesör kesilmiş sadece libidosu yüksek abartılacak bir durum yok yaşlandıkça durulur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla şu an Türkiye deki kadınların yüzde 60 senin yerinde olmak isterdi yani istekli erkek kötü değil sadece dozunu ayarlat yeter
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez. Neyini seviyorsun peki? Amacı seks olabilir bence..
10 YorumlaDüzelmez. Sana kendini en başından gösteriyor işte.. Ona göre yol çizmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle seks yapmaktan başka bir şey yapmıyorsa seni sevmiyordur ona göre ver bari
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDedim bile
- +1 yıl
Sen verdin mi ne durumdasın
Noldu senin durum? Ayrıldın mı yoksa alıştın mı hayata? 😂😂
00 YorumlaOlur.
İstek meselesi zevk meselesi
Düzelme diye bir şey yok
Kabul et veya etme00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. akli fikri sekste olunca bozuk mu oluyo? duzelecek bisi yok
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen hiç yok bu kadar insan boşa yazmış tavsiye vermiş
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En azından seni arzuluyor. Er geç isteği azalacaktır
00 Yorumla
+1 yılSürekli de aşırı bir şey bir zaman sonra işlevini yitirir tut şunu sokmbana diyebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsın bizim aklımız fikrimiz şeyimize çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılElbet doyacaktır bende bir aralar öyleydim şimdide öyleyim de eskisi gibi değil en azından :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin sekse karşı açlık hissettiği için sürekli aklı fikri oradadır bu sorundan kurtulmanın tek yolu onu sekse doyurmaktır bu yolda kesin sonuç vermez çünkü bazıları doyumsuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir kadın ayarla kocan için onda karsilasin ihtiyaçlarını sende rahat etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılAbaza bir insanla iletişim kurmak için bu kadar yırtınmanın sebebini anlamış değilim
01 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti ne senle ciddi düşünüyormu yoksa sırf kendini tatmin etmek içinmi birlikte oluyo ne olursa olsun kullandırma kendini bu konuda sonra birakinca öylece kalırsın ?
01 Yorumla
+1 yılSenin tepkin ne ona karşı filan bu çok önemli. Ayrıca zorluyor mu bazen?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sanada iyilik yaramiyo. olsa ayri dert olmasa ayri dertlisiniz.
00 Yorumlayahu yüksek libidolu bulmuşsun hala şikayet ediyorsun:)
00 YorumlaDüzelmez. Ayrılmadığınız sürece sizi bunun için kullanmaya devam edecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar değildir sana arada söylüyodur sen kendince büyütüp her an her saniye istiyor diyorsundur
00 Yorumla Erkek istekli olsa! Sapik dersiniz.. isteksiz olsa! Layt dersiniz.
Sonra erkegin gözü neden dışarda. La ne yapsin içerde karnı doymuyorki, dışarı kaçıyor 😂00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de böyle bir sevgili vardı , ayrıldım 🙂 başımın etini yiyordu aklı fikri ordaydi zor oldu kurtulmak ama kurtuldum
17 Yorumla- +1 yıl
İyimiydi
Cevap sahibi+1 yılYani değildi ya , tamam hediye vs hiç eksik etmezdi ama çok anneciydi belli oluyordu , boy pos vardı ama zayıf biriydi kişilik olarak , her gün cinsellikten konu açardı sadece konu oraya gelince uzunca konuşurduk , yoksa iki kelime anca
- +1 yıl
Amannn 😕seni merak ettim fizigini
Cevap sahibi+1 yılNedenn?
- +1 yıl
Dm göndersen iyimisin merak ettim
Cevap sahibi+1 yılİyiysem iyiyim değilsem değilim sizene !
- +1 yıl
Ayrılmakla iyi yaptın knk. Seven erkek zaten böyle şeyleri istemez
+1 yılŞu iğrenç erkeklerden nefret ediyorum idam edilmeli gerçekten ne bu skes merakı anlamıyorum ayrılın böyle insanlardan kduurk bunlar aynı köpek gibi
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne istiyorsun ne güzel çekim varsa sende öyle olmalısın
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizden olmaz libido uyumsuzluğundan ayrılacaksınız bence.!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam seviyorsun diye kullanıyor işte neyin düzeltmesi? senle yatmazsa başkasıyla yatar hala şunlara aşlık olup düzelmesini bekliyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur niye olmasın? Yeter ki partneri yanında olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelmez. Eski sevgilim de böyleydi ve beni böylece bırakıp gitti
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu sevdim aşıktım gözüm ondan başka bi şey görmezdi mal gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok abaza insan abazadır yataktada senin zevkini önemsemez işini görür
00 YorumlaBedava veriyon napsin eleman elde varken iteleyem diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yolla 🤣bende istiyorum kocam istemiyor maalesef
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstemiyorkii var tabi olmazmi olmuo yani yetmio bana hatta hci yapmiyoruz
- +1 yıl
gizli üye tanışmak ister misin
Ayril kanka mal misin mk
51 Yorumla- +1 yıl
Belli ki mal
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. bir kere yaptiysan hep ister ko
40 Yorumla
+1 yılSeks istemese problem ara... sorun yok bence çok normal davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemek başka yapmak başka, hangi sıklıkla yapıyorsunuz?
00 YorumlaYemeğine suyuna şap at yola devam et abla🤣
30 YorumlaEn itici tiplerden. Ayrıl
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel işte benim kocam beni beceremiyor bende sert erkek istiyorum yok ne kadar şanslısın böyle sevgilim olsa kucağından inmem
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsam ne olur sonuç mutsuz
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDönemseldir kasma kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılknk bende de vardı 2 buçuk gün önceye kadar her gün 3 kere yaptım sonuç terk edildim
25 Yorumla- +1 yıl
Yaş kac
Cevap sahibi+1 yıl26 .
- +1 yıl
3 kere bikmadinmi bnde 26
Cevap sahibi+1 yılbenim libido bide düşük normalde hani yine de yaptım seviyorum diye falan da sonuç ortada knk 10 senedir peşimden koşan güya aşık adam
- +1 yıl
Senin fiziğini merak ettim knk
Gizli Üye(18-24)+1 yılbana ver istemiyorsan
311 Yorumla- +1 yıl
Libido yüksek olan asla diline dökmez yaşatır ama libido düşükse sürekli konuşur kendi egosunu tatmin etmek ve eksiğini tamamlamak için sexs konuşur
- +1 yıl
Abaza erkek dolu kanka burada ver bitme
- +1 yıl
Ver birine bu kadar yandıysan
Soran+1 yılAynen bu sitede çok var ver birisine çok istiyorsan
Cevap sahibi+1 yılyok ben özellikle seninkini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılmemnun değilsin ya
- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı