Cinsel Yaşam Bu normal mi? Bir kizin boyle olamasi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Gay ilişkisi izlemek bazen hoşuma gidiyor benim Güncellemeler+1 yıl Lezbiyen izliyorum zaten bu normal geliyor ama gay de izliyorum bazen biraz tuhaf hisetsem de nedense hoşuma gidiyor ilk kez burada itiraf ettim🙈 Bu normal mi? Bir kizin boyle olamasi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zencefil000 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Normal tabi çünkü biz gay bireyler daha tutkulu sevişiriz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅dimi Yorumla zencefil000 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayy liseden beri ben de fena oluyordum evet kendimi sapik hissediyordum çok utanıyordum bundan zevk aldığım için 1 20 Yorumla Noname6n +1 yıl Nasil kesf etmistin ki ilk Yorumla Soran +1 yıl Simdi nasil pekiBuarada aynısı bende de vardı zorbalığa ugramistim bide ben ya boyle Yorumla Noname6n +1 yıl Nasil zorbalik? Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n işte psikolojik sözel Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n polis bile cagirmistilar olaylar farklıydı biraz ya Yorumla Noname6n +1 yıl Ben sizin ulkede yasamiyorum. Merak ettim orada boylemi bu durumlar? Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n hangi ulke Yorumla Noname6n +1 yıl Azerbaycanliyim Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n ben de😅 Yorumla Noname6n +1 yıl Harda yasiyirsan? Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n bakida sen Yorumla Noname6n +1 yıl Men de. Oxuyursan? Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n he ama turkiyede Yorumla Noname6n +1 yıl Men de tibb de oxuyuram. Bakida Yorumla Noname6n +1 yıl Istirsen mesaj yerine kec. Esas hesabimi verim. Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n ehtiyac yoxdu) Yorumla Noname6n +1 yıl Yaxsi nece istirsen. Ama 1 sans versen mence tanimagina pesman olmayacagin biriyem. Sadece esas hesabimi verim Instagram gir bax. Yalan demediyimi gorersen Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n ona göre demedim prosta istemirem Yorumla Noname6n +1 yıl Yaxsi. Helelik Yorumla Soran +1 yıl @Noname6n sagol Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Değişik bi zevk bazen bizde lez izliyoruz zevkli oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl iki erkeğin sexting konusmalarını okudum ben gruptayken konustular hem de 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Wow ne grupu wp mi uniden mi liseden mj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl instada grup konuşması açtık 2 erkek 1kız ve gözümün onunde birbirlerini azdırdılar Yorumla Soran +1 yıl Ahhaha hahah Yorumla S93S94 +1 yıl puuu Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Gizli sen tehlikelisin :) Yorumla
forecaster_ltba Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 64% +1 yıl bende lezbiyen ilişkisi izlemeyi severim :) demekki kadınlarda da varmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde lez izlemek bisex biriyle evlenmek istiyorum bu yüzden 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler de lezlere ne takmış durumda jsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gay lara takarken iyi ne var sen istiyosan bende istiyom cinsiyetçiliğe hayırrr dhsh Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben lezbiyen ilişkisi de seviyorum ee ben napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisexmisin peki nikah dairesine gidicem yarın ona göre shshs Yorumla Soran +1 yıl Ahahah bilmiyorum sanırım birazcik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karar ver aklımı karıştırma şimdi benim bak daha gencim hata yapıcam evlenerek bari buna dey shs Yorumla Soran +1 yıl Ben evlilik istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun yavrum böyle daha güzelsin shshs Yorumla
SelinnServi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benmde gidebiliyor fanteziye açık biri olduğum için sende oyle olabilrsin 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende de aynısı oluyor yani Yorumla SelinnServi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Normal miyim ben yaniBunu nasıl arastirabilirim Yorumla SelinnServi +1 yıl Evet normalsin tabikide zevkler tartısılmaz Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabılır lez ilişkisi de hosuna gıdıyor mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet gidiyor Yorumla tetikci13 +1 yıl Demekkı senın cıft hormonların aktıf Yorumla Soran +1 yıl 🥲😔niye öyle dedin ya Yorumla tetikci13 +1 yıl Yani iki taraftan da zevk alıyorsun Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben de lezbiyen seviyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin de bu hevesi tuhaf aslinda Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadın vücudu görmek istemiyor olabilirsin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet cidden böyle Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Kadın vücudu görmek istememen normal. Muhtemelin erkeğin erkeği şapıyor oluşu değil iki vücudun da erkek vücudu oluşu hoşuna gidiyor. Yorumla justlookin5 +1 yıl kadın vucudunun olmadığı p*rno da çekilmiyor Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl @justlookin5 çok içli dışlı olduğum konular değil ama bir erkek olarak size katılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Aslında her ikisi var kendimi onun yerinde hisediyorum bazen bdhdh ayy ben mi tuhafim Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl bir şey diyemiyorum efendim kadın olarak şey yapılanın yerine kendinizi koymanız da normal, aksi problem. Yorumla Soran +1 yıl Himm olabilir nerden arastirabilirim acaba bende sorun var mı yok mu diye Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Yapan tarafta olmanın hayalini kurmadığınız sürece anlattıklarınızda anormal durum yok Yorumla Soran +1 yıl Her ikisi var işte o yüzden itiraf ettim ilk kez bunu Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Yapan taraf sıkıntı yine de ben çok anlamadığım işlere burnumu sokmayım 😊 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Bişey olmaz ondan😂😂 1 1 Yorumla Sinister_D +1 yıl Lezbiyen ben de izliyorum😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bulursan canlı izle daha güzel 😇 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Bulursam yaparim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenaydı hâlâ aklımdan çıkmıyor 🙊 Yorumla Soran +1 yıl burada teklif eden oldu da yapmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz 4 kişi takıldık 2 kız 2 erkek hepimiz bisex güzel bir geceydi Yorumla Soran +1 yıl Wow iyimis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özellikle onları izlemek güzeldi Yorumla Soran +1 yıl Bana da bul ahhahshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahhhhhhaaaaa haber veririm 🙈 gelirsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim Yorumla Soran +1 yıl Aşkım şaka yaptım tanımasam yapmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😅😅 biz tanıdıkla tercih etmiyoruz yabancı hep gidince bitiyor mis gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tercih bu bende lezbiyen seviyorum mesela 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu ben de seviyorum sende böyle oluyor mu peki reglden sonra bu oluyor bende lez seysi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende o dönem aşırı Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya ayniyiz Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet çok normal :) tıpkı bizim lez izlememiz gibi 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Bende aldatılma izliyorum hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ahahahahhaha fantezi meselesi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayler hosuma gitmez de lezler fena değil :d Yorumla Soran +1 yıl O da bende var biseksüelim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha yok ben değilim de hosuma gidiyo Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Normal tabi 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Normal tabi çünkü biz gay bireyler daha tutkulu sevişiriz
😅dimi
Aynen
Ayy liseden beri ben de fena oluyordum evet kendimi sapik hissediyordum çok utanıyordum bundan zevk aldığım için
Nasil kesf etmistin ki ilk
Simdi nasil peki
Buarada aynısı bende de vardı zorbalığa ugramistim bide ben ya boyle
Nasil zorbalik?
@Noname6n işte psikolojik sözel
@Noname6n polis bile cagirmistilar olaylar farklıydı biraz ya
Ben sizin ulkede yasamiyorum. Merak ettim orada boylemi bu durumlar?
@Noname6n hangi ulke
Azerbaycanliyim
@Noname6n ben de😅
Harda yasiyirsan?
@Noname6n bakida sen
Men de. Oxuyursan?
@Noname6n he ama turkiyede
Men de tibb de oxuyuram. Bakida
Istirsen mesaj yerine kec. Esas hesabimi verim.
@Noname6n ehtiyac yoxdu)
Yaxsi nece istirsen. Ama 1 sans versen mence tanimagina pesman olmayacagin biriyem. Sadece esas hesabimi verim Instagram gir bax. Yalan demediyimi gorersen
@Noname6n ona göre demedim prosta istemirem
Yaxsi. Helelik
@Noname6n sagol
Değişik bi zevk bazen bizde lez izliyoruz zevkli oluyor
iki erkeğin sexting konusmalarını okudum ben gruptayken konustular hem de
Wow ne grupu wp mi uniden mi liseden mj
instada grup konuşması açtık 2 erkek 1kız ve gözümün onunde birbirlerini azdırdılar
Ahhaha hahah
puuu
Gizli sen tehlikelisin :)
bende lezbiyen ilişkisi izlemeyi severim :) demekki kadınlarda da varmış
Benimde lez izlemek bisex biriyle evlenmek istiyorum bu yüzden
Erkekler de lezlere ne takmış durumda jsjsj
Sen gay lara takarken iyi ne var sen istiyosan bende istiyom cinsiyetçiliğe hayırrr dhsh
😂😂😂
Ben lezbiyen ilişkisi de seviyorum ee ben napim
Bisexmisin peki nikah dairesine gidicem yarın ona göre shshs
Ahahah bilmiyorum sanırım birazcik
Karar ver aklımı karıştırma şimdi benim bak daha gencim hata yapıcam evlenerek bari buna dey shs
Ben evlilik istemiyorum
Olsun yavrum böyle daha güzelsin shshs
Benmde gidebiliyor fanteziye açık biri olduğum için sende oyle olabilrsin
Sende de aynısı oluyor yani
Evet
Normal miyim ben yani
Bunu nasıl arastirabilirim
Evet normalsin tabikide zevkler tartısılmaz
Bence en güzeli o var ya ben de severim biseksüelim ayrıca
Olabılır lez ilişkisi de hosuna gıdıyor mu
Evet gidiyor
Demekkı senın cıft hormonların aktıf
🥲😔niye öyle dedin ya
Yani iki taraftan da zevk alıyorsun
Ben de lezbiyen seviyorum.
Erkeklerin de bu hevesi tuhaf aslinda
Kadın vücudu görmek istemiyor olabilirsin
Evet cidden böyle
Kadın vücudu görmek istememen normal. Muhtemelin erkeğin erkeği şapıyor oluşu değil iki vücudun da erkek vücudu oluşu hoşuna gidiyor.
kadın vucudunun olmadığı p*rno da çekilmiyor
@justlookin5 çok içli dışlı olduğum konular değil ama bir erkek olarak size katılıyorum
Aslında her ikisi var kendimi onun yerinde hisediyorum bazen bdhdh ayy ben mi tuhafim
bir şey diyemiyorum efendim kadın olarak şey yapılanın yerine kendinizi koymanız da normal, aksi problem.
Himm olabilir nerden arastirabilirim acaba bende sorun var mı yok mu diye
Yapan tarafta olmanın hayalini kurmadığınız sürece anlattıklarınızda anormal durum yok
Her ikisi var işte o yüzden itiraf ettim ilk kez bunu
Yapan taraf sıkıntı yine de ben çok anlamadığım işlere burnumu sokmayım 😊
Bişey olmaz ondan😂😂
Lezbiyen ben de izliyorum😂😂😂
Bulursan canlı izle daha güzel 😇
Bulursam yaparim😅
Fenaydı hâlâ aklımdan çıkmıyor 🙊
burada teklif eden oldu da yapmadim
Biz 4 kişi takıldık 2 kız 2 erkek hepimiz bisex güzel bir geceydi
Wow iyimis
Özellikle onları izlemek güzeldi
Bana da bul ahhahshsh
Hahhhhhhaaaaa haber veririm 🙈 gelirsen
Soruyu beğendim
Aşkım şaka yaptım tanımasam yapmam
Peki 😅😅 biz tanıdıkla tercih etmiyoruz yabancı hep gidince bitiyor mis gibi
Tercih bu bende lezbiyen seviyorum mesela
Onu ben de seviyorum sende böyle oluyor mu peki reglden sonra bu oluyor bende lez seysi
Bende o dönem aşırı
Dimi ya ayniyiz
Evet çok normal :) tıpkı bizim lez izlememiz gibi
Bende lezbiyen ilişksi izliyorum arada
Bende aldatılma izliyorum hoşuma gidiyor
Bende lezbiyeni seviyorum
Nor mal dikkatini çekiyor
Ahahahahhaha fantezi meselesi
Sen peki
Gayler hosuma gitmez de lezler fena değil :d
O da bende var biseksüelim zaten
Ahaha yok ben değilim de hosuma gidiyo