biliyorum öyle olmadıgını bu öael şey burdaki erkeklerin şeyine bulaştırmana sinir oldum neyse olan omuş sordun artık :D dogru demiş arkadaşlar video izle nolcak başka burada ne söylenebilirki
ölmezsin korkma. bir tek mikilen sen değilsin. ön sevişmeyi uzun tutun pıttığı iyice yalayıp öyle soksun. birde kayganlaştırıcı kullanın. inşallah kocan takozun biri değildir
Ya kanka kötü tarafı var bunun senin için olmayacak biliyorum ama
Burada o dönem Yaz ayında evlenecek bir kız vardı nişanlı hiç bir şey bilmiyor geldi yazıştık üç ay vardı düğününe
Kıza üstü kapalı anlatsam da etkilendi tahrik oldu bana bağlandı iyi ki yakın değiliz komşum olsaydın keşke hep sana koşardım diyordu durup dururken faydalı olmak yerine nişanlı kızı ayartmış olduk istemeden sonradan ksye ara verdim de kız gitmiş oldu giderken nudeler atmıştı sen yoksun ama merak etmiştirsin diye atmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bunu burada sorup abaza erkeklerin düşünüp fantezilerini yazmasını bekliyosun yani akıl tutulması ulan kızlara özel yap bari
Anlıyorum çok öyle kıza denk geldim herhalde herkesi öyle sanıyosun "abaza" sonuçta insanca bir soru sordum normal de cevap verilebilir
şöyle bir göz gezdirdim özele favet edenleri hemen gördüm :D k. bakma yaptıgın çok saçma benim fikrim bu.
Cevap vermedigimi de görmüşsündür amacım abaza" grubundaki erkekleri avlamak değil
biliyorum öyle olmadıgını bu öael şey burdaki erkeklerin şeyine bulaştırmana sinir oldum neyse olan omuş sordun artık :D dogru demiş arkadaşlar video izle nolcak başka burada ne söylenebilirki
bir şey olmayacak. sadece kocan seni mikecek. korkmana gerek yok :)
Sorun orada
ölmezsin korkma. bir tek mikilen sen değilsin. ön sevişmeyi uzun tutun pıttığı iyice yalayıp öyle soksun. birde kayganlaştırıcı kullanın. inşallah kocan takozun biri değildir
naptın canım. korkulacak bir şey yokmuş değilmi :)
Yokmus
sana söylemiştim. hatta zevk almışsındır. zaman geçtikçe alışınca dahada zevk alacaksın
Gerçekten evleniceksen sorularını cevaplarim ben de evliyim
Bunun şakası mi olur
Yok saçma sapan soruyorlar da bazen muhabetine
Sormak istediklerini sor istersen öxelden
Anlatalım da sende değil onda iş bitiriyor adam gibi davranması lakzm öküz gibi değil
Öyle birisi değil
Ya kanka kötü tarafı var bunun senin için olmayacak biliyorum ama
Burada o dönem Yaz ayında evlenecek bir kız vardı nişanlı hiç bir şey bilmiyor geldi yazıştık üç ay vardı düğününe
Kıza üstü kapalı anlatsam da etkilendi tahrik oldu bana bağlandı iyi ki yakın değiliz komşum olsaydın keşke hep sana koşardım diyordu durup dururken faydalı olmak yerine nişanlı kızı ayartmış olduk istemeden sonradan ksye ara verdim de kız gitmiş oldu giderken nudeler atmıştı sen yoksun ama merak etmiştirsin diye atmıştı
yanlış anlamada prno flm izle biraz
bende bilmiyorum
Ühu
İnsan bir kere açar video izler
Dikkatimi çekmiyor
E başka türlü nasıl öğreneceksin.. Anlatmakla da olmaz ki
Eğer öyle birseysw korkunc
Bunun nesi korkunç.. Kendi ıslak hayallerinde de vardır birşeyler.
Eşin anlayışlı , kibar ve nazik biridir umarım
Öyle biri
O zaman korkmana gerek yok
Doğaçlama her şey olur gider..
Anladım
Mutluluklar diliyorum sizlere 🙏😌
Supriz
Hahah
Sal kendini
Tamam
Zaten ıslanacaksın kolay olur girmesi
Giren girecek korkman bosa