Bana sadece iş bahanesiyle yazıyor, yok su evrağı vermem lazım müsait misin, yok şunu imzalaman lazım kaçta müsaitsin, yok bunu konusmamız lazım gibisinden. Yani sık sık yazmıyor en geç 1 hafta en geç iki haftada bir yazıyordu. Tabii bana temas etmeye çalıştığını çok hissediyorum zaten aramızda bir şeyler geçti. Ama en son mesafe koyalım dedim tabii sorguladı felan. Ve bana çok yakın olmaya çalıştı seni çok özledim hep aklımdasın seni hep düşünüyorum gibisinden seyler söyledi ve 10 gün sonra doğum günümü paylaştım wpden. Kutladı hemen görmüş. Görüşmelerimizde ise hep merak edici sorular soruyor beni çözmeye çalıştığını hissediyorum. Benimleyken çok sohbet ediyor ve hissediyorum benden hoslandığını biliyorum bunu dillendirdi zaten. Ama dediğim gibi mesafe koymak istediğimi söyledim en son. Ve yanından kalkarken sana sen yazmadan ya da aramadan yazmayacağım tamam mı dedi bildirmek maksatlı. Artık aramızda iş yok, bahanesi yok. Bana yazmak için ne bekliyor bu nasıl bi kafa. 25 gün oldu en son görüşeli ve bana sadece doğum günümü kutlamak için 20 gün önce yazdı. Yani bu nasıl bi erkek ne yapıyo bu. Arkadaşlar tipim gerçekten iyi fiziğim iyi çok iyi de taşırım giydiklerimi kendime ait bi yaşam tarzım var pesimde olan çok kişi var biliyor bunları zaten niye bana yazmıyor. Hatta bi gün sevisirken bana şöyle bir soru sordu "benimle sevgili mi olmak istiyorsun" bende "hayır" dedim "hani centilmendim neden istemiyorsun" diye sordu yani bu kişi ne ayakkk. Bu arada ona olan ilgimin farkında ama şu vakte kadar ona hiçbir konuda ilk adımı atmadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani derdi ne olabilir sence anlamadın ki gerçekten
Evet gerçekten, bir de bana sevgili düşünüyor musun diyor hödük ya
Senin derdin ne asıl
Çok derdim var o kadar büyük dertlerim var ki böyle küçük dertlere özlem duydum ve kendime küçük dertler yaratıyorum mesela böyle bi erkeğin ne ayak olduğunu anlamak gibi dertler
Adamdan ne yapmasını bekliyorsun sürekli olarak araya mesafeye koymaya çalışırsan olacağı bu fazla naz aşık usandırır biraz da sen koş şimdi peşinden
Ya o kadar sinirliyim ki ona. Aslında suçu yok. Ama işte onun yanından ayrıldığım gün bana araba çarptı ve gözümü açtığımda hastanedeydim. En yakın arkadaşım dedi ki birinin adını söyledin "Berkay, Berkay benim" demişim. O bilmez benim ondan böylesine etkilendiğimi ben bile bilmiyordum. Ama kaza geçirdiğimi bile bilmiyor. Benim doğum günümü kutlayabiliyor ama bana bulusalım mı demiyor. Onun orada işim var gidince görüşmek için arıyıcam ama ego yapmasın erkekler ota b*ka ego yapıyor. Hala yaralarım var ama görüsücem onunla
Bunun egoyla alakası yok sen adama sevgini göstermezsen sevişip araya mesafe koyarsan adam ne yapsın sen yazmışsın yukarıda beni merak edici sorular soruyordu beni çözmeye çalışıyordu hoşlandığını anlıyordum diyordum burada adamda mı suç aramalı sanmam
Teşekkür ederim cevaplarından dolayı
Seviyesiz bir muhabbet olmamıştır umarım kendi bakış açımdan yorumladım ben yani senin de göstermen lazım sevdiğini sürekli ondan beklememen lazım en basitinden konuş ve hastane olayını anlat o zamandan sonra sana olan yaklaşımını tekrar gözlemle
Yaklaşımında hiçbir seviyesizlik görmedim aksine yardımcı oldun teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim geçmiş olsun kaza için de 🌹🌹
Çok teşekkür ederimm
Senin mal olduğunu anlamış 😂
Mal olmadığımı benimle yüzyüze sohbet eden her insan bilir ve aksine benim tehlikeli olduğumu söylüyorlar sen çok fenasın diyorlar. Erkekleri kullandığımı düşünüyorlar oysa hesap ödemek kullanmak değil yani bunu bilmeyenler maldır. Ayrıca dışarıdan bencil ve kafası layloylom izlenimi veriyorum.
şu an ben de anladım 😂
Bazı şeyleri geç anlasan da idare edilebilirsin
Yo şıp diye anladım 😂
Bende şu cevabından sonra hem algılama hem de kendini ifade etme konusunda sıkıntıların olduğunu anlıyorum
Anladığını hiç zannetmiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir 😂
E aksi mümkün değil
Beni sal 😂
Kin bu
Nasıl kin
Kim bu kim
Ya biri işte iş maksatlı tanısmıstık
Senin ustun mu
Hayır ondan bi hizmet satın aldım
Sen ne iş yapıyorsun
Ben iş yapmıyorum öğrenciyim ben. Abimin bi işletmesi var ve orası için web tasarım lazımdı. Araştırdık ve onu bulduk böylelikle tanıstık. Abim ise şehir dışında baska şeylerle ilgileniyor onun yerine ben ilgileniyorum ben görüştüm hep adamla. Abim sadece ilkte geldi ödemeyi yapmak için o kadar. Sonra ben hep tek buluştum gerekli evrakları ben aldım gerekli görüşmeleri ben yaptım
Adamı fazlasıyla memnun etmissin Peki madem bu kadar güzelsin çok koşan var nite ısrarla onunla yatmak istiyorsjn
Çünkü kimse de görmediğim bir şey gördüm onda. Bana farklı gelen bir şey var
Geç mi bosaliyir kadın ruhundan mi anlıyor
Orgazm mi ediyi hangisi
Bu aslında bana hissettirdiği şeylerle alakalı. Mesela onun yanındayken çok keyifli hissediyorum, onun yanındayken hani insan kafa dinlemek ister ya gider bi sahile aynen öyle hissediyorum. Her şeyden önce bana yapmacık gelmiyor. Bunun dışındakiler ise beni orgazm ediyor. Sonra beni tanımaya çalışıyor hep benimle ilgili şeyler soruyor ve sorarken de meraklı olduğu belli oluyor yani samimi. Senin sorduğun sorunun cevabı benzerini o da sordu, neyimden hoşlanıyorsun dedi ve ben cevaplamak istemedim sustum, kariyerim mi tipim mi neyim dedi bende bunları konusmayı sevmediğimi söyledim
İlişki de Peki seni dusunuyir o zmn mutlu ediyi ystskta. Ondan öncekiler gibi seni yarım bırakmıyorlar
Kaçan kovalanır senin ateşini büyütüyor
Nasıl yani. Aslında kaçan benim. Zaten sordu bana neden kaçıyorsun benden felan dedi.
Kaçan sensin de aklında yer etmiş o bir kere
Evli ya da sevgilisi olabilir mi
Biraz açık konusabilir misin onun aklında ne yer etmiş tam onu anlamadım yani
Bilmiyorum bi ara bana aşk hayatın nasıl gidiyor dedi gitmiyor yok çünkü. Senin diye sordum benim de yok dedi yalan söyleyeceğini zannetmiyorum
Açık konuşunca uyarı geliyor hesaba