Neden böyle bu adam ya derdi ne?

Bana sadece iş bahanesiyle yazıyor, yok su evrağı vermem lazım müsait misin, yok şunu imzalaman lazım kaçta müsaitsin, yok bunu konusmamız lazım gibisinden. Yani sık sık yazmıyor en geç 1 hafta en geç iki haftada bir yazıyordu. Tabii bana temas etmeye çalıştığını çok hissediyorum zaten aramızda bir şeyler geçti. Ama en son mesafe koyalım dedim tabii sorguladı felan. Ve bana çok yakın olmaya çalıştı seni çok özledim hep aklımdasın seni hep düşünüyorum gibisinden seyler söyledi ve 10 gün sonra doğum günümü paylaştım wpden. Kutladı hemen görmüş. Görüşmelerimizde ise hep merak edici sorular soruyor beni çözmeye çalıştığını hissediyorum. Benimleyken çok sohbet ediyor ve hissediyorum benden hoslandığını biliyorum bunu dillendirdi zaten. Ama dediğim gibi mesafe koymak istediğimi söyledim en son. Ve yanından kalkarken sana sen yazmadan ya da aramadan yazmayacağım tamam mı dedi bildirmek maksatlı. Artık aramızda iş yok, bahanesi yok. Bana yazmak için ne bekliyor bu nasıl bi kafa. 25 gün oldu en son görüşeli ve bana sadece doğum günümü kutlamak için 20 gün önce yazdı. Yani bu nasıl bi erkek ne yapıyo bu. Arkadaşlar tipim gerçekten iyi fiziğim iyi çok iyi de taşırım giydiklerimi kendime ait bi yaşam tarzım var pesimde olan çok kişi var biliyor bunları zaten niye bana yazmıyor. Hatta bi gün sevisirken bana şöyle bir soru sordu "benimle sevgili mi olmak istiyorsun" bende "hayır" dedim "hani centilmendim neden istemiyorsun" diye sordu yani bu kişi ne ayakkk. Bu arada ona olan ilgimin farkında ama şu vakte kadar ona hiçbir konuda ilk adımı atmadım

Neden böyle bu adam ya derdi ne?