Evet, kadınların çoğu genellikle bunu sezerler fakat bazen bazı durumlardan dolayı karşısındaki kişiye mesafe koyarlar. Ondan sonra da sen beni yanlış anladın , beni ne zannettin falan dese bile-elbette bu her kadın için geçerli değildir- aslında cinsellik yaşamayacak biri değildir sadece karşısındaki kişiyi çekici bulmamıştır, ya da yaş olarak kültürel olarak vesaire bir şeyden dolayı uygun görmemiştir ama bunu, elbette farklı olsaydın yapardım demez hiç sanki öyle yapmıyorum biri gibi rol yapar ama çekici buldu erkeklere de her türlü yolu açar ve yaşarlar siz hiç böyle kadınlarla tanıştınız mı ya da kendiniz bu şekilde davrandınız mı?
👉 Doğrudan uzaklaşır, ilişkiyi keserim
👉 Biraz mesafe koyarım, mesafeli ol mesajı veririm.
👉 Sevgilimse ve ben de istiyorsam ona yolu açarım
👉 Sevgilim olmasa da beğeniyorsam şans verir ve cinsellik yaşarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ona ilgi duyup duymadığıma bakarım
Ben ayrılırım tabi ki de ve konuşmayı keserim.
Begenmissem bana karşı tavırları davranislarini da begenmissem kabul derim ben de sadece sevgilisi başka bir kadın falan olmamali
Araya mesafe koyarım. Öyle beklentiler içerisine girmemesi gerektiğini söylerim.
Abartırsa ilişkiyi keserim
Erkek değilse ve çirkin değilse yanaşabilir :D :D
Reelde insanalardan kaçan biriyim mümkunu yok
Zaten gereken ışığı göremez isem hiç üstelemem kaprislere tahammülüm yoktur
Evlemeden olmaz eger istiyorsa bu bakire olmadıgı anlama geliyor ben bakirim ben bakire istedigim için onu terk ederim
Doğrudan uzaklaşıp ilişkiyi keserim diyen erkeklere helal olsun valla.
Ben uzaklasiyorum
Ama sevgilin olsa ve uzun zamandır tanıyor olsan yine de uzaklaşır mısın
Arada güven varsa ileri seviyede bir bağ varsa tabi uzaklasmam
Anladım yani o zaman illaki evlenene kadar bakire olarak evleneyim ya da bir şey yaşamayın diyenlerden değilsin eğer seviyorsan ve güveniyorsan olabilir
Evlenmeden ilişki yaşanmaz, hem kendine saygıdan hemde karşı cinsin güvenini kirmayacaksin ama masum şeyler olabilir, hem yarım şeyler arzuyu arttirir sıkilmaz kişiler,
Anladım Yani bu bir kural gibi bir şey olarak benimsemişsin tam bir birleşme olmaz ama ufak tefek olabilir diye
Kural değil benlik.. neden teslim edeyim kendimi, beni yarı yolda birakmayacaginin garantisi var mı , ve bir sonraki hayatıma girecek insanın yüzüne bakma meseleside var , bunlar farklı şeyler, yetişme tarzı vs.
Anladım tabii kültür ve duruma göre değişir bunlar
Evet 😊
Konuşmayı bitiririm uzak dururum
Her sır heryerde verilmez...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Bu bence genellenemez bir durum.
Bir test sürüşü yaparım
Allahim ilk cuma sendeyim derim
Duruma göre değişir
Tekmeyi basip gonderirim tabiki
Niyeki
Bedenimi kullandirip. attiracak halim yok
Kullanip istedigini alacak sonra * cekcek canım degilim ben kendimi kullandirmam
Esin yandı
Yoo hicte bile esim olsun zevkin en alasini veririm beni tanimiyosun o yuzden bunu soylemeye hakkin yok
Evlilik disi iliski yasamam ben
Ya özür dilerim hani seni yargılamak anlamında demedim Hani Eşin yanında derken biraz Dominant bir kadınsın anlamında demiştim Yoksa seni yargılamak bir kötü anlamda demedim Hani Özür dilerim yanlış anladıysam Peki evlilikte fantezi açık mısın
Niye kullanma olsun ki. İlişki iki kişiliktir. Sen de onu kullanmış olursun o açıdan bakarsan.
ilişkiyi keserim
Uzaklasirim
Yaklşabilir
Uzaklasirim
Ayrılırım
Engellerim
hemen engellendi
Hayat bayram olsa...