Herhalde yani hic yok ilki boş da ikincisi yine iyiymiş ortalik bunlarla dolu bir tanesi ortaliga ciplak cikmis gosteriyor ilk fotigraf gibi olmayan seyin neyini gosteriyon yaa ama iste ona yapacak bir sey yok kendini begendirme pesinde
Bunu kafaya takma takilacak bir tarafi yok şu gorseldekiler bile begenilmeyecek kizlar degiller yani seni de begenirler merak etme her sey gögüs vajina fizik degildir bunlar dünyada bütün kızlarda var hayvanlarda bile var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Herhalde yani hic yok ilki boş da ikincisi yine iyiymiş ortalik bunlarla dolu bir tanesi ortaliga ciplak cikmis gosteriyor ilk fotigraf gibi olmayan seyin neyini gosteriyon yaa ama iste ona yapacak bir sey yok kendini begendirme pesinde
Benimki sanki bunlardan dik gibi
Bunu kafaya takma takilacak bir tarafi yok şu gorseldekiler bile begenilmeyecek kizlar degiller yani seni de begenirler merak etme her sey gögüs vajina fizik degildir bunlar dünyada bütün kızlarda var hayvanlarda bile var
Seninkiler üzerinden niye yorum yapmıyoruz :D :D ama bence ilki güzel bu sütyenlerin de etkisi olabilir azdırıyor :D
Of çok küçük benimkiler ua özgüven düşürüyo😪 ama dikler sanki
Göğüsle özgüven düşmez ya rahat ol. Bakayım bi dikler mi küçükler mi. Kendin karar verme sadece.
Bence güzel göğüsler uçları dik ise çekici durur biraz edilince avcunun doldurur gayet güzel ve estetik
İlk resimdekine birebir benzeyen göğüsleri olan bir kız var. Fiziği de ince uyumlu, bence çok çekici bir kız.
Bunlarmı füze? G-3 bile diil. ama normale yakınlar az daha büyük olabilir bir boy.
Vallahi çok süperler harikalar Çok süper Çok süper oy oy oy oy oy oy Onları ısırmak istiyorum
Bence çok iyi emmesi yalaması çok zevkli olur
İlk başta çekici gelseler de, sonrasında manevi doyum vermezler erkeğe.
mükkemmel bence sevişmede en çok zevk veren küçük oluşu tek geçerim
Siyah olan sütyenin modeli bralet mi oluyor. Çok seksi gösteriyor bence her kadını
Nerde edep nerde göğüs nerde link 😂
Atayım😏
Eyvallah sapık veya abaza değilim bundan daha da iyilerini gördüm
hayır bence çok iyi
Çok değil biraz küçük
çok küçük değil bence vücutla oldukça orantılı
karışımı görmek lazım sende :)
ikisi de çok güzel göğüsler
Bence çok küçük çekici değiller
Küçük ams füze gibiler kim yiyor bunlari
Küçük ancak kötü durmuyor
Ortalama altı büyük değil
bunlar en güzeli. bu büyüklük en ideali.
Olumlu bak, yaşlanınca belin ağrımaz.
küçük tabiki
Of erkek tatmin olmaz mı
Ben olmam ama olanda vardır
Bende yok şükret bence
Yaşın küçük büyüyünce olur
İse yaramaz bunlar
Yaa neden moral düsürüyon yaaa hiçmi böyle küçük göğüslü biriyle yapmadın
İstemeyerek yaptim
İyi bu yorumundan sonra yarın estetik yaptirmaya gitcem hajdhd
Bizde bunun kararını vermistik
Seninde böyleyse çok güzel🥰❤️
Baya küçük
Ya seninki kac beden
Küçük
😭😭
🤷♂️🤷♂️
Bu bir sorun değil
Daha doğrusu büyük olmasının bir avantajı olmayacak
Ya benimkiler böyle küçük sanki ama dik gibide sanki bu fotoğraflardan iyi gibi duruyo ama anlayamadım
Uygun gördüğün kendine ait bir kareyi koysaydın daha sağlıklı fikir alırdın
Atayim sana. d
Olur gönderebilirsin
Bana göre evet
Evet
İdeal ama ben az daha büyüğünü isterim
Küçük evet
Evet
ideal bnce
İş görür
Ayrık göğüsler çok hoş,
küçük bence