Cinsel Yaşam Evlenince gece birlikte uyumak kötü mü sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 yaz aylarında başka bir insanla aynı yatakta yatmaya katlanamam ya Güncellemeler+1 yıl kış mevsiminde güzel olur ama😌 Evlenince gece birlikte uyumak kötü mü sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kocanın abisi varken, kocanla birlikte uyumak kötü yavrum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl komik şey seni nereden aklına geliyor bunlar Yorumla Oluştur +1 yıl Olacak o kadar skeçleri Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Başka biriyle yatmak gibi değil baska birinden destek almak gibi düşün. O vakit her şey daha iyi olacak. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinden başka, başka bir insandan bahsediyor gibi anlatmışsın.. Konu eşin ise şaka yapıyor olmalısın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yo ciddiyim sıcak havalarda tahammül seviyem çok düşük oluyor zor uyuyorum hatta Yorumla Olgunateş +1 yıl Muhtemel eş adayına da anlat sitede yazmanın sana fikirlerine faydası yok Yorumla Soran +1 yıl siz ne düşünüyorsunuz diye sordum zaten fikrim değişsin diye değil :D Yorumla Olgunateş +1 yıl Bizim ne düşündüğümüz değil muhtemel eşinin ne düşündüğü önemli.. KS ailesiyle girmeyeceksin yatağa. Eşinle gireceksin! Yorumla Soran +1 yıl benim veya ilerideki eşimin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormadım ben zaten :// sizin için de can sıkıcı bir durum mu diye sordum nesini anlamıyorsunuz acaba Yorumla
Duygusalmrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Zengin biriyle evlen sende klima açarsınız sorun kalmaz 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl klima zararlı Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bencede aşırı saçma bir gelenek. helal sana. ayrı yatmak en güzel neden biriyle yatim aq 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yok evliler ayrı uyuyor ne mantıkla bu soruyu sordun 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayrı da yatabilirsin 0 0 Yorumla
toothsickeme Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Klima takarız yatak odasına yaz sezonunu karım olmadan mı geçireyim sen kocasız mı geçir 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adetliyken sicak su torbasi istersiniz ama 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Hiç evlenme sen en iyisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evlenicem banane Yorumla omurcancan +1 yıl Ozaman yatacaksın beraber Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aa öyle deme duştan sonra güzel oluyor 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Azınca ne yapcan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben uyumaktan bahsediyorum Yorumla yanlızvesane +1 yıl İşde bende yanında uyumazsan azıncada o seni yanına almaz diyorum Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Niye kötü olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sadece sıcak havalar için dedim Yorumla mehmet_istanbul +1 yıl Kışın sıcak yazın serin yeterki istediğin kişi yanında olsun Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Tam evlenmeliksin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kocanın abisi varken, kocanla birlikte uyumak kötü yavrum
komik şey seni nereden aklına geliyor bunlar
Olacak o kadar skeçleri
Başka biriyle yatmak gibi değil baska birinden destek almak gibi düşün. O vakit her şey daha iyi olacak.
Eşinden başka, başka bir insandan bahsediyor gibi anlatmışsın.. Konu eşin ise şaka yapıyor olmalısın
yo ciddiyim sıcak havalarda tahammül seviyem çok düşük oluyor zor uyuyorum hatta
Muhtemel eş adayına da anlat sitede yazmanın sana fikirlerine faydası yok
siz ne düşünüyorsunuz diye sordum zaten fikrim değişsin diye değil :D
Bizim ne düşündüğümüz değil muhtemel eşinin ne düşündüğü önemli.. KS ailesiyle girmeyeceksin yatağa. Eşinle gireceksin!
benim veya ilerideki eşimin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormadım ben zaten :// sizin için de can sıkıcı bir durum mu diye sordum nesini anlamıyorsunuz acaba
Zengin biriyle evlen sende klima açarsınız sorun kalmaz 😀
klima zararlı
bencede aşırı saçma bir gelenek. helal sana. ayrı yatmak en güzel neden biriyle yatim aq
Yok evliler ayrı uyuyor ne mantıkla bu soruyu sordun
ayrı da yatabilirsin
Elin kızıyla bide aynı yataktamı uyucam her gece imkansız dhshs
Klima takarız yatak odasına yaz sezonunu karım olmadan mı geçireyim sen kocasız mı geçir
yokya sarilarak uyumak cok hos oluyo
Gidip koltukta uyursun o zaman
Adetliyken sicak su torbasi istersiniz ama
Hiç evlenme sen en iyisi
evlenicem banane
Ozaman yatacaksın beraber
Aa öyle deme duştan sonra güzel oluyor
Azınca ne yapcan
Ben uyumaktan bahsediyorum
İşde bende yanında uyumazsan azıncada o seni yanına almaz diyorum
Niye kötü olsun
sadece sıcak havalar için dedim