Aslında en güzel bayanlar ayrı odada erkekler ayrı odada servislerde bayanlae mutfak hazırlayıp erkeklere kocasına ikram verip erkekler dağıtma olur bayanlara bayan tabiki edilip ve böyle bakismalar da olmaz
burada sen suçlusun bence. Benim esim hollanda-turk melezi. Avrupalilara bizim millet genis der ama bence turk erkekleri daha geniş. Esim arkadasi geldigi zaman hatta baska misafir bile gelse servise her zaman yardim eder. Arkadasi geldigi zamanda kahveyse kahve, caysa cay gider kendisi yapar, kendisi servis eder, benden beklemez. Bir zahmet bir tarafini kaldirda iş yap. Eşini millete hizmet etmek durumunda birakmazsan bu durumlari da yaşamazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu neden olacak kocama bakıyor derim kadını kocamdan konuşturmaya baktirmayi kesecek sorular sorardım
Aslında en güzel bayanlar ayrı odada erkekler ayrı odada servislerde bayanlae mutfak hazırlayıp erkeklere kocasına ikram verip erkekler dağıtma olur bayanlara bayan tabiki edilip ve böyle bakismalar da olmaz
Gerçekten haklısın
Teşekkür ederim
Dediğin gibi olsaydı bu şekilde bir durum olmazdı eşiminde bu konudan haberi yok henüz
Umarım dersinizi cikarmissindir bir sonraki misafirlikte dediğim gibi deneyin
Eşimin konuyu bilmesi gerekiyor mu peki
Orasını sen bileceksim rahatsız olduysa bu konuda giyimi karış
Ve bu konuyu açmış olursun
Ev hali etek vardı ve bluz gibi bir şey dikkat çekiyormuydu etek evet ne kadar eşimde olsa doğruyu söylemek isterim
Konuş o zaman
Sorun çözülür
Konuşacağım ama ev halim bu daha ne giyiyim diyecek bunu biliyorum çünkü buna benzer bir sorun yine yaşamıştık
Anladım o zaman bir kez benim dediğim şeyi deneyin 🌛
Denerim tabii ki hiç sorun değil
İyi geceler diliyorum güzel günler geçirme dileği ile 🌛
Keşke kendi fark etse ona bakıldığıni
Umarım farkeder bir gün 🌛
Aklıma fikir geliyor ama uygun olmaz
Sorması ayıp nedir döven ama hesabı kapatirlar
İstek atıp ordan yazayım istek atıyorum
Tamam bakıyorum
burada sen suçlusun bence. Benim esim hollanda-turk melezi. Avrupalilara bizim millet genis der ama bence turk erkekleri daha geniş. Esim arkadasi geldigi zaman hatta baska misafir bile gelse servise her zaman yardim eder. Arkadasi geldigi zamanda kahveyse kahve, caysa cay gider kendisi yapar, kendisi servis eder, benden beklemez. Bir zahmet bir tarafini kaldirda iş yap. Eşini millete hizmet etmek durumunda birakmazsan bu durumlari da yaşamazsın.
Sen ne yapardın senin cevabını merak ettim
Sen ne tepki verdin ne düşündün o anda işde sen yaşamışsın bu durumu en iyi sen bilirsin bizede söyle
Tepki vermezsen devam eder artarak
Eşinin üzerinde ne vardı ki
Bu olay nası oldu tam olarak
gözü kaymis
Sende heyecan oluşmuş heralde