Nişanlıma ilk geceyle ilgili aklımda olan kaygılarım vr korkularımdan bahsettim bu düşüncelerimin şımarıklıktan başka bir şey olmadığını söyledi haklı mı gerçekten ben mi yanlış düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılya daha evlenmeden bunu yapan adam evlendikten sonra senin canın yansa gidip seni aldatır bile. uğraşmaz yani seninle. bu nasıl bi mantık böyle adamları nereden buluyorsunuz gerçekten. ilk geceden korkmakta fazlasıyla haklısın yani. buna canım yanıyor desen şımarma diyecek sana. allahın hırtosu. yontulmamış kereste resmen. aksine seni rahatlatması lazım alıştırması lazım. bu adam seni ilişkiye bile hazırlamadan laps diye girer valla. kaç kurtar kendini bu adamdan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
19Cevap
+1 yılŞeref yoksunu peze*enk şamsrıklıkmış ona söyle vajinısmus diye bişey var haberi varmışmış ondan adi herif kendi zevk alacak ya karşındakine ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılŞımarıklık mı at nişanı kızım at insan bi sakinleştirir ite bak ya
30 Yorumla
+1 yılSimariklik la ne alakası varmis olabilir herkes cekiniyor bundan
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni gidi şımarık seni ::))) korkma hallederiz rahat ol demek yerine onu demeside geçmiş olsun bir odunla evleniyosun :)
00 Yorumla at o nişanı çabuk o hatayı yapma. seni anlamayan değer vermeyenle olmasın işin.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk gece deüilde 2 gün sonra ilişkiye gir, zor acı falan olmaz, öyle olsa zaten kimse evlenmez. Bir düşün bunu herkes yapıyor ve kötü olsa hiç kimse birleşmez ve de çocuk olmaz. Rahat ol sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu şımarıklık olarak gören bi nişanlın var Allah kolaylık versin sana ne diyim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilgilenmen gerekli sadece. Korkacağın bir durum yok.
00 Yorumla nE? Kızım arkana bakmadan kaç. Yol yakınken dön. Sana bu konuda yardımcı olmalı seni sakinleştirmeli.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım mutsuz bir evlilik daha olacsk evlendiğin kişi öküx
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaba davranmış ama bence sen de böyle şeyler söyleyerek kendini de adamı da strese sokma YouTubeda ayşe duman adlı doktoru dinle nişanlına söylene böyle seyelr sadece biraz Kibar olsun istersin vakti gelince
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma sapan bi yaklaşım olmuş. Seni yatıştıracağına güven vereceğine şımarıklık demiş biraz zırto galiba
10 Yorumla
+1 yılAy evlenme sakın bununla
40 Yorumla
+1 yılbunu biz sorsak KS ban atar bu başlıkla sşreye bak feminazi resmen
00 Yorumla
+1 yılErkeğe o söylenir mi bırakır seni
04 Yorumla
Soran+1 yılMe ememi beklerdiniz acaba
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılNe yapabilirdim acaba diyorum o geceye kadar bir şey söylemeyip geçiştirmek çok ayıp
- +1 yıl
Takip etsene sen bi
Nişanlın Dünya'nın en gereksiz adamı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen g. tüne tekmeyi koy
00 Yorumla
+1 yılgösteririm ben sana şımarıklığı deseydin 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı değil
bu korku çoğu kadında var00 Yorumla Neden korkuyosunki doğanda var bu alışacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapa ceneni deyip zorla düt bu seni
00 YorumlaMağara adamı mı
30 YorumlaAyrıl
20 Yorumla
+1 yılCaksana onun agizna bi tane yaa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. geçnde sordun
00 Yorumla
+1 yılSeni mahveder bu acimaz sana 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haksız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin yaptığı bir şey sonuçta