Güncellemeler
+1 yıl
Bir de beni düşünerek birlikte olmuş öf Allah belasini versin
Hayat memat meselesi çok önemli sonra anlatırım acil dedi,3k attım merak ettim saatlerce aradım mesaj attım kötü bir şey oldu sandım meğer eskorta gitmiş çok kötüyüm şu an bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum:((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya siz nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz, nereden buluyorsunuz böylelerini aklım almıyor cidden...
Ben atmam bi erkeğe para gitsin çalışsın ben kız halimle sevgilimden para istemem direkt soğurum benden para falan istese
çok üzüldüm ya senin için giden 3 bin olsun bir şerefsizdn kurtuldun verilmiş sadakan varmış
Çok haklısın sukretmek lazim
yaşında 25 üstü sanırım nasıl güvendin gönderdin şaşırdım.
1 seneye yakın birlikteyiz zaten aramızda öyle para mevzusu hiç olmadı olmazdi zaten bende öyle deyince attım hayat memat meselesi dedi sevgilime guvenmeyecegim de kime guvenecegim sonradan öğrendim ama
sevgili değil dolandırıcıymış cidden üzüldüm sana. bende geçen yıl 2 kızdan bu yüzden ayrıldım amaçları ara harcatmak idi. evlilik hazırlığı olmadan para muhabbeti geçiyorsa sıkıntı.
hala irtibatın var mı o kişi ile?
Haklısın hemde çok
bana ulaaşbilirmsiin?
Ekledim
Askım olumsuz düşünme belki eskorta gidip sana olan askını anlatmıştır ve yatmadan ona para verip sadakam olsun bacım demistir
O kadar iyisin ki saoll yüreğime su serptinn
keriz parasiyla hatun s. ktim demistir.. ayril bu maldan
Eskortla yatınca aldatmiş olmuyormus 1 kerelikmis bi de utanmadan bunu dedi pislik
piskin p. ic.. sende boylesini buldugun icin kendini sorgula
Erkekler çok kötüsünüz … :(
😔😔😔😔
@Gizemcik1111 bu kötülük değil bu bambaşka bir şey.
Kalleşlik adilik
her şey söylenebilir. şu an bu arkadaşa çok üzüldüm ya içim gitti. bende 2 kızdan bu yüzden ayrıldım para istemesi sürekli hesap öde gezdir eğlendir vs. Umarım o parada bir gün beter olur kat ve katı çıkar. Şimdi bu insan nasıl güvenecek birisine daha.
Valla yazık. Bu para isteyen insanları da anlayamıyorum hele kızları. Benim de sevgilim oldu ama asla istemedim kendi hesap ödemek istese bile kabul etmiyordum ya da ödüyorsa bile bi dahaki sefere ben ödüyordum. Kocan değilse istememeli. Soruyu sorana da ayrı üzüldüm vallahi köpek bazı erkekler şerefsiz ne desem az. Sonra da gel güven insanlara
Parayı geri iste ve ayril
Bu gerçekse
Allah bildiği gibi yapsın o paranın da yüz katını çıkarsın ondan pislik
Seninde onu aldatman yok mu ajsjsJsn
Cay çakal
Senle yapmiomuydu
Yaşın kaç?
25
Cinsellik var mıydı aranızda?
Hayir helali olmadan dokunmak istemedi
O mu istemedi sen mi? Daha önce hiç yaşamış mıydın bir şeyler?
İkimizde istemedik ben daha önce birsey yaşamadım o yasamis
Böyle biri nasıl sana el sürmemiş. Tuhaf
Bakireyim diye sanırım daha fazla günaha girmek istemedi
Bekarete dokunmamasini anlarım da sevişme de mi olmadı istemedi
Yok
Tuhaf
Ev kızı mısın? Çalışıyor musun?
Yeni bıraktım şu an çalışmıyorum
Ne iş
Muhasebeciyim
Allah sabır versin. Kolay değil. Başka işe yönel bence imkan varsa. Olmadı başka bölüm oku. Tabi zorluyorsa
Özelden yazar mısın
Gizlisin
Artık değilim