- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet cinsellik güzel giden bir ilişkiyi berbat edebilir. Mesela partner bencildir, kendini düşünüyor ve kendine odaklanıyordur. Sizin isteklerinizi yapmıyordur, berbat olur, eziyet olur!
Mesela tatmin olduktan sonra kıçını dönüp yatabilir ya da çok sert olabilir, canınız acıdığı halde ya da istemediğiniz şeylere zorlayabilir. Her şey olabilir...02 Yorumla
Soran+1 yılKast ettiğim bu değildi, çok iyi ve çok kibar biri, ama bazen insan birilerinin, kendisi için, cinsellikten öte dostu gibi olmasını ister..
- +1 yıl
Birçok şey olabilir Her şey Olabilir Benim aklıma bu geldi mesela cinsellikten ötesi yok
En İyi Cevaplar
anlaşılmıyor kardeş ne demek istediğin? sen yattın ve memnun kalmadın mı? ya da ne demek istiyorsun biraz aç netleşsin ona göre cevaplayalım...
09 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle onu seviyorum, konunun buraya gelmesini değil de onunla dost kalmayı daha çok isterdim
Soran+1 yılDost derken arkadaş gibi demedim
Sevdiğin güvendiğin birine de dost denir
Aşkla seviyorum ama cinselliği gerekli bulmuyorum
Soran+1 yılBiraz aseksüel olabilirim. Ama bence tek sebep bu değil, bazı arzularım olsa da daha kıymetli şeyler olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılO beni seviyor istemezsen yaklaşmayız diyor ikimizin tercihi ile bir kez olmuş bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende ilk başta öyle düşünmüştüm sevgilim için ama sonra tekrardan birlikte olunca o konuda gayet iyi ve uyumlu olduğumuzu anlayabildim birbirimize yetiyoruz yani bu gayet hoş , ama benim de sevgilimle ilgili sanki eksik bulduğum bir şey var yine de tam emin değilim belki de uzak mesafe diye iletişim zayıflıyor ve ben böyle hissediyorum. Ama yanyanayken birlikte temizlik de yaptık yemek de yaptık , bana her alanda yardım da etti , sabah benden önce uyanıp kahvaltıyı hazırladı ve beni uyandırdı , yani böyle genel düşününce aslında eksik bir şey yok gayette güzel bir ilişki geliyor.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatta boşanmak da var sonuçta
+1 yılEvet bozabilir. Ten uyumu olmaz ya da heves kaçar …. Bir çok şeyi tetikler ve bitirir ilişkiyi
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu ten uyumu için söylediğini zannetmiyorum.
- +1 yıl
@onlyteenage bilemiyorum artık
- +1 yıl
burada kast ettiği şey muhtemelen flört döneminde karşı cinsten istenenen ilişki beklentisi. Kendini baskı altında hissettiği için manitten soğuma durumu😒
Soran+1 yılKast ettiğim şu, cinsellikten öte bir bağımızın olmasını isterdim. Böyle daha özel olurdu..
Cinsel uyum yani ten uyumu yoksa bozabilir. Olmayacak birşeyi bozması da iyi bence
20 Yorumla
+1 yılTen uyumu demek ki uygun değildi. Baştan anlaman iyi olmuş. Bazen severiz ama. Temas dokunmaya gelince insanlar uzaklaşır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez. Cinsellik yaşadınız diye birbirinizden soğuyorsanız psikolojik sorunlarınız var demektir.
00 Yorumla
+1 yılHakkını verdikten sonra ilişki daha değerlenir bunun için doğru zaman, doğru yer, doğru hamleler gibi faktörler önemlidir
00 YorumlaEğer sorun yokken bozuyorsa ilişkide sorun vardır. O ilişki kankalık falandır adı yanlıştır.
00 YorumlaTam tersi bağlanırsın sizde ne gibi bi sıkıntı oldu ki
20 YorumlaÖnemli olan cinselliği herkesle yaşamak değil sevdiğin, arzuladığın insanla yaşamaktır. Sadece fiziki bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki neden soğudun önemli olan bu sebep ve nedenler?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ona erkek olarak değil dost olarak bakıyordum. Cinsellik devreye girince herkes gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadığın biri var mı?
Ten uyumu yoksa evet berbat edebilir
50 YorumlaYetersiz mi kalıyor iyi değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır, hiç cinsellik olmasa daha iyiydi
Etmez yakınlaştırır tabi helalin ise o kişi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kesinlikle. her çift beceremez o sınırı
10 YorumlaTabii. Hem de nasıl berbat eder.
00 Yorumla
+1 yılKötü bir ilişki olursa edebilir aynen
00 YorumlaValla daha güzel yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCibsellik herkesle yasanmamali bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. biri seviyor diğeri sevmiyorsa bitirebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence etmez ya hatta mutlu bile ediyor
10 Yorumla
+1 yılÇok dogru
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevi. sirken ne yapmis olabilir
00 YorumlaEvet edebilir
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBazen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Edemez
00 Yorumla
+1 yılEvet edebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıledebilir
00 Yorumla
+1 yılEvettt
00 YorumlaEvet öyle
00 Yorumla
+1 yılOf etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye sogudun ki
10 Yorumla
Detaylı bilgi