Cinsel Yaşam Kadınların zevk alma noktaları nelerdir? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tünaydınsss KScanlar, Sizce Kadınların zevk alma noktaları nereleridir?Bir kadınım ama bilmiyorum! Tek sanırım benim yok... Kadınların zevk alma noktaları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu kendini tanımakla alakalı. Karşı cinsin elleri daha farklı hissetirir o yüzden beraber keşfe çıkacağın bir yoldaş bulman gerekiyor 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Genelde g noktası deniyor ama bilgim yok çok 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kulakların hemen biraz altıBoyunGöğüs uçlarıKlitorisDiz arkalarıAyak bilekleriVajina ve rektum arasındaki bölgeTabi bunlar kadından kadına fark gösterebilir 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir partner bul deneyerek öğren daha iyi olur. 0 5 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Benim düşündümde yok sanırım hiç bir yerimden zevk alamıyorum zaten Yorumla Adanaaşk +1 yıl o anları yaşamadan nasıl haz alacaksın tabi ki yaşamadığın için bilemezsin. Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yaşadım ya Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sen yanılıyosun Yorumla Adanaaşk +1 yıl o zaman acemilere denk gelmişsin sadece kendilerini düşünen. bencillere. yoksa her sağlıklı insan zevk alır. hemşerim. Yorumla
Volki87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bence, boyun, kulak arkası, bacak arası, göğüs uçları gibi yerler hassastır 😁 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boyun, omuz, sırt, bacak içleri, malum bölgeler.Kadın birçok bölgeden zevk alabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir kıza dokunmayı bilen erkek her yerinden kıza dokunarak zevk verir 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Erkek olduğum için tam anlamıyla bilemem 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Dokunduğunda her nokta bence 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Her yeri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kendini tanımakla alakalı. Karşı cinsin elleri daha farklı hissetirir o yüzden beraber keşfe çıkacağın bir yoldaş bulman gerekiyor 😄
Genelde g noktası deniyor ama bilgim yok çok
Kulakların hemen biraz altı
Boyun
Göğüs uçları
Klitoris
Diz arkaları
Ayak bilekleri
Vajina ve rektum arasındaki bölge
Tabi bunlar kadından kadına fark gösterebilir
Bir partner bul deneyerek öğren daha iyi olur.
Benim düşündümde yok sanırım hiç bir yerimden zevk alamıyorum zaten
o anları yaşamadan nasıl haz alacaksın tabi ki yaşamadığın için bilemezsin.
Yaşadım ya
Sen yanılıyosun
o zaman acemilere denk gelmişsin sadece kendilerini düşünen. bencillere. yoksa her sağlıklı insan zevk alır. hemşerim.
Bence, boyun, kulak arkası, bacak arası, göğüs uçları gibi yerler hassastır 😁
Boyun, omuz, sırt, bacak içleri, malum bölgeler.
Kadın birçok bölgeden zevk alabilir.
bir kıza dokunmayı bilen erkek her yerinden kıza dokunarak zevk verir
Erkek olduğum için tam anlamıyla bilemem
Dokunduğunda her nokta bence
Yaparken diğer yerlere olan baskılar
Her yeri
Burun delikleri
G noktası?
Götu