Cinsel Yaşam Erkekleri azdırmak/azdırabilmek bana ayrı bir zevk veriyor, sizce de öyle mi? bilmeeeeeem1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sizde de öyle mi Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Erkekleri azdırmak/azdırabilmek bana ayrı bir zevk veriyor, sizce de öyle mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Azdurdigin bi erkek yatağa atarsa görürüm seni o zaman 😀 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yani şöyle karşımdakini etkilemek isterim tabi ki ama bunu herkese yapmam 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hiçte azmıyorum karşılıklı istek önemli gormedığın hayalı nesneye mı azacam😂 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Başlar da böyle ilgi çekici gibi gelebilir ama aşacaksın bu durumu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onlar her şeye azıyor canisi, türbana bile... O kadar uğraşma 0 6 Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Türbana değil de türbanlı ayak naylon çoraplı fena ya Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl Doğru Yorumla Kimister +1 yıl Ne alaka sapikmiyiz yani😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük sapıksınız hem de XPQJDKDBFMSCNX Yorumla Kimister +1 yıl Balım doğru söylüyorsun ama eksik bazıları türban takmasa yüzüne bakılmaz öyle kapanıyordu sanki tesettürü bakilmak için yapıyor saygilar Yorumla Kimister +1 yıl Benmi evvet sapığın ama sana bir sır vereyimmi ben evlenip ayrılana kadar gözüm kimseyi görmezdi katil olmaktan son anda yırttım oğlum için oyuzden beni sapik eden senin hemcinslerin Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Azdırmak ama sonuçlarına katlanmak kaydıyla değilmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asıl marifet kadınları azdırmakta 6 4 Yorumla BırakÖyleKalsınnn +1 yıl aynen öyle ama gizli olunca olmuyor işte 🤔 Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl güzel yorum :) Yorumla Efekentli__09 +1 yıl Haklısın kadınları azdırmak yetenek ister Yorumla fatihhdmrr +1 yıl O zaman ben o konuda baya iyiyiim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir gün biri seni bir yerlerde kıstırırsa o zaman görürsün zevk almayı 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasi yapıyon o işi 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tam senlik çok iyi yapıyorsun harikulade 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Boşaltabiliyorsan ne ala 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nerede öyle bir kadin güldürme beni 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sen, yaramaz kedicik seni 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende kadınları azdirmayi seviyorum 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Bende kadınları azdırmaktak zevk alıyorum 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl azdıruyomyşsun vakim 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. herkes azman bazılar çoo zor olur 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonuca ulaştırmayan azdırma bir yere kadar. 0 0 Yorumla
Kimister Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Ovvvv 0 1 Yorumla Kimister +1 yıl Bayilirim Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. azdır beni 0 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl sustun ama Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hmm neden acaba 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harikasin 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Başabiliyojmu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Azdurdigin bi erkek yatağa atarsa görürüm seni o zaman 😀
Yani şöyle karşımdakini etkilemek isterim tabi ki ama bunu herkese yapmam
Hiçte azmıyorum karşılıklı istek önemli gormedığın hayalı nesneye mı azacam😂
Başlar da böyle ilgi çekici gibi gelebilir ama aşacaksın bu durumu
Onlar her şeye azıyor canisi, türbana bile... O kadar uğraşma
Türbana değil de türbanlı ayak naylon çoraplı fena ya
Doğru
Ne alaka sapikmiyiz yani😀😀😀
Büyük sapıksınız hem de XPQJDKDBFMSCNX
Balım doğru söylüyorsun ama eksik bazıları türban takmasa yüzüne bakılmaz öyle kapanıyordu sanki tesettürü bakilmak için yapıyor saygilar
Benmi evvet sapığın ama sana bir sır vereyimmi ben evlenip ayrılana kadar gözüm kimseyi görmezdi katil olmaktan son anda yırttım oğlum için oyuzden beni sapik eden senin hemcinslerin
Azdırmak ama sonuçlarına katlanmak kaydıyla değilmi
Asıl marifet kadınları azdırmakta
aynen öyle ama gizli olunca olmuyor işte 🤔
güzel yorum :)
Haklısın kadınları azdırmak yetenek ister
O zaman ben o konuda baya iyiyiim
Bir gün biri seni bir yerlerde kıstırırsa o zaman görürsün zevk almayı
Nasi yapıyon o işi
Tam senlik çok iyi yapıyorsun harikulade
Boşaltabiliyorsan ne ala
Nerede öyle bir kadin güldürme beni
sen, yaramaz kedicik seni
Bende kadınları azdirmayi seviyorum
Müthiş insan yaa
Bende kadınları azdırmaktak zevk alıyorum
Nasıl azdıruyomyşsun vakim
herkes azman bazılar çoo zor olur
Terbiyesiz seni 🙄🤣
Sonuca ulaştırmayan azdırma bir yere kadar.
Bi dene bakalım hünerlerini göster 😄
Yok öyle bi zevkimiz🤣🤣
her zaman olmaz o. Mesela Şu an beni azdiramazsin
Bilemiyorum 😂
Evet kuduruyoruz 🥵
Yess
Ovvvv
Bayilirim
azdır beni
sustun ama
Başarılıysan güzel
Of beraber zevklenelim o zaman