Tempo ve ritim değişebilir no problem iki tarafa göre de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadını geri planda bırakmadan erkek kontrolü alıp inletmeli
0
66 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kadını yok saymamalı yani. İlişki öncesi az çok isteklerini biliyodur. Genelde erkekde olmalı kontrol ama arada kadına da imkan vermeli. Üzerine oturup zıplamak istiyosa onu kucağına alıp rahatça zıplamasını sağlamalı 😅
Onuda erkek ayarlamalı. Kadın sadece acıdan bağrıyorsa kaba olmamalı. Ama zevkle karışık bağrıyosa daha çok... Durmamalı 😅 Sade kendini düşünmemeli. Kadına zevk verdikçe daha zevkli olur. Öyle düşünmeli 😅
Ben mesela kadın zevk almazsa okmaz yani. Benide bozar olay. Kadını doyuracaksın ki sonraki zamanda o seni isteyip çekecek olaya. Ama dediğim gbi zevkle karışık bağrır he o ayrı 😅
Utanma o anda bence çok uzun sürmez. O istekle yine olur tabikide erkek seni olaya çekerse bi tık daha rahat olursun diye düşünüyorum. Ama kesin katı biri kabul etmeyebilir. İnş öyle denk gelmez bana haha. 😃Bence sende olumsuz bakmıyorsan çok zevk alırsın :))
Valla bende hiç yaşamadım ama çok istiyorum. Bence konuşcağın sevgilin olmasa bile kendi kendini hareketlendir biraz. Çok güzel bişey sevişmek ya sencede öyle değil mi :)
Herhangi bişey atmadan ya sadece konuşarak. Nasıl soru soruyorsun cevap alıyosun ya. Hem az çok nasıl sevişilir bi kafanda oluşur. Zevk alırsın bence. 🙂
Neden yapamayasın ki 😃Gizliden konuşcan sadece. Nasıl bi uyum olur erkek nasıl davranır hoşuna gider mi gitmez mi anlarsın. Hemde hayal edip zevk alırsın. Cidden bi düşünde bak. 😅🙃
Sende cidden hiç istek yok demek 😂Dedin ya kadının canı yanıyorsa zevk almaz diye. Dedim illaki nasıl erkek hakimiyet kuruyor bakmışsındır diye sordum 😅
Umarım partnerin olacak kişi anlayışlı çıkar da çok zevk alırsın. 🙃 Sende ilk başta utanma olur dediğin gbi onuda atlatırsan adamda anlayışlı olursa çok büyük zevk alırsın bence 😅
Kariyer önemli tabi en önce onu yap 😂Ama bukadar isteksiz olmanda garip. Gerçi böyle kişiler tadını alınca daha da kat kat istekli olabilir 😂Hemen çocuk olmaz heralde ya olur mu 😂
Bişey diyim mi. Diyelim öptü kokladı yaladı seni girdi içine. Başlarda zorlandın direk uzun süreli köklemedi seni düşündü yavaş oldu. Cidden çok zorda kalır o an 😂Tam zevki ilerletecekken çekilir ya 😂
Ben de evlenmeden yapmak istemiyorum ve hiç yapmadım da sevgilim de olmadı kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀
Ya sadece sordum ben sana onu yoksa ben de dediğim gibi evlenmeden ilişkiye girmeye karşıyım zina büyük günah çünkü sonra köpekler gibi pişman olmak istemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
tabii ki kadının. çünkü kadının çok zevk alması inlemesi bağırması çok zevk veriyor
Kadına uygun gidilmeli o zevk alırsa benimde katlanıyor
Tempo ve ritim değişebilir no problem iki tarafa göre de
Kadını geri planda bırakmadan erkek kontrolü alıp inletmeli
Kadını yok saymamalı yani. İlişki öncesi az çok isteklerini biliyodur. Genelde erkekde olmalı kontrol ama arada kadına da imkan vermeli. Üzerine oturup zıplamak istiyosa onu kucağına alıp rahatça zıplamasını sağlamalı 😅
Yok ben onu demiyorum erkek yaparken kadına göremi kendine göremi gitmeli diyorum yani kadının canı yanıyorsa zevk almaz🙄
Onuda erkek ayarlamalı. Kadın sadece acıdan bağrıyorsa kaba olmamalı. Ama zevkle karışık bağrıyosa daha çok... Durmamalı 😅 Sade kendini düşünmemeli. Kadına zevk verdikçe daha zevkli olur. Öyle düşünmeli 😅
Ben mesela kadın zevk almazsa okmaz yani. Benide bozar olay. Kadını doyuracaksın ki sonraki zamanda o seni isteyip çekecek olaya. Ama dediğim gbi zevkle karışık bağrır he o ayrı 😅
Ya bence dile getirir acıyorsa ben denemedigim icin bilmiyorum 😅 ama zevk 2 taraflı bencede
Kimi erkek hiç önemsemez ama bence önemli. 😅 Ben en çok kadına oral yapmak isterim çoğu kız ne düşünür olumsuz bakar mı sence 😅
Valla bilmiyorum herkesin görüşü zevki farklı benim hic deneyimim olmadığı için şahsen ben utanırdım ve yapmak istemezdim💀
Utanma o anda bence çok uzun sürmez. O istekle yine olur tabikide erkek seni olaya çekerse bi tık daha rahat olursun diye düşünüyorum. Ama kesin katı biri kabul etmeyebilir. İnş öyle denk gelmez bana haha. 😃Bence sende olumsuz bakmıyorsan çok zevk alırsın :))
Ya olumsuz bakmıyorum ama ben olsun bitsin kafasında olurum evlenirsem başlarda sonrasini bilmiyorum😅 ama katı birisi sanmam kötü bakmaz
Utandığından dolayı mı. Öyle düşünme ya uzun sürsün ki zevzkli olsun. Ön sevişmede uzun sürmeli o çok önemli 😅
Yaşın kaç ki 😅
Oo daha var dur bakalım 🤣 İstek oluyor mu sıksık 😅
Aa nasıl olmuyor. Neden ki. Vücut can ister sonuçta 🙂
Valla bende hiç yaşamadım ama çok istiyorum. Bence konuşcağın sevgilin olmasa bile kendi kendini hareketlendir biraz. Çok güzel bişey sevişmek ya sencede öyle değil mi :)
Denemedigim icin bilmiyorum
Denemeye gerek yok ki içgüdüsel dürtü olur. Vücut ister. 🙄
O istek yok iste fkdhdks bi çikolata ister o kadar
Konuştuğun kimse var mı 🙂
Ciddi anlamda yok ama şu an tanıştığım var neden ki
Cinsel manada dürtü daha çabuk gelsin istiyosan sanaldan konuş gizliden biriyle dicektim :))
Yok ya yapamam
Herhangi bişey atmadan ya sadece konuşarak. Nasıl soru soruyorsun cevap alıyosun ya. Hem az çok nasıl sevişilir bi kafanda oluşur. Zevk alırsın bence. 🙂
A yok fkshxksnx olmaz
Sen beni dinleee 😃 Bak nasıl kıvama geliyosun canın istiyor. Ki doğal zaten istemesi. Ayrıca bilinçlenirsin hem zevk alırsın. Doğal bunlar 😃
Olabilir ama ben yapamam🤣
Neden yapamayasın ki 😃Gizliden konuşcan sadece. Nasıl bi uyum olur erkek nasıl davranır hoşuna gider mi gitmez mi anlarsın. Hemde hayal edip zevk alırsın. Cidden bi düşünde bak. 😅🙃
İyi düşün 🙄
Niye bu kadar israrcisin?
Sen bilirsin senin kararın sonuçta 😊
Uyudun mu 😃
Bişey sorcam. Sen film izliyor musun. Ondan mı çekincelerin var acaba ki
İzlemiyorum
He dedim izliyosan flan ondan mı çekinme oldu diye 🙃
Ilgimi çekmiyor sarmıyor yani max mucize doktor savaşçı izlerim🤣
Saçmaysa sarmayabilir doğru 🤣 Ama izlemişsindir illa. İlk izlediğinde ne hissettin. Oha flan mı dedin 😂
Izlemedim valla
Sende cidden hiç istek yok demek 😂Dedin ya kadının canı yanıyorsa zevk almaz diye. Dedim illaki nasıl erkek hakimiyet kuruyor bakmışsındır diye sordum 😅
Yok ya merak edip okudum ama 😂
İzlesen nasıl tepki verirdin cidden merak ettim 😂
Bilmiyorum 😌
Umarım partnerin olacak kişi anlayışlı çıkar da çok zevk alırsın. 🙃 Sende ilk başta utanma olur dediğin gbi onuda atlatırsan adamda anlayışlı olursa çok büyük zevk alırsın bence 😅
Aman yok ben evlenmicem😌
Nedeeen 😃 Çekinirsin ondan mı 😅
Yok kariyer yapıcam ben💅
Onuda yap onuda bakarsın daha da iyi olur illa tek iyi diye bişey yok 😂
Yok ben kariyer yapacam evliliğe gerek yok çevrem baskı yapar çocuk diye benden çıkacak olan velete güven olmaz hayal kırıklığı olur😂
Kariyer önemli tabi en önce onu yap 😂Ama bukadar isteksiz olmanda garip. Gerçi böyle kişiler tadını alınca daha da kat kat istekli olabilir 😂Hemen çocuk olmaz heralde ya olur mu 😂
Ben mal olduğumu icin korunmayi unutur 1 haftaya kalmaz balam karnımda olur 😂
Sen şimdi böyle konuşuyosun isteksizin flan ama tadını zevkini alınca korunma gelmez aklına emin ol 😂 Adam zaten korunmaz iş sende unutma korunmayı 😂
O korunsun mk evladı kim istediyse o koruncak valla yediririm ona kendi organini güzel kardeşim herifin
Kılıf taksa zevkli olmaz ki. 😂 Adama da böyle konuşma sonra deme erkek yaparken hiç bağrışıma aldırmadı durmadı diye 😂
Durmazda durdururum herifi havaya uçururum
Bişey diyim mi. Diyelim öptü kokladı yaladı seni girdi içine. Başlarda zorlandın direk uzun süreli köklemedi seni düşündü yavaş oldu. Cidden çok zorda kalır o an 😂Tam zevki ilerletecekken çekilir ya 😂
Ne diyon abicim ya tövbe 🤦🏼♀️
Sen bi gelir misin özele 🙃
Gelemem korkuyom😂
Korkma konuşcaz sadece 😂Hadi bak 😅
Ya he belli😂
Cidden 🙃
Peki istemiyosan senin kararın tabi 😊Kendine iyi bak 🙃
Neyi istemiyorsam
Özelden konuşmayı kastetmiştim 🙂
Anladım
Konuşalım istersen
Gel 🙂
Gel bi 🙄
orta seker bir sey yok mu ya
Her ikisinin ritmine göre var olur mu
olmasi gerekenn
ben öyleyim
Ciddiysen konuşalım seninle
Ne ciddisi abicim?
Ciftin ritmine göre olmalı
Valla bana her türlü uyar sen ne düşünüyorsun peki
Belirli bi süre kadının alıştığında erkeğe göre bence şiddet falan olmadan🙄
Aynen sonuna kadar katılıyorum böyle olmalı
Sevgilin partnerin var mı peki o nasıl
Hic yok🤣
Benim de 😀
Olmasını ister miydin peki 🙂
Zina yapmak istemem😊
Ben de evlenmeden yapmak istemiyorum ve hiç yapmadım da sevgilim de olmadı kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀
Peki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral yaşamak ister miydin
Zamanı gelince çıkar karşına doğru kişi laiğin inşallah ve hayır yaşamak istemezdim 🙄
Belki de çıktı 😍
🤦🏼♀️
Noldu 😀🙃
Beni mi kast ettin :)
Evet 😍🙈🤭🙃
Benden hayır gelmez😅
Neden ya gelir 🙃
Cinsellik konusunda benden bir şey bekleme
Ya sadece sordum ben sana onu yoksa ben de dediğim gibi evlenmeden ilişkiye girmeye karşıyım zina büyük günah çünkü sonra köpekler gibi pişman olmak istemem
Ben seninle ciddi anlamda tanışmak istiyorum cinsellik için değil
Anladım tanışırız istersen
Tamam gizliden çıkayım o hâlde tamam mı
Tamam
Çıktım bekliyorum
Attım istek
kadına göre
değişir bu alınan zevke göre
Orta seviyeyi bulmak lazım
Kadn bana uycak uymazsa kelepceyi yer 😉
Canı yanarsa bu seks değildir bence🤷🏼♀️
Canı yanmicak yapcaklarmi bilmiyosun