kocanin sorumlulugu var ya olmaz bebek cocuk temizlik yemek kaynana dirdiri sevgili daha iyi bide kocanin enerjisi duser yorgun gelir isten eve seni tatmin edemez kızışırsın valla
kocanin sorumlulugu var ya olmaz bebek cocuk temizlik yemek kaynana dirdiri sevgili daha iyi bide kocanin enerjisi duser yorgun gelir isten eve seni tatmin edemez kızışırsın valla
Katılmıyorum. Her şeyin bir sorumluluğu vardır zaten. Hep o sorumluluğu tek başına yuklenmiyorsun 2 kişi beraber yükleniyor. Hayat müşterektir. Evet cinsellik için evlenilmez ama en güzel cinsellik evliyken yaşanır
hayir kimse mutlu degil eşleri aldatiyo kayinvalidesi kotu davraniyo maddiyatlari yetmiyo kocasi tatmin edemiyo mutlu evlilik eskidendi simdikiler heves artik herkes bekar kimse evlenmiyo
türk kadinlarinin sevmedigim huyu şu koca parasi harcamalari erkeksiz hicbir işi yapamamamlari her şeyi kocadan beklemeleri ama senin gibilere müstehak sonra yazarsin buraya mutsuzum falan diye
Hahaha var ya sen kesin ergenin tekisin. Evlilik bağımlılık değildir. Benim maddi durumum da gayet iyi. Bana fazla fazla yeter sen rahat ol. Kimseyi de tanımadan etmeden böyle mal mal yorumlar yapma çünkü komik duruma düşünüyorsun kendini 😂
Benim koca meraklısı olduğumu nereden çıkardın? Asıl ben senin gibi önüme gelene verme meraklısı değilim. İnsan ol da biraz kendine saygın olsun yazık sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kan testi yapıp temiz çıkanla sağlıklıdır
Guven istiyorsan sevgili, heyecan ve fantezi istiyorsan fb
Benim için fb. Çünkü seks amacıyla bir araya geliyorsun. Ve ilişkiye başlarken güvene, hayata müdahale etmemeye en fazla önemi vererek başlıyorsun.
hayir arada duygu durumu olmadigi icin tehdit edebilir
Edemez. Sen ona göre önlemini alırsan hiçbir şey olmaz. Sevgili dediğin herşeyi biliyor. Esas bütün kozlar onun elinde.
bende oyle fusunuyorum
Sevgilisiyle seks yapıp sonra hayatı s.. kilen çok kadın var.
fb daha mantikli
Kesinlikle
En iyisi sevgiliyle ama anlık şeyler de zevkli olabilir bazen
senden bi çukur yamaç vibesi aldim
Yani bu iyi bişey mi dkdmdkdk
evett
O zaman teşekkürler dkdkdkdkkd
o kadar çok cinsel hastalık var ki elbette en sağlıklısı ile olmalı
Guvenilir duzgun biri olmasi , fbuddy en iyisi
Fbuddy temiz 😂
Dostla yapmak çok garip huzurlu hissettiriyor ama iş sonunda yayılan o pişmanlık hissi de cabası
Aynı zamanda arkadaş da olabileceğiniz ve sizi önemseyen birisiyle.
Sevgili ve Dost acemiliğinden dolayı pek adrenalin yaşatamayabilir.
sevgiliyle olan tabi.
yok oyle
Niye
sevgiliyle olmuyo
Bence sevgiliyle olan daha tutkulu olur sonuçta ortada duygu var diğerleri daha çok kendini tatmin etmek adına yapılır
sana bisi aticam
Yazdım
Evlenmicen mi hiç
hayiir
Hep mi farklı ve renkli
aynen farkli tatlar
Yaz beni 🤓
Engellennj
Engellemişin
cevap vermezsen kaybeden sen
10dakda mı :)
sevgiliyle bence
iyi mi oluyo
sevgilim yok
yaptinmi hic
Sevgln yokmu 😱
benimmi
yok digeri benım arkadasım ona yazmıstım :)
Sevgili
begendim seni
Mesaj attt
Niye engelliyon
Burdayım işte
Kızım sen deli misin hahdhshs
Kocayla
Hiçbiri. Eş ile
seks icin evlenilmez ama
Katılmıyorum. Her şeyin bir sorumluluğu vardır zaten. Hep o sorumluluğu tek başına yuklenmiyorsun 2 kişi beraber yükleniyor. Hayat müşterektir. Evet cinsellik için evlenilmez ama en güzel cinsellik evliyken yaşanır
şu zamanda evlenilmrz
Doğru insan çıkana kadar
dogru insan yok hepsi elde edene kadar evlenince esya muamelesi ederler cici kiz hikayeye inanmaya devam et
Evliliğinde mutlu olan insanlar da var. Bence onlarla bi konuşmalısın. Fazla karamsarsın
hayir kimse mutlu degil eşleri aldatiyo kayinvalidesi kotu davraniyo maddiyatlari yetmiyo kocasi tatmin edemiyo mutlu evlilik eskidendi simdikiler heves artik herkes bekar kimse evlenmiyo
Yoo benim çok var mutlu olan evli tanıdığım
hepsi eskidir yenilerin uzun sürmüyo ama sen masallara inanmaya devam et😃
türk kadinlarinin sevmedigim huyu şu koca parasi harcamalari erkeksiz hicbir işi yapamamamlari her şeyi kocadan beklemeleri ama senin gibilere müstehak sonra yazarsin buraya mutsuzum falan diye
Ben masallara inanmıyorum ama belli ki sen bu kafayla ömür boyu yalnız kalacaksın gibi görünüyor
Hahaha var ya sen kesin ergenin tekisin. Evlilik bağımlılık değildir. Benim maddi durumum da gayet iyi. Bana fazla fazla yeter sen rahat ol. Kimseyi de tanımadan etmeden böyle mal mal yorumlar yapma çünkü komik duruma düşünüyorsun kendini 😂
Git mal gibi kullandır sen kendini hadi
haha herkesle degil sadece begendigimle yasarim ayrica dul kalmaktan iyi bir veya iki erkekle olmak diger turlu boşanmak rezaler
Aynen git yaman birine sen yazık
senin gibiler eşlerine yetmiyor birakiyor koca meraklisi olup evleniyosunuz ondan heves oluyor herkeste sonra boşanmalar oluyor görüyoruz
en azindan koca meraklisi degilim evlilik seks demek degildir yuva kurmak demektir cocuk icin evlenilir seks degil cocuk yapmakta yuva kurmaktan gecer
Benim koca meraklısı olduğumu nereden çıkardın? Asıl ben senin gibi önüme gelene verme meraklısı değilim. İnsan ol da biraz kendine saygın olsun yazık sana
evlendiğin kişi ile
eşinle kanka
Begendigiin erkekle
Değişir
Sen habgısını terch edıyon
3ü bir arada 😅😅😅
olur mu
Keşke 😈
bakire misin
Hayır
doymuyo musun miktrmeye
Her zaman değil
guzel mi icine girilmesi
Bunu biliyor olmalısın
bakireyim ama
hic opusmedim bile
Yapınca anlarsın
hiç evlenmeyecegime gore hicbir zaman☠️
Evlenmeden de yapabilirsin
işte hem zina günahindan korkuyorum hemde evlenmeden olunca kizlik takintim var illa ailem ielrde evlendirirse kiz degilim diyemem ben
vicdansiz gibi de diktiremem
Anladım tercih meselesi bir şey diyemiyorum
cok sey mi kaciriyorum azginim bayagii
Dediğim gibi tercih senin
🥺😞😞
Yaş kaç?
20 senij
19 bende
kactan beri ilk oldu
18 yaşında
Fackbaddyle
fckbuddy iyidir