kadınların cinselliği sevmediğini, lobidosunun düşük olduğunu belirten cümleler görüyorum hep sorularda ve cevaplarda.
cinselliği sevmeyen bu kadınlar acaba neden sevmiyor, neden lobidoları düşük hiç düşündünüz mü? Belki de gün içinde mutlu olmaları yatakta mutlu etmelerine sebep olabilir. Denemenizi tavsiye ederim 😀
Gün içinde kadını mutlu eden erkek, yatakta kesin mutlu olur diyebilir miyiz?
Bunu bu şekilde düşünmek bile çok aşşalıyıcı geldi. yani erkek kadını mutlu ediyor kadın da erkeği kendini kullandırarak cinselik sunarak mutlu ediyor sanki göreviymiş gibi. benim eşim olsa onun mutluluğu beni mutlu etmeye yeter zaten yatak da benimle sevişsin diye beklemem illa mutlu olmak için..
1- Müthiş bir yılbasi akşamı. Erkek mumları yakmış , yemeği hazırlamış. Akşam edilen danslar, yenen yemek , içilen şarap. Ortam mükemmel, eğlence müthiş. Ve gecenin sonu. Yatağa gidilir. Böyle eğlenceli bir gece geçirdik diye sevişmek zorunda mıyız?
2- Gündüz inanılmaz güzel bir plajda eğlenceli bir plaj club. Danslar, alkol, eğlence. Hatta ayakta sevisilecek bir ortam. Akşam ben yorgunum
Daha sayardim da neyse 😂😂😂
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadından kadına değişiyor demek ki 😂 Ya da bu bahsettiğin kadın ilgi manyağı olmuş ne yapılsa az gelecek.😂
Bilemiyorum ama oynamak isteyene kapı gıcırtısi yeter, oynamak istemeye davul zurna koysan oynamaz ya. Bu libido işi öyle. Gün içinde yaşananlar ile alakası yok.
Erkeğin kadını, kadının da erkeği mutlu etmek için çabalamak gibi bir görevi yok. Birini mutlu etmeyi görev edinenlerin mutlu olma şansı yok. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz birine bunu göstermek, hissettirmek gibi, sizin için öncelik olduğunu hissettirmek gibi görevleriniz var. Bunları yaptığınızda, karşınızdaki bir narsisist, bir nankör, bir ruh hastası, bir öküz değilse, karşılığını zaten görürsünüz.
Yanii gün içinde mutlu etmeye yatakta mutlu etmeyi de ekleyelim, ne yani yatakta mutlu olması gereken sadece erkek kişisi mi? Bence daha çok onunla alakalı zaten gün içinde olup biteni salla yatakta mutlu edemiyorsa kadın da onu mutlu edebilemez. Al gülüm ver gülüm.
Vaayy güzel soru sormuşsun tebrikler ah bide lobido yerine libido diyeydin iyiydi 😂 Bence bu mutlulukla alakalı değil karşısındaki kişiyi arzulamasiyla alakalı bı durum
Eşine her zaman iyi davranacaksın mutlu edeceksin baktın yatakta zayıf üstüne bir de Fındıklı Bademli cevizli antep fıstıklı ve yer fıstıklı polenli baldan kaşık kaşık yedirip kudurtacaksın 🙈😀
Hiç bir şekilde mutlu edemiyorsun maalesef hep bir bahane tatile götür tatili beğenmez, üst baş al daha giyecek birşeyim yok, araba alırsın gezdirmek istersin boş boş ne gezecez, varda var:)))