Cinsel Yaşam Erkekler ellediğinde sert kalça mı ister, gevşek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 En cok hangisi hoşuna gider? Merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl Sevdiğim elleyince hangisi daha çok hoşuna gider diye merak ediyorum benimki sert ama ya beğenmezse diye Erkekler ellediğinde sert kalça mı ister, gevşek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Bence kalça merakı en çok kızlarda var bu soruyu kızlar cevaplaması lazım isterlerse bunun altına yorum yapabilirsiniz 1 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Çok sert istiyorum taş gibi olsun istiyorum yuvarlak kalkık çıkık olsun istiyorum 1 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Begenir begenir, fazla kadma rahat birak sen 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Erkekler ole seyin ayrimini düşünmez bile hatun bulsunlar öpüp basina koyarlar ablasi gerisi artik bahtina ne cikarsa kabullenirler :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Shshsshshshs ama ciddiyim gerçekten seçicek olsanız erkek olarak neyi daha çok beğenirsiniz ayrıca ben ona ölürüm biterim Yorumla Beyazid +1 yıl tecrübeme dayanarak sadece sekli dikkatimi ceker sertliginin bi onemi yoktur :D Yorumla Soran +1 yıl Him umarım oda öyle düşünür Yorumla Beyazid +1 yıl düşünmezse düşünmesin la erkekmi yok :D salla gitsin hatun bulmusta kicinin sertliginimi ariyor :D :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sert yumuşak fark etmez büyük ve dolgun olması önemli illaki seçecek olsam yumuşak seçerim doggy pozisyonunda dalgalanan 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Bu benim için kriter değildir hazzımı kalçanın sertliği yumuşaklığı belirlemez 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama sorum çok net ve açık Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bende diyorum ki benim aldığım haz kalçadan gelmiyor sertmiş yumuşakmış takılmıyorum 😄Hiç ilişki yaşamadım bu arada Yorumla Soran +1 yıl Bende yaşamadim ama sevdiğim bir kere elledi acaba beğendi mi beğenmedi mi diye merak ediyorum Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Kişisel soruyu genel yerde sorarak net cevap alamazsın git ona sor Yorumla Soran +1 yıl Ya soramam... Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl soramazsan burada cevap bulamazsın sonuçta kişisel tercih bu kimi sert kimi yumuşak der onun içini biz nerden bilelim müneccim s2 mi yedik Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Sonra da diorlarlar ki kadin neden seks objesi olarak gòrùlùyorSenin gibiler yuzunden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl BENİM GUBİLER Mİ SEN BİR ŞEY BİLMİYORSUNKİ İNSANLARI YARGİLAMAMAK GEREK Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kalbi güzel... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alak anlamdım Yorumla Sessizbirliman +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam anladım da konuyla ne alaka anlamında Yorumla Sessizbirliman +1 yıl Konuyla alakası herkesin düşüncesi hissi farklı olur ben öyle olmuş ya da böyle önemli değil demek istedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ellediginde eleme gelen şeyin sert mi olmasını istersin yumuşak mi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl O eklediğim şeye göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penis kast ettiğim şey buydu Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim çocuğun ise her türlü beğenirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sertleşmemiş olsa bile Yorumla Soran +1 yıl Onunki ise her türlü Yorumla Soran +1 yıl Her zerresine ölürüm beeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmediğin birisi ise ozaman sert olmasıni mi istersin Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi onunki dışında hiç istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl güzel kalça ister o da orta sertlikte olur 1 0 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gevşek iyidir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Himm Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Himm Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. büyük olsun da sertte olur yumuşakta :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlla seçicek olsanız? Yorumla sedomania2 +1 yıl yumuşak daha iyi sanki ya avuçlaması daha zevkli daha güzel Yorumla sedomania2 +1 yıl ama sert olanlar da ilgi çekici yani kötü değil Yorumla Soran +1 yıl Ama yumuşak olursa dik olmazki 🥺🥺🥺 off yaa inşallah beğenmiştir Yorumla sedomania2 +1 yıl sert kötü demedim ki seninki öyleyse güzel zaten yani bana iki türlü de güzel geliyor ama yumuşak nedense bi tık önde. :) beğenmiştir merak etme beğenmiyorsa da yuh yani onun yerinde olamayanlar var :) Yorumla Soran +1 yıl Himm anladim peki teşekkür ederim inşallah beğenmiştir Yorumla sedomania2 +1 yıl rica ederim. umarım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sert veya yumuşak istemezler diri isterler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki diri ve sert ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severler Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Dolgun isteriz 😇😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zayıfsın değil mi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Balık etliyim boyum 160 cm kilomda 65 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sert ve duzgun senın sporla aran nasıl? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aram eh işte benimmi gayet düzgün iyide ama sert umarım oda beğenmiştir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beyaz tenlı mısın sen Yorumla Soran +1 yıl Evete ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı ne dersın anlatırım Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok 🥲🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kırma ıcten bır ıstek tum soru ısaretlerıde gıder :( Yorumla Soran +1 yıl Yok cidden gerek yok giderdi zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcun ne senın Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sert seviyorlar 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yumoş olan ldlelfl 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sert 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bence kalça merakı en çok kızlarda var bu soruyu kızlar cevaplaması lazım isterlerse bunun altına yorum yapabilirsiniz
Çok sert istiyorum taş gibi olsun istiyorum yuvarlak kalkık çıkık olsun istiyorum
Begenir begenir, fazla kadma rahat birak sen
Erkekler ole seyin ayrimini düşünmez bile hatun bulsunlar öpüp basina koyarlar ablasi gerisi artik bahtina ne cikarsa kabullenirler :D
Shshsshshshs ama ciddiyim gerçekten seçicek olsanız erkek olarak neyi daha çok beğenirsiniz ayrıca ben ona ölürüm biterim
tecrübeme dayanarak sadece sekli dikkatimi ceker sertliginin bi onemi yoktur :D
Him umarım oda öyle düşünür
düşünmezse düşünmesin la erkekmi yok :D salla gitsin hatun bulmusta kicinin sertliginimi ariyor :D :D
sert yumuşak fark etmez büyük ve dolgun olması önemli illaki seçecek olsam yumuşak seçerim doggy pozisyonunda dalgalanan
Bu benim için kriter değildir hazzımı kalçanın sertliği yumuşaklığı belirlemez
Ama sorum çok net ve açık
Bende diyorum ki benim aldığım haz kalçadan gelmiyor sertmiş yumuşakmış takılmıyorum 😄
Hiç ilişki yaşamadım bu arada
Bende yaşamadim ama sevdiğim bir kere elledi acaba beğendi mi beğenmedi mi diye merak ediyorum
Kişisel soruyu genel yerde sorarak net cevap alamazsın git ona sor
Ya soramam...
soramazsan burada cevap bulamazsın sonuçta kişisel tercih bu kimi sert kimi yumuşak der onun içini biz nerden bilelim müneccim s2 mi yedik
Sağlam kalça dediklerine göre sert seviyorlar🤣
Sonra da diorlarlar ki kadin neden seks objesi olarak gòrùlùyor
Senin gibiler yuzunden
BENİM GUBİLER Mİ SEN BİR ŞEY BİLMİYORSUNKİ İNSANLARI YARGİLAMAMAK GEREK
Kalbi güzel...
Ne alak anlamdım
boş ver
Ya tamam anladım da konuyla ne alaka anlamında
Konuyla alakası herkesin düşüncesi hissi farklı olur ben öyle olmuş ya da böyle önemli değil demek istedim
Sen ellediginde eleme gelen şeyin sert mi olmasını istersin yumuşak mi
O eklediğim şeye göre
Penis kast ettiğim şey buydu
Sevdiğim çocuğun ise her türlü beğenirim
Sertleşmemiş olsa bile
Onunki ise her türlü
Her zerresine ölürüm beeen
Sevmediğin birisi ise ozaman sert olmasıni mi istersin
Dediğim gibi onunki dışında hiç istemem
Anladım
güzel kalça ister o da orta sertlikte olur
Dolgun olsun da fark etmez onlara
Ben gevşek seviyom ya yumuş yumuş olmalı
Gevşek iyidir
Himm
Himm
büyük olsun da sertte olur yumuşakta :)
İlla seçicek olsanız?
yumuşak daha iyi sanki ya avuçlaması daha zevkli daha güzel
ama sert olanlar da ilgi çekici yani kötü değil
Ama yumuşak olursa dik olmazki 🥺🥺🥺 off yaa inşallah beğenmiştir
sert kötü demedim ki seninki öyleyse güzel zaten yani bana iki türlü de güzel geliyor ama yumuşak nedense bi tık önde. :) beğenmiştir merak etme beğenmiyorsa da yuh yani onun yerinde olamayanlar var :)
Himm anladim peki teşekkür ederim inşallah beğenmiştir
rica ederim. umarım :)
Sende hangisi var söyle
Sert veya yumuşak istemezler diri isterler
Peki diri ve sert ise
Severler
Dolgun isteriz 😇😊
Zayıfsın değil mi..
Hayır
Balık etliyim boyum 160 cm kilomda 65
sert ve duzgun senın sporla aran nasıl?
Aram eh işte benimmi gayet düzgün iyide ama sert umarım oda beğenmiştir