Olmuştur ama kötülük yapmak içinde haklı sebep vermişsin. Mesajların önceki kısmyla yaşadığını iddaa edip seni hiç olmayacak bir insana rezil edebilir mesela.
@AtınıArayanKovboy Benim üniversitede oda arkadaşlarım da kapalıydı. Biri nişanlıydi. Sınıftan çocuğn biri hoşlanıyor diye yüzüğünü çıkarıyordu. Nasihat vere vere bir hal olduk. Okul bitti nişanlısıyla evlendi. Çocuğun 7 yılını harcamış. Diğer kız da annesi babası gelince başını kapatırdı. Okuldan sevgili yaptı denize gidiyordu. Boynu falan mordu. Allah cezalarını versin bunların midem bulanıyor artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
akıllanmıştır belki de
O otele be hayallerle geldi söyle yaparım böyle öperim diye yazık cocugunki elinde kalmış daha onca cinsellik oldumuyduda ders vermek istedim
Oldu eskiden
Çocuk elimde kaldı çiçeklerine penisim diye feryat etmiştir. Peki cezası neydiki😜
Olmuştur ama kötülük yapmak içinde haklı sebep vermişsin. Mesajların önceki kısmyla yaşadığını iddaa edip seni hiç olmayacak bir insana rezil edebilir mesela.
İnşallah seni beklerken içeride başka şeyler yapmamıştır
Otelde değil yolda bekledi
ne olursa olsun amacı cinsellikle ister ek ister buluş o cinselliği vermediğinde artık sana ulaşamadığını anlatmış oluyorsun
Gençler siz nereye gidiyorsunuz Allah aşkına. Nasıl evlenip kime güveneceksiniz
Keşke otele gelemem deyip tavrını net ortaya koysaydın. Otele gelirim demekle hata yaptın...
Bu seferki kurgun daha iyi. 10 üzerinden 5 veriyorum. Geçen sefer o kadar gerçekçi değildi
Bence siz kadinlar kendinizi üstün görüyorsunuz baya
Vay canına büyük marifet. Adam gibi cinsellik istemiyorum düşünmüyorum diyemeyip otelde bekletmek. Ne dersi olacak, sanki dünyada kız bitti.
O da sana benzerini yapar. Vurdurmak için yalvarırsın.
Daha önce hiç cinsellik yaşamamış mıydınız?
Yaşadık ama çok eskiden
Onu bekletirken hiç aklından, ya acaba gitsem de rahatlasam düşüncesi geçmedi mi
Orada mısın
Bırde kapalısın bunu senden nasıl ısteyebılır yuh ülke ne hale gelmiş
Daha önce cinsellik yaşamışlar. Aşağıda öyle yazmış bu kapalı olup ruhu b.. ozuk
Knk basım kapalı sadece
popişin açık degıl sonuçta ve dın üzere kapatıyorsun yanı normal olarak dını değerlere sayın vardır
Kandırıldim
Tadilat nedeniyle kapalı. O*spu bu
Sanırım, dın sadece kıtapta yazılarak kaldı
Ben ne kapalılar gördüm. Bizim üniversitenin en ünlü o*spulaei ilahiyat fakültesindeki çıkıyordu.
Baştakı yorumları gormemişim yazıklar olsun sana, senınle aynı dını paylaşmaktan ve o başörtüyü takmandan senın adına utanıyorum
Ben Avrupa’da yaşıyorum bu kadar olaylarla karşılaşmadım utanç verıcı
Avrupa mi neresindesin
Evet Fransa
Yaa çok iyi denk geldi bana mesaj atabilir misin. Avrupaya gitmek istiyorum da birkaç sorum vardı
Kader mi dıyelım 🙃sen nerede yaşıyorsun
Türkiye'de
Bizim bu kapalı yeni soru atmış gördün mü hesabına gir mesajları gör de şok ol 😂
Hadı ya yok takıp etmedim bakım bakalım 😅
Hesabi gizli sen takip ediyor musun?
Hesabı açık sanırım. Bu arada bana mesaj atacak misin sadece bir kaç soru Avrupa hakkında lütfen
Evet ediyorum efsane kurgu hikâyeleri vsr o yüzden 😂
Dur mesaj at ss atarım konuşmalarını
Mesaj attim sen doktor falan misin?
@AtınıArayanKovboy Benim üniversitede oda arkadaşlarım da kapalıydı. Biri nişanlıydi. Sınıftan çocuğn biri hoşlanıyor diye yüzüğünü çıkarıyordu. Nasihat vere vere bir hal olduk. Okul bitti nişanlısıyla evlendi. Çocuğun 7 yılını harcamış. Diğer kız da annesi babası gelince başını kapatırdı. Okuldan sevgili yaptı denize gidiyordu. Boynu falan mordu. Allah cezalarını versin bunların midem bulanıyor artık
Erkeklerin işine yarıyordu bu durum
Mükemmel lan hgkgfnjfnjtnk
Yaptigin yanlis
Süper yapmışsın 😅😂😂😂
👏👏helal olsun
Oda tam bir malmis eskinin yenisi olmaz
Daha once yaşadıysan beklemiştir tabi
Neden kapalisiniz hocam?
Seks icin mi otel
Kız yazık çocuğa 😂
Lan ne karekteri bozuklar var
Sen istemedigin icin mi gitmedin