AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüksek iyi ki böyle isteksiz oldugu icin orgazm olamayan dogru düzgün seks yapmayan milyon kadin var
Kimi kadınlar romantikliğe önem verir durgun olsa bile yükselir kimiside hep yüksek sen hangisi gibisin
Genel olarak yüksek diyebilirim ama cok romantikte sayilmam..
Libidonu sevgilinden saklar misin yani zor ama o konuyu açmasa sen ondan önce davranir misin
Tabiki.. bunun kadini erkegi olmaz ki iliskide kim kimi önce yakalarsa hahahsjsjsk
Bi erkek senin ilkin olsa ilk senle sevis ilk seni hissetmiş olsa ne hissederdin sen mutlu olur muydun
Yok ben ne yapcagini bilmeyen adam istemem napim onu ben mi ugrascam onu ögret bunu ögret..
Kac kisiyle birlikte oldun peki ve ilkler özeldir unutulmaz
Baya tecruben var galiba
Hic öyle birsey yok ilk iliskimi yasadigim adam bok gibiydi.. o yönden unutamiyorum evet😂 en beceriksizi erken bosalani asla ve asla orgazm olamadigim libidomu yerle bir etmeye calisan biriydi mesela.. ilk ya da sonla alakasi yok uyumluysaniz o iliski unutulmaz.
Kimisi binkac kisiyle olsa bile erken bosalabilir kisiye göre degisir kimseyi yadirgama belki zamanla düzelir ön sevismeyi uzun tutmak gerek. Ayni işe girmek araba kullanmak gibi düşün zamanla tecrübe edinilir kac kisiyle sevistin
6-7 kisiyle sevistim aman aman cokta degil bunlardan 3 tanesi sevgilimdi yani hala sevgilim var Şu an ztn 3. Digerleride son iliskimden önce 2-3 kisiylede öyle tek ve birkac seferlik biseylerdi
f*ck body yani baya kisi de olmus sevgilin gecmisini biliyo mu yani yanlis anlamada seni sevdiklerinden degilde ihtiyaclari icin sevgililer bence belki sende oylesindir bilemem
Sevgilin bile olmayan kisiyle yapmissin
Biliyor rahat ol.. o takilmaz öyle seylere biz moderniz 😂 40 yasindaki adamin hayatinda kac kadin vardi acaba bende ona mi sorayim birbirimize böyle sacma sorular mi soralim? Birakin bu isler.. birlikteyiz Şu an icin ve mutluyuz bitti.
Bunun modernlikte alakasi yokta sen bilirsin hadi sevgilinleri gectim digerleriyle nerden tanistin da yaptin 1 2 seferlik olanlari soruyorum sonucta güvenmek kolay degil
Diğerlerine göre çok yüksek😂
Peki dışardan bakılinca sakin birisine mi benziyosun atesli mi kimisinin ateşi benim gibi içinde saklı sjsjjsjsjsjjs
Yasin 37 galiba kac kisiyle yakınlaştın bu zamana kadar nasıl duyguydu genel olarak
İçimde mi dışımda mı bilmiyorum da elektiriğim çok iyidr😂
Karşı tafaf seni çözerse adamı delirtirsin bi de olgunsunya ilgimi de çekmedi degilsin benim yaşitlarimi sever miydin 26 27 jsjsjsjjs
Hahahah evet o yaş grubu erkekler ilgili oluyor baya
Kac kisiyle yakinlastin onu demedin yani bi de tecriben varsa farklilik olmasi icin acemi ilk senle olcak erkek ister miydin😄😄
Uzun süreli iki ilişkim oldu ilk benle olacak erkek mi hahah onun işi zor olur😂🤣🤣
O kadar mi yukseksin yaaaa iki adam hakkinda ne dedi baya merak ettim açikcasi ne yaptin kim bilir
Yani bende olgun biriyle yapmak cok isterdim biliyo musun😂😂
Seni takip ettim ismim geribaksanbi sjjsjsjs simdi arkadasa geciyorum musait oldugumda sırrını ögrencem😂😂
Oooo nerelerdesin ya senn shshwjbwb
Hala görüşüyoruz istemeye devam ediyolar beni😂😂
Ayrilmadin mi onlardan nasil iz biraktin ya ne farkin var merak ettim ne yapiyodun yatakta hsjsjsnns
İlişki olarak bitirdim ama hala dostuz yani
Derinn izler bırakmışım öyle diyolar😜
Oha öyle şey mi olur sevgiliden dost mu olur yarin bi gün sevgilin olsa ne diyecen ya da evlensen bu benim eski sevgilimdi cinselliktw yqşqdik şimdi dostuz
Fiziğin nasil peki boyub kilon göğuslerin kac beden
Evlensem görşmem tabi yani de ama görsem de konuşurum çünkü ilişkimiz biteli bi 4 yıl oldu ama arkadaşız yani şimdi
Arkadas oldugunuzda hic cinsellik yaşadin mi
Yok ben bida istemedim arkadaş olduktan sonra ama o hep istedi
Ev haricinde farkli bi yer olarak nerde yaptin çılgin kız acaba mekânlarinda senin gibi cilgin mi sjsjjsjsj
Sahilde yaptık arabada yaptık otoparkta yaptık mağazada yaptık🤣ve daha çok yerde ama hrpsini yazmim ya😜
Fizigin nasil çok merak ettim bi tiyo versen snsjjsnsjsjs
Oha otoparkta magazada nasil cinsellik yaşadin yuh ya
Kum saati 😎
Nerde yasiyosun peki yanii ilk heyecani mi senin gibi olgunla yasamak cok isterdim😌😌
Mağazanın kabininde😂otoparkta da çok güzeldi ya
O zor işta bak😂
Ses duyulmadı mı pat pat diye sbsnsnsne
Niye zor olsun paramiz vae geliriz yani
Tecrubelisin diye soruyorum cinsellik sence kac saat surmeli penis ne kadar süre kalmali vajinada
ben aşk olmadan görüşmem ki kimseyle🤷🏼♀️
Ses duyulmaz mağaza kalabalık bi yerdi😄
Sanaldan da mi yapmazsin peki güven his olabilir belki fake Instagram veya snapten ekleselim normal sohebt ederiz belki kanımız ve burcumuz çekebilir sjjsjsjjsjs
Napim biz de yükseğiz anonim hanimm sbsnjsjjss
Ne kadar sürmeli istekli şey söylesene sjjsjsjjss
Aseksüelim
Güvenmediginden mi öylesin
Durgun.
Ne yükseltir seni tip konusması güven para ne mesela
Tabi konuşması yükseltir. Bide güven duymak. Görsel olarak tip yükseltirken birde para😂😂😂
Hepsini saydin ya sende hshshsjej tabii romantik ortam için para lazim ben abatta jakuzili oteller oluyo orada yapmak cok isterdim zaten yüksegim😂😂
😂😂😂😂
Yasin 19 galiba bende 26 yim senin yasitlarin daha cok ilgimi cekiyo 19 20 21 sende durum nasil peki😄😄😎😎
Benim 32 üstü çekiyor ilgimi
Yakinlastin mi hic o yaslarsan birisiyle olduysa nasil tanistin
Yok olmadı 😂
Himm memlekette yakinmis biliyo musun bende giresundayim shsjsjsj eklim mi seni😄😄
Sen bilirsin😒
Takipte ettim yazdim da shhshsh geribaksanbi ismim
Yazdim dönmedin sbjsjsna
Dm ye baksan sjsjsjsj
Hep yüksek.
Kac kisiyle oldun
Sayısız
Nerden tanistin o kadae kisiyle