Kızlar, Sevdiğiniz insan sizin iyiliğiniz için sizin doğru bildiğiniz yanlışlarınızı söylese onu dinler misiniz?

Yoksa kendinize göre doğru olduğunu düşündüğünüz yanlış yolda yürümeye devam edip gerekirse o insanın yanlışlarınız uğruna hayatınızdan çıkmasına razı mı olursunuz? Örneğin: evlilik öncesi sizinle cinsel ilişkiye girmek istemiyor sevdiğiniz adam. Ve size diyor ki bu düşüncen yanlış. Bu düşünceyi kafandan çıkar. Ben senin sevgilin iken başka erkeklerle arkadaşça konuşmanı dahi istemiyorum. Özellikle benim sevgilim olduğun sürece sanal ortamda tanımadığın erkeklerle arkadaş olarak konuşmamalısın. Yok illa bana saçma geliyor ben konuşurum diyorsan eğer bensiz hayatında mutluluklar o zaman demiş olsa. Bu durumda sizce kim haklı? Ve eğer siz haklı olduğunuzu düşünüyor iseniz böyle bir insanı inadınız uğruna kaybetmeyi tercih ettiğiniz için ilerde pişman olacağınızı düşünür müsünüz?

Güncellemeler
+1 yıl
Aşk ilişkisi seçtim cinsel kategori olarak neden değişti bu site?
Kızlar, Sevdiğiniz insan sizin iyiliğiniz için sizin doğru bildiğiniz yanlışlarınızı söylese onu dinler misiniz?