Sanırım çogu göz boyama veya şehvet etkisi..
Cinsellik anında söylenen duygusal şeyler çoğunlukla yalan mı?
Sanırım çogu göz boyama veya şehvet etkisi..
Senden çocugum olsa. birakmam gibi gibi.
Hahahh içine boşalmak ve kendini çıkarını düşünmek icin söyler o cümleyi " çocuğu olursa onu bırakmam"mış bak bak.. oldu tamam.. inanmayın söyle erkeklere yaa, hemen yelkenleri suya indirmeyin o an herşeyi söylerler
Beni ilerde bırakacak misin? Anlamı:ben seninle zaten düşünmüyorum kendin bilirsin ona göre yat benimle
kızım s**k kalkınca bizim kafa aya seyahate başlıyor o sırada geri ininceye kadar istediğin tüm güzel sözleri ve vaadleri işitebilirsin. iniş gerçekleşince gerçekleri hatırlıyoruz :D o yüzden sen olaya girdikten ve iş bittikten sonra ne dediğimizi dikkate al :D
Beni gram sevmemiş adam, öpüşürken beni seviyor musun diye sormuştu ordan düşün🤔hepsi zevk bu erkekleri var yaaa🤐🤐🤐
Pipilerini kesmeli☺️
Cinsellik yaşamadım ben ama yine de sevmediğin bir kadını öperken niye duygusala bağlar insan anlamıyorum. Sorun bende mi onlarda mı? 🙄 Ben mi havaya sokuyorum, o mu havaya giriyor 😂😂 s.. çyım böyle işe😂😂😂Zevk için fırıldak gibi dönüyor ib.. neler
Eig için sağol hayatım
💐
Cevap
26Cevap
Hahahah senden çocuğum olsa ne ya kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣
Sevgilin söylüyorsa yalan olma ihtimali yüksek
Eşin söylüyorsa doğru söylüyordur
Bana göre sevgili karşıya göre sevgilim. degilmişim. bana öyle . bakmiyormuş yalanci
Anlık yükseliş bence, istekli olunca her türlü teklife açık olunuyor daha özgür hareket edildiği ya da hissedildiği için
Evli değilsen anlık söylenmiştir yıllarca evli kalıp ilişkiye giriyorsan samimidir
Hayir
Evet yalan o anın verdg zevk haz la soylenio sonradan bsi oldg yk
Yalan konuşmayan hiçbir şekilde konuşmaz. Sadece arzularını gidermek için birlikte oluyorsa konuşabilir...
Haz peşindeyseniz yalanda olsa kulağa hoş geliyor.. Yalana devam..
Bozuk saat gibi nadiren doğruyu gösterebilir
Hepsi yalan o anda o zevki bozmamak için her şey yalan söylenir
Cinsellikten sonrasi.. o 45 dk yi kaçırma.. orada dogru söylüyordur
Nerden biliyorsun
Fantazidir, orada söylenenleri ciddiye alan saftır baya, orada söylenenleri ciddiye alırsan çok üzülürsün daha sonra. Eğlen geç, sen de söyle, sonra da yatakta konuşulan orada kalsın. Yatak dışı konuşmaları ciddiye al.
Keske erkeklerin nesilleri tükenseydi ne iğrenç varlıklar yalan hep
Çocuğum olsa nedir ya? Kahkaha attım!! :D
Olsun isterim dedi. Cinsellikten sonra da mesajda dogurursan isterim. dedi. Sonra da inandın mi dedi. Hangisi. gercek. anlamadim
O anlık söylenen sözler
Azginliktan hep ablam 😂
Yalanin dibini soylemis aw
Evet sonra sana sevgim yok sadece saygım var dedi üç kagitci
Guvenme kimseye
Evet hatta hepsı yalan
Kimle iliskiye girdin de sana böyle dedi 😀
Hep yalan anı kurtarmak için
Çok azı doğru gerisi hep yalan
Çoğu gerçek
Bilinçaltindaki duygular mı čikiyor yani ortaya?
aynen o an insan içindeki hayvani duyguları dışarı çıkarıyor
Boşal içime gibi
Seni hamile bırakayım da dendi
Evet o da güzel tahrik edici
ya da devam et s….. k beni
Çok darsın
En şehvetli tutkulu sevistigim. kadinsin demişti mesajlastigizda bu gerçektir heralde
Sen dünyanın 8 nci harikasısın
Otur kucağıma
yalan tabi mk.. o an beyniyle dusunmuyor
benim çocuğumu doğursa ben bırakmam
Cinseliklikte duygu yoktur zevk vardır
Yalan tabii ki
yalann
Yalandır
Hayır ama sen kandirilmissin
Çoğu öyle
Yalan
O yalandır bence