İki lafından birisi şöyle yaparım, böyle yerim durup dururken bile buraya bağlayabiliyor konuları. Farklı konular açıyorum bana bunları mı konuşacağız bizi konuşmak varken diyor. Biz dediği de sürekli seks yani. Aramızda ilişki yaşanmadı ama 3 aydır sevgiliyiz. Ne olacak böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik ve cinsel tercihler, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır ve her iki partnerin de bu konuda rahat ve tatmin olması önemlidir. Eğer partneriniz cinsellik konusunda sık sık konuşmak veya sizinle bu konuyu paylaşmak istiyorsa, bu konunun sizin için önemli olduğunu gösteriyor olabilir. Cinsellik hakkında konuşmak zor olabilir, ancak açık ve dürüst iletişim, bu konuda daha iyi anlaşmanıza yardımcı olabilir. Partnerinizin cinsel tercihleri ve ihtiyaçları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için onunla açık bir şekilde konuşun. Sizinle neden bu kadar sık cinsellik konuştuğunu anlamaya çalışın. Bir ilişkide her iki partnerin de ihtiyaçları ve tercihleri eşit derecede önemlidir. Cinsellik konusunda rahatsız hissettiğinizde veya sınırlarınızı aştığınızda bunu partnerinize açıkça ifade edin. Saygılı bir şekilde dinlenilmesini bekleyin. Cinsellikle ilgili büyük uyumsuzluklar veya sorunlar yaşıyorsanız, bir cinsel terapist veya danışmanın yardımını almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel yardım, ilişkinizi ve cinsel yaşamınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Kendi cinsel tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı değerlendirmek de önemlidir. Bu, partnerinizle daha iyi bir uyum sağlamak için size yardımcı olabilir. Partnerinizin cinsellikle ilgili ihtiyaçlarını anlamaya ve empati yapmaya çalışın. Belki de bu konu onun için önemlidir ve sizinle bu konuyu paylaşma ihtiyacı duyuyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşı cinsle ne amaçla konuştuğumuzda bir kere karar vermeniz gerekiyor eğer planlarınız içinde gelecek varsa yani bir evlilik gibi bir düşünce varsa o zaman insanlar birbirini tanımak için lan bu tarz şeylerden bahsedebilirler yani kişi kendi beklentisini karşısındaki insana anlatabilir karşındaki insan da bunları yaparım ya da yapamam gibi karşılık verebilir bu tanıma sürecinde olabilecek şeylerdir fakat hiç birlikte olmamış insanla sanki birlikte olmuş gibi cinsellik konuşmak çok saçma ben mesela şahit oluyorum uzak ilişkilerde sanki bir şeyler yaşanmış ve hatıralar konuşuluyor gibi bir izlenim oluşuyor bu yanlış her iki taraf için yanlış bence siz önce şuna karar verin bu insanla gelecek var mı yok mu yani sizin gelecekle ilgili planlarınız programlarınız nedir yani nasıl bir plan içersinde bir gelecek düşünüyorsunuz ondan sonra da beklentisi nedir ve siz beklentilerine nasıl cevap verebiliyorsunuz ve aynı zamanda sizin beklentiniz nedir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Seks konuşmak normaldir. Günümüzde üç ay kısa bir süre, birkaç ay daha sabretmelidir. En azından üç ay daha sabretse iyi olur!
Hoşuna gidiyorsa uyum var ise adını koyabilirsiniz. Tavrını net koyabilirsin. Ne istiyorsan ya da istemiyorsan net bir şekilde söyle!
Mesela eşim olana kadar seks yok, sevişmek yok diyebilirsin!
Ona göre niyeti belli olur!00 Yorumla
+1 yılHem de 3 aylık sevgilisiniz. Yani seni arzulaması güzel de sen istemediğin halde konuyu oralara çekiyorsa Bi halt olmaz ondan. Fikri neyse zikri de o hesabı. Demek ki seninle sadece yatak düşünüyor gelecek düşünsene o konularda konuşurdu. Yok ver bence hem belki daha çok etkilenir sana nasıl yaklaşması gerektiğini anlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların bir aşamaya geldikten sonra beklentileri de birbirini destekliyorsa konuşması gayet normaldir. Ama 7/24 de cinsellikten bahsediyorsa zaten seni önemsemiyor ve sevmiyor demektir. Özellikle rahatsız olduğunu da vurgulamana rağmen devam ediyorsa... 3 aylık ilişkide sürekli bu durumdaysanız çok uzun sürmez bu ilişki.
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu normal bir şey aslında sen sürekli konuyu kapatmaya çalışıyorsun asıl anormal olan bu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAynısı benim de başıma geliyor. Tam böyle kendi kafa yapıma dünya görüşüme yakın birini buldum diyorum. Sohbet güzel gelişiyor ama sonra konuyu cinselliğe getiriyor. Farklı şehirlerde oluyoruz mesela daha buluşmamışız bana böyle şeylerden bahsediyor. Aslında beğenilmek arzulanmak hoşuma gidiyor kötü bir şey değil fakat bu bana sırf cinsellik için yazdığını hissettiriyor. Bir de ayrı şehirlerdeyiz a... m... k nerede bir araya geleceğiz? Ayrıca düzenli aktif seks hayatı istiyorsan bunu da benimle yapmak istiyorsan bana nikah kıymak zorundasın ki ben anama babama bu adamla yaşayacağım diyebileyim. Kimseye hesap vermeden sevişebilelim. Bunu aynen söyledim. Ama sonra yine eskisi gibi öyle yazmaya devam etti ben de engelledim geçtim. Çünkü ya evlenmeye ekonomik gücü yok ya da evlenmeye karşı tek derdi sevişelim seks yapalım ben tek tabanca yaşayayım istiyor. Yalnızlığını benden çok seven biriyle olamam. Engelledim geçtim bende.
95 Yorumla- +1 yıl
Bravo sana. Çok güzel yapmışsın. Öyleleri alır kızlığını sende arkasından bakar durursun. Nasıl olsa o hala bakir kalmış oluyor. Sense evlenecek erkeğe hesap vermek için kapana kısılmış olursun. Tabii bu hassasiyetin varsa. Yoksa ona bir şey diyemem. Kolay gelsin
- +1 yıl
Bakireyim ama olmasam da kimseye verilecek bir hesabım yok. Olamaz. Benimle evlenecek herif bakir olmayacak çünkü. Benim istediğim şey aşk sevgi bağlılık bunlar üzerine inşa edilmiş bir cinsellik bu yoksa cinsellik olmasın kafasındayım ben.
- +1 yıl
Seni beğenmiyor sorun orada işte amacı boşalmak biz kadınlar çok masumuz birde sosyal medyadan bir şey beklemeyin bunlsrın kimisi evli emin ol önüne gelene yazıyorla bunlar seks için sana değil sadece kendini tabii yakın bulursun önce kanına girmeleri lazım ki amaçlarına ulaşmaları lazım
- +1 yıl
@fikrimisöylicem ben zaten canım sıkıldığı için konuşuyorum bir şey beklediğim de yok. Ben niye kabul etmediğimi düşüncemi yazdım. Beğenmediğini hiç söylemedi. Aksine beğendiğini söylüyor çoğu ama beğense de beğenmese de böyle biri olduğu için bir anlamı yok benim için.
- +1 yıl
İğrençler hepsi
Seni sırf cinsellik istemesi elbette kötü bir şey ama arzulaması ya da seninle sevişmek istemesi gayet doğal. Sonuçta arkadaş değilsiniz, sevgilisiniz. Dönüp dolaşıp her şey cinselliğe geliyor. Önemli olan senin ona karşı ne hissettiğin... Sen eğer istemiyorsan, kendini kötü hissediyorsan bitir gitsin. Ama cinselliği bu kadar büyütüp tabu haline getirmemelisiniz. Önce onun karakterini iyi çöz, ona göre davran. Hiç tutkunun, cinselliğin olmadığı bir ilişki de bir zaman sonra monoton hal alabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya abi çok mu masumsunuz sosyal medyadan böyle birine mesaj atmaları bunların mesaj kutuları ana baba günüdür
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde vardı öyle biri bi hafta oldu çıkalı iki lafından biri seksti. yok şileye kaçalım yok hamama gidelim yok plaja gidelim. su altında ne seks yapılırmış vs konular. Bana geceleri üstünde ne var diyen biri ve motosikletle gezerken ikimiz her durakta yok yok her 5 dakika da bir motoru durdurup hadi beni öp ya da ben seni öpeyim dudaktan diyen biriydi. O an anladım ne mal olduğunu bitirmek istedim. Özür diledi ve beni sinemaya davet etti akıllandı sandım film izlerken özel yerlerime dokunmaya başladı ben her defasında kendimi çekmek isterken oda her defasında belimden sarılıp kendine doğru çekip bana dokunuyodu. Sinemadan çıkarken dudağımdan öptü dudağimdan öptüğü zamanda eliyle kalçamı okşadı. Tam bi sapıktı. O gün beni eve bıraktı akşam üzeri onu aradım ve nasıl sapık bi insan olduğunu yüzüne vurup onu engelledim her yerden. iş yerimi bile değiştirdim evimi zaten bilmiyo iki lafından biri oteldi zaten. Umarım allah belasını verir.
10 YorumlaBöylelerinin amacı sadece seks olur. Yeterince yapınca senin de sktr eder.
Yahu çok mu arıyorsunuz böylelerini anlamıyorum ki.
Gerçi sabah akşam sürekli yazıyor dimi böyleleri.
Ama insan olan efendi olan işinde gücünde iyi bir hanım arayanı beğenmezsen.
Topluma bakıyorum da şok oluyorum.40 YorumlaSadece sexs konuşması kötü olmuş ama sevişmek bak cinsellik demiyorum sevişmeden ilişki olmaz. Sevişmediğin sevgilin sevgilin değil arkadaşındır. İlişkinin doğası bu insanlar üremek için âşık olur. Hormonların azaldığında (25 yaşında ergenlik biter) tüm tanrılar bir araya gelse de âşık olamazsın çünkü hormonların bitti artık popon değil beyninle düşünüyorsun.
30 Yorumla
+1 yılNefret ederim cinsellik konuşanlardan konuyu açtımı engellerim. sevgilim açsın bi kere uyarırım 2. de ayrılırım bunlar evlilikle ilgili şeyler herkesin görüşü düşüncesi farklıdır bişey diyemem dinime bağlı biriyim ve böyle şeyleri sadece helalim eşimle yaşamak istiyorum sende bu düşüncedeysen ayrılman mantıklı.
20 YorumlaAçıkça konuşmak dinlemek istemediğini söylesene suratına suratına ablacım yok işine gelmiyorsa uzay boşluğuna şutla gitsin Allah'ını seversen kimse sana istemediğin bir şeyi zorla yaptıramaz sanırsın 40 senelik kocan bu neyin kasıntısı strese sokma kendini
10 Yorumla
+1 yılSeni yoran bir insanla devam etme olur mu.. ruhunu okşayamiyor.. ilk önce duyguların doyurulmasi gerektiğinin farkında olmayan bir erkekle bir yola çıkılmaz. sen her yolu deneyeceğine onun sana giden.. bir kadına giden en kestirme yolu bulması gerekirdi.. beceriksiz acemi erkeklerle vakit kaybetmek hata.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşüncen ciddi ilerlemekse bunu ona belirtt sanıyorum onun düşüncesi bu olmayacak. Sen onu sevgili olarak görüyorsun o seni sadece cinsellik veya cinsel fantezi yaşayacak bir kız olarak görüyor herşeyin yeri ve zamanı vardır bunu bilmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar neden cinsellikten bu kadar kaçıyorsunuz anlamıyorum sanki bu erkeklerin yaşaması gereken bir şeymiş gibi davranıyorsunuz buda ayrı bir sorun... Seninkinin konuyu sürekli abartması sen yüz vermediğin için öyle yapıyor sen kaçtıkça o daha çok istiyor işin aslı bu...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBedavadan seks yapabilmek icin " Ulubatlı Hasan " taktiği uygulayan biri ve sen buna sevgilim diyorsun. Bu surlara bayrak dikip kacacak
Gerisini sen bilirsin
Ya bırak surlarına bayrak diksin fatih olsun
Ya da hadi kocum baska istanbullara yuru dersin00 Yorumla Sen ateşsin, o barut. Adam seni istiyor. Ne güzel. Sen onunla cinsellik istemiyorsan o durumda aşık değilsin.
Bakireyim diyorsan, bunu ona şöyle. Bir an önce evlenin.😊
Bakireyim ve hemen evlenmek istemiyorum diyorsan bunu da söyle.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani zor bir durum yeni olsa ayrıl diyeceğim ama 3 yıl diyorsun.
e zan çıkar huy çıkmaz diye de bir deyim var ve belli ki bunu yapmaya devam edecek.bence kesin bir dille ayrılık konuşması yapar gibi olaya ciddiyet kere ciddiyet yüklemesi yaparak bundan ne denli rahatsız olduğunuzu öz bir şekilde anlatmalısınız.
sizi gerçekten seviyor ve değer veriyor ise geri adım atacaktır.12 Yorumla- +1 yıl
3 ay
- +1 yıl
@kusurunabakarım pardon o zaman.
yeni sayılır.
ayrılmak da bir seçenek olabilir bu durumda.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek senin rahatsız olduğunu anlayıp ısrar etmez. Bana göre normalde de evlenmeden konuşmak olmaz ama bu kişi bence pek iyi biri değil. Amacı farklı gibi. Ben olsam açık açık bu konuda konuşmak istemediğimi söylerdim. Israr edersede yol verirdim. Hayatta en değerli kişi sensin. Bunu unutma. Kimse sen izin vermediğin sürece senin istemediğin şeyi sana yaptıramaz.
10 YorumlaDürtülerini kontrol edemeyen ö*küzden bahsediyoruz. 3 aylık süreçte böyle birini hâlâ sevgili olarak görmeniz çok yazık. Aslında en başta tavrınızı belli etseydiniz belki de uzamadan bitecekti.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy bende de aynısı vardı Allah'ım igrencbir şey her yerden engelledim , tüm sülalesinden yazdı , hediye gönderdi , hesabıma para attı tek aklı fikri seks yapmaktı bende bu duulrumdan lafin hep oraya gelmesinden midem bulandı için zor da olsa kurtuldum yani Allah'ım şükür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne diyorsa desin, ağzını açıp konusmaya basladiginda bu hep cinselliğe geliyor ve farkli konular konusmaktan sıkılıp kaçıyorsa o erkegin beyni orasiyla çalışıyordur. Kac uzaklaş ondan. Seviyesi ve zekası düşük insandır. Milyonlarca kez denenip onaylandi. Basit insanlarla kendini basitlestirme çünkü sonrada pişman olup kendinden tiksiniyorsun
00 Yorumla
+1 yılElinde olanın dilinde olmaz dilinde olanın elinde olmaz. Sürekli seks konuşan adamdan ya da kadından tatmin edici bir seks beklemek gerek.
Onun sürekli seks konuşmasında sorun olduğu kadar senin hiç konuşmamanda da sorun var11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSeni cinsel obje olarak görüyor ayrıl gitsin ya da bu konulara girmeyerek gerçek yüzünü gör rezil et öyle ayrıl
40 Yorumla
+1 yılYala beni yut beni kazım diyorsun bunları konuşmamak için bir takim programlar birtakım aktiviteler yapmanız lazım annem muhabbeti akşam üzerleri erkenden kes geç saatlerde libido fazlalığından oluyor bunlar
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmayacanız artık olacağı o verecen yolu defolup gitsin gvatt sizdede hata var buluyorsunuz böyle takozları gerçekten sevenlere değer verenlerin kıymetini bilmiyorsunuz sonra sızlanıyorsunuz çekin cezanızı o zaman
012 Yorumla- +1 yıl
yok abi yok oylesi
- +1 yıl
@kendalliste_ sağlam araştırın seçici olun kanmayın hemen öyle neleri var nelerle birikte kimlere şahit olduk o derece yani
- +1 yıl
abicim artik düzgün insan kalmadi en iyisi tek tabanca devam kimseye minnet etmem
- +1 yıl
Aynı şekilden bende öyleyim ama tek tabanca ama gelir yine bulur birisi hayatımı alt üst eder gider hayatın çelmesi bu yakışabiliyorsan takıl tek tabanca
- +1 yıl
bence daha iyi sahte bir sevgidense kaliteli bir yalnizlik cok daha iyi
- +1 yıl
Sen daha gençsin 21 sin bi olgun yaşa gelde 10 yaş var aramızda üç beş zibidinin yaptığı slaklıklar kafanı bulandırmasın zamanla daha iyi anlarsjn beni daha gençsin tek takıl zaten
- +1 yıl
yaş 20 ama hissedilen 30 ayrica sevdigim biri ihanet etti ben ezel oldum artik dediklerin imkansiz her ömeri bi eyşan mahvedermiş bende oyle oldum intikam alirim yara bandi ederim ama sevmem kimseyi
- +1 yıl
İhanet ağır çok ağır allah kimseye yaşatmasın yaşamadım ihanet ama tahmin edebiliyorum ama yara bandı içinde kimsenin ahını alma kat kat çıkar senden o yüzden eden mevlasınıda bulur belasınıda için rahat olsun bunun öte tarafıda var şu an bunları söyleyebiliyorsam iyileşmiş toparlanmış ayağa kalkmış biri olarak söylüyorum yara bandı yapsaydım o kadar fırsat geçti elime ben yapardım o yüzden yapmadım değmez yani
- +1 yıl
arkadasimla evlendi ikinci olarak bendeki tum masumiyet duygusunu hissi aldi kimseye güvenim kalmadi ondan tavsiye etmem sevgili iliskilerini evlilik isteyenelr gorucu evlensin
- +1 yıl
Sende en takozunu bulmuşsun ya ne diyeyim bak bende çok bilendim önceden ama hala daha hiç güvenim yok kimseye tamamen bu karşıdakine bağlı artık eskisi gibi olmam bu kadar
- +1 yıl
geldi ailemle tanisti ciddiyim dedi altin kolye bileklik aldi goturdu annesine beni sonra arkadadimla cinsellik yasadi diye evlendi ben namuslu oldugum ve evlenmeden olmaz birsey dedigim icin yari yolda kaldim
- +1 yıl
Ya evliyıen yapsaydı bunları nolurdı bardağın dolu tarafından bak allahın sevgili kuluymuşsun ki zinakar birini senden uzaklaştırmış her şeyde vardır bi hayır
Belki kendini tanıtmayı beceremiyor. Kendine göre tanıtma yolunu böyle uygun görüyor. Onu her yönüyle tanı, gözlemle, araştır. Kötü düşünceleri varsa mutlaka açık verecektir. Seçimini ona göre yaparsın...
00 Yorumla3 sene yine iyi dayanmış bence, erkek adam bu ister istemez adamın nefsi istiyor ve bunu dile getiriyor. En azından sana sadık kalabiliyor bu konuda ve açık açık söylüyor bunu. Arkandan iş çevirmesi daha mi iyi olur sizce..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşüncen ciddi ilerlemekse bilmeni isterim ki , onun düşüncesi bu olmayacak. Sen onu sevgili olarak görüyorsun o seni sadece cinellik veya cinsel fantezi yaşayacak bir kız olarak görüyor
11 Yorumla- +1 yıl
@kalbisükûn beğeni nezaketiniz için teşekkür ederim 🌹
Bitir boş ver. Hazlarının esiri olan insanlar. Bu esirlik ile başkasına da gider aldatır da. Bunların bir sınırı vardır. Ayrıca benim kanaatim genel olarak evlilikte olması.
10 Yorumla
+1 yılTabii olarak erkek ile kadın arasında cinsellik konuşulacak ama bu meşru zemin çerçevesinde olursa güzel olur. Ama flört arkadaş sevgili gibi sebepler ancak sonu zina ile biter. Buda böyle biline.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu sekse bağlayınca bununla ilgilenmiyorum de. Tekrar ederse ayrılırsın, etmezse ama durumdan da memnun kalmazsa o ayrılır. Tek yapan gereken net bir şekilde çizgiyi çekmek.
00 Yorumla
+1 yılHep seks düşünen erkekle hayat geçmez. Sıkıcı olur bir kere. Seksi nadiren düşünen ama düşündüğünde de uygulamalı olarak görkemli performanslarla şaha kalkan bir yılkı gibi coşan erkek evladır.
00 Yorumla:D adamın gözü dönmüş artık 3 aydır :D madem veresin oynaşıp yiyişesin yok niye sevgili yapıyorsun otur kendi başına kitap falan oku yavrucuğum...
00 Yorumla
+1 yılNormâl değil. Sapığın teki başka bir açıklaması olamaz. Yatıp kalkmalık bir kız arıyor demek ki, bunun farkına söylemleriyle varmış olmalısın. Ayrıl gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir tek bende mi sorun var?
Benimki bana deli gibi aşık evliliğe doğru gidiyoruz ama utangaçlık mı bilmiyorum ama açmıyor hiç böyle konuları. Ben bazen açmak üzereyim ama o kapatıyor acaba evlilikte beni zorlar mı böyle olması?10 Yorumla
+1 yılamacı o demek ki sende bıkmadan konuşmaya çalışıyon
20 Yorumla
+1 yılBaya bildiğin farklı konularda 2 cümle kuramayan sapık işte daha neyini zorluyorsun
20 Yorumla
+1 yılUygun değilsiniz. Ben de çok yaşadım şu an hiçbiriyle konuşmuyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. uygun değilsiniz çünkü onun senle konuşma amacı sadece cinsellik
20 Yorumla
+1 yılVerene kadar isteyecek biliuorsun degil mi. Eger onu arzulamiyorsan iliskiyi devam ettirmeninde bir anlami yok
00 Yorumla
+1 yılAmacı seks, evet birbirinize uygun değilsiniz. Seviyorsa sevsin dürüst şekilde, yoksa oyalamasin. Sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin ayıp onun kafası başka yerde insan sevdiğin kişinin kalbine dokunmak ister ilk başta bedenine değil cinsellik konuları evlenmeden yapılmamalı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuz bir çiftsiniz. Cinsellik konusunu açmayacak birini bul. Askerlik arkadaşı gibi takılırsınız.
00 Yorumla her dediği cinsellikle ilgiliyse zaten amacı sevgililik degildir farklı şeyler düşünüyordur istemediğin bişeyse bu durum ayrılmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılUygun olup olmadığını belirlemek sana kalmış. Endişelerin varsa konuş eğer bir daha yaparsa bence uygun olmayabilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik onemli bi sey iliski de. bunu gormezden gelenler sorun yasar abartanlarda sorun yasar dengeyi kurmak laızm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen hormonları ile hareket eden birisi var karşınızda. İstediğini alana dek konuşacak, istediğini alması ile muhtemelen ya köle gibi davranacak, ya da asla yazmayacak.
Ne bekliyordunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok can sıkıcı düşünsene sen Bi şey anlatıyorsun adam o an şeyiyle oynuyor sen saçlarım güzel olmuş mu diyorsun o ne güzel kararım saçlarını falan dhsgsj
10 Yorumla
+1 yılTam bir aç K*pek. Yazık beyni bacak arasına endeksli bir zavallı. Kurtul o embesilden.
10 YorumlaSeni objeden fazlası görmüyor demek ki engelle geç ne kafa yoruyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok itici o tipler, ama ne yazıkki her 2 erkekten 1 i böyle. İster istemez hoş bulduğu birinden bile soğuyor insan uyarılara kulak asmazda devam ederse
10 YorumlaBende öyle düşünüyorum… bu tarz insanlar ve kendim hakkında…
10 Yorumla
+1 yılBakış açılarınız Farklı olduğunu anlamak zor olmasa gerek
10 Yorumla
+1 yılKonu sürekli s*KS* geliyorsa sevgilinin amacı az çok bellidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Amacı direkt seks başka bisey değil seni sevmek aşık olmak bi ilişki yaşamak değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda seni suçlu bulanlar maldir nett
üç ay hatta ay bile değil aycık çok kısa ve sen istemiyorsan üstelemesi çok saçma sevmiyorsan ayrıl bununla mi uğraşıp durcan00 Yorumla
+1 yılSevgilin sanırım abazan
Abazan detected yani...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Bence sen kimseye uygun değilsin çünkü akli melekelerin addaaa gitmiş
02 Yorumla
+1 yılYol ver sen ona onun amacı belli ve bu sevmek değil
00 YorumlaZamanla senide kendine benzetir uzaklaş amacı belli , madem rahatsız oluyosun yol ver gitsin
00 YorumlaNiyeti belli sen niye kabullenmiyorsunda konuyu farklı yöne çekmeye çalışıyorsun sürekli
00 Yorumla
+1 yılOlgun değil misin , geliyorsa geliyor hayatın olmazsa olmazı
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Konu sekse gelmesin diye her yolu deniyorum ama yine açıyor. Birbirimize uygun değil miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler