Cinsel Yaşam Soğuk hava mı, sıcak hava mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Haşne fişne ne zaman güzel olur. Soğuk hava mı, sıcak hava mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne çok soğuk ne sıcak ikisinin ortası olsundu 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Suyundan da koy ohh sıparıs gıbı 🤪 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Olabilir 😂 nolur olsundu 😐 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Vantılator yollurorum sana Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bence sıcak hava da daha güzel. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sıcak olsun, üzerinde gidip gelirken ki ter damlacıklarım üzerine damlasın. Fena tahrik edici oluyor. :D 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Fantazı 😜 Yorumla MyColorDark +1 yıl Aynen :D Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Soğukta daha iyi. Ortalık donarken sen yatakta yanıyorsun ve yakıyorsun 🔥 0 0 Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zaten iş üzerinde terlediğin için soğuk hava daha güzel olur 0 0 Yorumla
BillySummers Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Karlı gecenin soğuk esintisi ruhun derinliklerine çöker 💆🏼♂️ 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Soğuk havayı tercih ederim 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden Yorumla asmira16 +1 yıl Isınma masrafları yüzünden Yorumla u kakilakuku +1 yıl :) esprı sever senı Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. yıne de sıcak hava dıyorum 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden Yorumla lenii +1 yıl çünkü sıcakta işler yürür her ne olursa soğukta bir şiey için kırk kere düşünürsün Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. soğuk.. 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden Yorumla Asya_2275 +1 yıl soğuk havayı seviyorum Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Soğuk hava 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden pekı Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Kış mevsimini seviyorum Yorumla
ebrar5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl soğuk 0 4 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden Yorumla ebrar5 +1 yıl sıcak havaları sevmem Yorumla u kakilakuku +1 yıl Klıma olursa Yorumla ebrar5 +1 yıl yani olabilir Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mevsimi yok bunun 0 26 Yorumla u kakilakuku +1 yıl 45 derecede de olmaz belkı yanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buluruz serin bi yer Yorumla u kakilakuku +1 yıl Oo orman geldı aklıma hanfendı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Riskli Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yakalanma korkusu güzrldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No no.. ben rahat olamam Yorumla u kakilakuku +1 yıl Tamam arabada klıma var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄😒 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Pıs harun senı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaah harun da olduk Yorumla u kakilakuku +1 yıl Benım olmayan her kız harundur 😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harun, Ahmet, Mahmut da olabilirim Yorumla u kakilakuku +1 yıl Nuri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan farketmez Yorumla u kakilakuku +1 yıl Araba ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄tövbe tövbe.. benim manite sorayim ben bu işi dur sjjsjsjss Yorumla u kakilakuku +1 yıl 😡😡😡😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄hissediyorum engellenme perilerim geldi Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gıt manıtıne soyle lastık degıssın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur soylerim jjss Yorumla u kakilakuku +1 yıl Aferım 😜 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sana yeter mi jjsjsjsBana yetmez jsjsjYetmesin tabiÇığır açtınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne.. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Düştün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yeter mi jjsjsjs Bana yetmez jsjsj Yetmesin tabi Çığır açtınızBuna dedim. ne diyeBu ne yanlışlıkla mi yazdin Yorumla u kakilakuku +1 yıl Senın bır sorunda gorusun şair ne demek istemiş burada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne çok soğuk ne sıcak ikisinin ortası olsundu
Suyundan da koy ohh sıparıs gıbı 🤪
Olabilir 😂 nolur olsundu 😐
Vantılator yollurorum sana
Bence sıcak hava da daha güzel.
Sıcak olsun, üzerinde gidip gelirken ki ter damlacıklarım üzerine damlasın. Fena tahrik edici oluyor. :D
Fantazı 😜
Aynen :D
Soğukta daha iyi. Ortalık donarken sen yatakta yanıyorsun ve yakıyorsun 🔥
Zaten iş üzerinde terlediğin için soğuk hava daha güzel olur
Karlı gecenin soğuk esintisi ruhun derinliklerine çöker 💆🏼♂️
Soğuk havayı tercih ederim
Neden
Isınma masrafları yüzünden
:) esprı sever senı
Serin hava diyorum 🌬️
yıne de sıcak hava dıyorum
Neden
çünkü sıcakta işler yürür her ne olursa soğukta bir şiey için kırk kere düşünürsün
soğuk..
Neden
soğuk havayı seviyorum
Soğuk hava
Neden pekı
Kış mevsimini seviyorum
soğuk
Neden
sıcak havaları sevmem
Klıma olursa
yani olabilir
Fark etmez