Pişman oluyorum utanmış hissediyorum heleki şu saatlerde yapip bitince uyumak varken niye yaptin da diyorum ama vakitle alakasi yok hep böyle ve ben kendimi durduramiyorum. Bakireyim bu kadar olmasi anormal degil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır anormal değil gayet normal bazı insanların libidosu diğer insanlara göre daha yüksektir çok kafaya takılacak bir durum yok bence ortada canını sıkma yani bunlar normal şeyler yiyip içmek nasıl bir ihtiyaçsa buda bir ihtiyaç o yüzden kafana takıp canını sıkmamanı öneririm
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😔
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek önemli değil üzgünde olma bu durum için kendine yazık etmiş olursun
Soran+1 yılUtaniyorum hâlâ 🙊😖
Cevap sahibi+1 yılyani utanman normal seni anlayabiliyorum ama dediğim gibi bu bir ihtiyaç utanmamalısın sonuçta bunu herkes yapıyor ve nasıl desem yani insanlar bunu yapmazsa sıkıntılar çıkıyor o yüzden yapmak gerek libidonu kontrol altında tutmak için o yüzden utanma bunlar normal şeyler utanılacak şeyler değil
Soran+1 yılLibidom kontrol altina girmiyo ki yine istiyorum surekli
Soran+1 yılŞimdi yine istiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılbelki de kendini yeteri kadar tatmin edemiyorsundur daha iyi yapman gerekiyodur yani şöyle düşün yeteri kadar orgazm olamazsan o istek dinmez o yüzden iyi bir şekilde yapman gerekiyor şimdi yine istiyorsan bir daha dene ve sonra da bitirdiğinde hemen yatağına yatıp uyumaya çalış yoksa uyku uyuyamazsın bu gidişle
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Benim utanmak degil de hep islaklik oluyor dus almak zorunda kaliyorum isimi bitirince sadece bu pismanlik oluyor. Seninki de yapıp bitince hevesin isteğin falan kalmıyor pismanlik olabilir ama yine isteklensen yine yapiyosun sonuc olarak.
511 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok rahatsiz hissediyorum şu anda bi de o var böyle uyuycam yapamam duş
- +1 yıl
Ne kadar ıslanabilir ki yaa sonuçta boşalmıyosunuz
- +1 yıl
Hmm anladım. Biz napalım sence? 😂 oluk oluk sperm akıyo
- +1 yıl
Bide siz sürekli mastürbasyon yapmıyorsunuz o yüzden arada bir katlanmak gerek
Soran+1 yılSürekli yapmadigimizi kim söylemis?
- +1 yıl
Ben söylüyorum bence öyle. Haftada 1 bilemedin 2.
Soran+1 yılOylr bi şey yok
- +1 yıl
Kim şikayet etti cevabımı 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bakire olman bence ayri tetikliyor cunku bende bakirim ve az cok anliyorum ne demek istedigini bende de oluyor ama iste napalim gidip gercegini haram sekilde yapmaktansa bu sekilde giderim daha iyi diyorum ne kadar icime sinmese de benim...
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bunda boyle oluyosan gercegini yaşasam aglarim heralde 😅
Cevap sahibi+1 yıliste onu dusunuyom zaten heralde abazan sapik gibi saldiririz gkfdkgd ama yinede en guzeli bu be knk helalinden esinle yapmak varken ayip yok gunah yok hani olsun o kadarlik be he ne diyon saldirak nolacak sanki dfkgkdgdf
Soran+1 yılBen ağlardim sjfiovkos
Cevap sahibi+1 yılyok be niye agliyon kdfjghf
Soran+1 yılİsteyerek yapsam bile aglardim kesin beni susturamazdi bide yazik iyi ki yapmiyorum. Gitti zar diye bi de şu masttan daha fena bi pismanlik olurdu ondan aglardim heralde
Cevap sahibi+1 yılyaa gitti zar mi kfdgjkdf yani esinle gittiyse aglanacak bir durum yok bence sonucta bende mesela esimle yapincam inshallah hani tamam bizde fiziksel olarak bir sey gitmiyor ama bizim bakirlik de gitmis oluyor ne kadar gozuken de bir sey olmasa da...
Soran+1 yılEvlenmeden yapsaydim yani
Cevap sahibi+1 yılYok be oyle bir sey demiyorum, tersini yani evlendiginde yasadiginda zar gitti diye aglamazsin diyom sonucta helal bir sekilde gitti esin yani bunda uzulecek ne var ama oyle bugun sevgili yarin olmadigin birisiyle olunca evet insan uzulur pisman olur...
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılO pişmanlık herkeste olan bişey ama aldığın zevkle alakalı sanırım bi yarım saat ben naptım diye boş boş bakıyo insan. Anormal değil yani
04 Yorumla
Soran+1 yıl5dk suruyo da sonra gene istiyorum 😕
- +1 yıl
Aynen bende de öyle çünkü zirveye ulaşmış oluyosun. Su içmek gibi düşün içince başka bişey Canın istemiyor. 5 dk sonra etkisi geçiyor bidaha su içmek istiyosun. Ben yarım saat önce yaptım şu an tekrar istiyorum mesela 😂
Soran+1 yıl5dk önce yaptim gene istiyorum bi gün @mımı kıracam yeter yaa
- +1 yıl
Valla bende istiyorum en son s2m kangren olacak 😂😂 napacaz böyle çaresi var mı?
+1 yılEvet o hissi biliyorum kendime kızdığım oluyor ama sonuçta oluyor
00 YorumlaÇaresiz ve ezik her ergenin mütemadiyen yaşadığı hissiyat
00 Yorumlaheralde dindar bir ailenin kapalı kızı falan olmalısın yoksa bunu kendine dert etmezdin...
00 YorumlaHayır gayet normal. Bunu bedenin ve zihnin istiyor
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı durum olurdu. Bana kalırsa yaşının genç olmasından kaynaklı bir durum. (15-20 arası). 20 den sonra o tarz pişmanlıklar yaşamadım açıkcası.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal aslında ama sana tavsiyem kaliteli mastürbasyon yaparak durumu düzene sokman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlamanın verdiği şey bakma. Pişman olma. Islak mı hala
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok rahatsiz oluyorim
Cevap sahibi+1 yılOlma yavrum. Rahatlamana bak, bakalım 🌹
Soran+1 yılVıcık vıcık
Cevap sahibi+1 yılTam girmelik durumda 😋
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün yapıyomusun ve kaç kere yapıyosun belki yardımcı olbilirim azaltmak istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeş peşe yaparsan pişmanlık yaşamazsın 😁ne dersin kombo yapmaya? 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben de böyleyim+ pis hissediyorum direkt. yapmıyorum o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bende bu saate fal büyü yapıyorum benim yaptığım işten normal
00 Yorumla
+1 yılYa istiyorsun yapiyorsun rahatliyorsin yani salla gitsin dur bende yapcam zaten sonra uyurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 972 cevap paylaştı. Pişman olunacak ne var
02 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum ya
boş ver akışına bırak aldığın zevke bak :))
00 Yorumla
+1 yılKaç kez yapıyorsun da bir seferde
01 Yorumla- +1 yıl
Soran burada mısın
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sabahları da canın istiyor mu? Uyanınca?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yaptıktan sonra pişman oluyorum
00 YorumlaÇok yanlış düşünüyorsun
20 YorumlaAfferim sana
05 Yorumla
Soran+1 yıl😖
Soran+1 yılHep senin yuzunden
Soran+1 yılSuss
Sizdede akıntı oluyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılVucut seks yapicagini zannediyo o yuzden zevk sıvısı akıyo
Kaç yaşındasınnn
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
+1 yılYapma o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkeste böyle zaten
45 Yorumla- +1 yıl
Ben bi erkeklerde böyle sanırdım. Ama kızlar ardarda yapabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKadınlardada var
- +1 yıl
Peki devam eden nasıl ediyor 2-3-4. ye
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem ben devam etmıyorum
- +1 yıl
Anladım. Net cevapların beni korkuttu 😨
fake yalanı da pişmanlık miş
00 YorumlaHerhalde yaptın az önce:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptın mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkese olur o
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. Normaldir
00 YorumlaBen de aynı. Yaş kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem