Selam arkadaşlar bu saatte buraya yazmamın nedeni büyük bi kalabalığın içinde olan yalnızlığımdan ben 3 yıllık evliyim bi çocuğum var insanin en büyük hayal kırıklığı evlendiği kişinin doğru sanıp yıllar geçtikçe öyle olmadığını görmek oluyormuş durum böyle olunca da bi kadın olarak maalesef başka arayışlara girdim bi flörtüm oldu arada konuştuğum yüzeysel biseyler yaşandığı bi yandan yaptığımın yanlış olduğuna ve buna son vermem gerektiğini düşünüyorum yapıyorum da eşimle mutlu olmayı deniyorum çabalıyorum pat bişey yapıyo beni yine itiyor soğutuyor kendinden sizce bu durum bu his geçer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, Sorunları çözmek için iletişim çok önemlidir. Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmalısınız. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşmalısınız. Profesyonel bir çift terapisti veya danışmanından yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir terapist, ilişkinizdeki sorunları daha iyi anlamanıza ve çözmenize yardımcı olabilir. Eşinizin duygularını anlamaya çalışın. Onun bakış açısını anlamak ve hissettiklerini önemseyerek ilişkinizi daha sağlam hale getirebilirsiniz. İlişki sorunlarını çözmek zaman alabilir. Sabırlı olun ve hızlı sonuç beklemeyin. Kendinize zaman ayırın ve kişisel gelişiminize odaklanın. Kendinizi daha iyi hissetmek ve daha iyi bir partner olmak için kendi iyiliğiniz üzerinde çalışın. Dışarıda başka bir ilişkiye girmek, sorunları çözmez ve daha fazla karmaşıklık yaratabilir. Bu tür bir ilişki, sorunları daha da karmaşıklaştırabilir. Uzun vadeli hedefler, değerler ve beklentiler hakkında konuşmak önemlidir. İleride neler istediğinizi ve nasıl bir ilişki hayal ettiğinizi tartışın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmesela burca kaldıysa zaten hapı çoktan yutmuşsunuz
burdan sesleniyorum sevgili KS canlar bu burç saçmalığı yüzünden yıkılan yuvaların sayısı belirsiz ve bu durum genel olarak burca göre karakter analizi yapıldığı doğrultusunda herkesin kendine göre doğruları olmasından kaynaklıdır dolayısıyla çok rica ediyorum artık saçma sapan metafiziksel kavramlarla ilintili olarak insanlara saçma sapan karakter yüklemesi yapmayın yok yengeç Burcu iyi adammış balık burcu orrospuymuş yok aslan Burcu aslan gibiymiş yok gtü osurukluynuş yok terazi Burcu iyi tartarmış yahu geçin bunları sağlık huzur ve sevgi ile kalın en önemliside mantıkla kalın 🌹🌹🌹00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani şu an anlattığın hayat hikayeni de her ne kadar yaptığının yanlış olduğunu hissetsem de seni buna iten sebeplerin senden kaynaklı olmadığını anlayabiliyoruz. O yüzden eşin denen kişinin biraz kendine çeki düzen verip seni sahiplenmesi duygusal ve cinsel olarak seni mutlu edebilmesi lazım yoksa bu evliliğin sadece kağıt üzerinde kalmaktan ötesi olmaz Mesen de çıkmış olduğum bu yolda ya kendini tamamen dışarda arayışlara kaptırarak bir ömür bu şekilde bir hayat süreceksin ya da bunu. layıp eşini adamakıllı karşına alıp konuşmayı deneyeceksin olmazsa artık yol ayrımına gireceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇift terapisti kaldı denemediğimiz ona da eşim yanaşmıyor
- +1 yıl
Yanaşmıyorsa bu gidişle seni temelden kaybedecek
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamayan biri, ilgisiz biri. Belki günün birinde hadi ittirerek devam etsin diyeceksin bir bakkışsın ki bir anda ikinci çocuk olmuş. Onun için de biraz devam edeceksin bir bakmışsın senin hayatın bitmiş. Bu şekilde olduğu sürece hayat sana sıkıntılar yaratır ve üzülen giden sen olursun. Kendine gel bu şekilde hiçbir yere gitmez ve onun dışında kendi hayatına da yazık etme
01 Yorumla
Soran+1 yılBen düzelebilecegine inanmak istiyorum çocuğumuz var napim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak ne zaman başladı, neden çözüm arayışına yönelmeyip, başka bir erkekte mutluluğu aradın bilemiyorum. Şunu belirteyim ki, eğer böyle devam edersen ve kendini eşinin kollarına bırakmazsan, içinde bulunduğun ilişkiden çıkman biraz zorlaşır gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 1 yıldır böyle ben çok ağladım çok dil döktüm sayısız geceler uykusuz kaldım ama buna hep kayıtsız kaldı umursamaz davrandı
- +1 yıl
Neden böyle oldu peki? Yani senin bir şey yapman gerekiyor ki, böyle bu şekilde sonuçlansın?
Eşimle de problemlerimiz var ve düzeltmeye çalıştıkça daha da kötüye gidiyor bende oluruna bıraktım. Ya olduğu gibi yaşayacaksın veya bildiğin yoldan gideceksin ben bildiğim yoldan gitmeye karar verdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin yol ne
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Naçizane tavsiyem zaten aldatmissin boşan ipler kopmuş yara kangren olduysa uzvu kesip alıcaksın ama yaptığın doğru değil boşan ve öyle yap ne yapicaksan Allah çocuğunla ve sana mutluluk versin
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dileklerin için bense durumun farkındayım tabi ama eşim boşanmaya yanaşmıyor
Soran+1 yılBen bu psikolojiyle çocuk büyütmeye çalışıyorum işte
Soran+1 yılBenim bu evlilikten aldığım en güzel şey o zaten onun için yaparım ne yaparsam ama yuvamı bozup onu babasız büyütmek mi yoksa huzursuz bi ortam da büyütmek mi mantıklı olan
Soran+1 yılBu aralar sağlıklı bi karar almakta zorlanıyorum maalesef 😔
+1 yılSen kocana ihanet etmişsin. Artık bu saatten sonra bu yanlışla vicdanın nasıl el verecek ki? Boşanman gerekir, çocuğunun yüzüne bile bakamazsın. Senin vicdanını... :D
00 Yorumla
+1 yılKendini başkalarının kollarına attıkça hepten mutsuz olursun
Bi çift terapisi öneririm size, nice evlilikler direkten dönüyor.01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu çok istedim hala da istiyorum ama eşim kendinde sorun olduğunu kabul etmediği için gelmek istemiyo tek gittim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklın sürekli başkalarına kayacaktır. Evliyim. Bilirim. Boşanmak zor. Eşinle devam için zorluyosun. Fırsat vermek istiyosun ama snaa daha öok değer verenlere aklın kayıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu yaşamak istemiyorum artık boşanmak zor evet ama böyle de nereye kadar gider bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen boşanamadım. Çok zor. Yaparsan tebrik ederim
Soran+1 yılBoşanmayı mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet ya boşanacaksın ya devam edip istemesen de aldatacaksın. Boşanırsan tebrikler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var ama mutlu musun diye bana sor maalesef çocuklar için devam etmek zorundayım
00 Yorumla
+1 yılHer evlilik böyledir. Kendin isteyerek evlendiysen şikayet etmeye hakkın yok. Ayrıca çocuğun var boşanıp onu rezil etmeye de hakkın yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılzaten kadın aldatıyosa o evlilik çoktan bitmiştir demektir. çünku bi kadının 2 tane kocası olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBenimde 2 tane çocuğum var çoçuklarımla birlikte yaşamak için sabrediyorum yaşları küçük. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi şeyler soğutuyo mesela. Eşinden ilgi mi göremiyosum
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgi göremiyorum eskisi gibi değil tartışırken şiddete meyli de oldu iki defadır
- +1 yıl
Şiddete meyli olması da kötü. Boşanman senin için daha faydalı olacaktır. Ama sen bilirsin yine de. şu an ilgi göstermemesinde sence ne etkili olmuş olabilir. İş hayatındaki stresleri mi yoksa farklı şeyler mi var?
Soran+1 yılİş hayatında belli bi süre sorunlar yaşadı isten çıkarıldı vs ama ben bu durumu hep tolere edip sabrettim sıkıntısı geçince düzelir diyerek ama daha da kötü oluyo bide coin oynuyo herşeyi oraya yatırdı ne yaptığı da belli değil
- +1 yıl
Bazı konularda yanlış kararlar aldığını düşünüyorsan bence kararları beraber alma konusunda kendisiyle konuşabilirsin. Konuşurken emredici cümleler kurmamaya özen göster. Sıkıntısı varsa ters bir şey söyleme sıkıntısını gidermeye çalış gevşet. Bazı şeyler aslında seninle alakalı da olabilir. O ilgi göstermiyorsa ilgiyi kendine çekmeyi dene. He baktın hala olmuyor boşanmayı düşün. Tabi bu konuda yine karar senin. Devam ettirmek istediğin için söylüyorum bunları
Çok zor çünkü bi kere mutluluğu başka yerde aramaya başlamışsınız tatlı kaçamaklar hep cezbeder
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oluyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğinin duygusal anlamda bittiğini kabullen ve kendine yeni bir yol çiz
65 Yorumla
Soran+1 yılBen o yolu çizmeye çoktan hazırladım kendimi ama eşim her seferinde duzelicem diyip 1 hafta iyi olup aynı hali almaya başlıyor
Cevap sahibi+1 yılBen senin oyalamandan sıkıldım deyip davayı açacaksın o zaman
Soran+1 yılBende bunu düşünüyorum artık biliyo musun direk evrakları getirip önüne atcam başka türlü sesimi duyuramıcam ona
Cevap sahibi+1 yılAynen belli ki adamın anladığı dil bu. Hakkınızda en hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılSeni çok iyi anladığımı söylesem anlarsın beni sen 3 ben 40 yıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. arayışın cinsellik üzerine olduğu için boşan istediğin gibi özgür takil
00 Yorumlamjutsuzsan bitir hayata bir kere geliyoruz nedne mutsuz sürsün
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın sonu yok eğer mutlu değilsen boşan öyle yap ne yapıyorsan
00 Yorumla
+1 yılSiz bu duruma geldiyseniz söylemek istemem ama maalesef zor gibi...
00 Yorumla
+1 yılYaptığınız şeyin yanlış olduğunu siz de kabul ediyorsunuz ne diyebilirim ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz ve zorunlulukla yaptığın hiçbir şeyden hayır gelmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. son için 3 seçenek veriyorum
1 hapishane
2 hastahane
3 mezarlık
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi birbirinden beter maşallah
+1 yılHem adamı boynuzla hem de evlilik nasıl sürecek diye sor. madem aldattın boşan gitsin, zaten mutsuzsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler peki seni bu duruma iten, neler yaşattı sana bu adam?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğunda hep seni duymazdan mı geliyor, tepkileri, cevapları neler?
Soran+1 yılGüvenimi kırdı ilgisiz ihmal etti hayal kırıklığına uğrattı defalarca
Cevap sahibi+1 yılVe bunun hepsi 3 yıl içinde oldu, ne hayaller kurdun, ne gelecek hayali kurdun kafanda dimi, şu an ki aklın olsa çocuk yaparmıydın?
Soran+1 yılAynen doğru ben sorunlu bi evde büyüdüm bu yüzden de kendime çıkardığım en büyük ders çocuğuma huzurlu bi ortam yaratmaktı
Cevap sahibi+1 yılSenin durumunu yaşayan tanıdıklarım oldu, senin 10 yıl sonraki halini yaşamaya devam edenler, işler çok karışıyor aslında, dertleşmek ister misin?
Soran+1 yılİsterim ihtiyacım var gerçekten
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden yazabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmez bu hız bnde doğru kişiyi arıyorum ama senin gibi değerli kadınları hep değersiz erkekler aliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişilere bağlı. Ben asla sürdürmem ama ben şanslı olanlardanım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan seni sevmeyen biri ilgiyi başkasında araman normal böyle kadınlara çok üzülüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgeçmez.. sen kendince içgüdüsel hareket edip ilgiye yakınlaşıyosun.. içinden geldiği gibi yaşa
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolaki ileriye de gitmen gerekirse, çok iyi korun.. işte ozaman bi felaket olmasın.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu mutsuzluga bır nokta koymalısın cocugum ıcın dıyede bahane uydurma mutsuz bır ortamda saglıklı bır cocuk yetısmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef yalnız değilsin
01 Yorumla- +1 yıl
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
+1 yılPsikolojik bir bunalimdasin galiba için rasht etmiyor ama onunla da yapwmiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle durum bundan ibaret
- +1 yıl
Peki konuşacak kimse yok mu
Soran+1 yılYani bu durumu etrafımda anlatacak ve anlayacak kimse yok bende buraya yazdım işte bi nebze içimi dökmek icin
- +1 yıl
Anlıyorum seni istersen dertleşe bilirsin çok iyi bir dinleyiciyimdir
+1 yılAyni durumdayız ama bunun çözümü uzun zaman alıyor kardeşim
05 Yorumla
Soran+1 yılSen buldun mu peki çözümünü
- +1 yıl
Bunlar ulunorta konuşulacak şeyler degilki seni özele davet etsem burdaki sapıklar la aynı kefede olacağım
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Galiba konusmak istemedin bilmiyorum takipten çıkmışsın
- +1 yıl
O yüzden yazamadim
Kusura bakma da yaptığın aldatma iğrençlik, soğuduysan ayrıl o zaman aldatma ne?
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim ben de seninle aynı durumdayım. Hatta su an evde bile değilim
00 YorumlaGeçmez cozum bitirmen bu iliskiyi. Sonra istedigin gibi yasa
00 Yorumla
+1 yılBu bana tanıdık geldi de neyse
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan?
- +1 yıl
Neyse ya soru cevabında yazmak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik sürmez flört ilgisine ihtiyacı hep duyacaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılEsimden gördüğüm ilgisizlik karşısında hep diğerine yöneliyorum zaten hatta onun da sevgilisi olmasına rağmen benimle konuşur hep
Cevap sahibi+1 yılTam birliktelik olursa daha da bırakamazsın
Cevap sahibi+1 yılHer anlamda aç bırakmış seni
Soran+1 yılBu yüzden bende onu yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle nasıl tanıştınız
Soran+1 yılEski flörtüm evlenmeden önce eşimle onun arasında seçim yaptığım kişi
Cevap sahibi+1 yılYanlış seçim yaptığını anladın herhalde
Soran+1 yılEvet o zaman doğru olduğuna çok inandırıcı beni
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin soracaklarim var
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı şey ne seni vazgeçiren
06 Yorumla
Soran+1 yılİhmal ilgisizlik güvenimi kırdı hayal kırıklığına uğrattı ve daha bir sürü şey
- +1 yıl
Zaten evliliği bitirebilecek 2 şeyi yapmış ihmal ve ilgisizlik, peki şu an ne olsun istiyorsun seni ne mutlu ederdi
Soran+1 yılEşimin ilk evlendiğimiz zamanki haline dönüp mutlu bi ailede cocugumu büyütmek
- +1 yıl
Bu olmassa nasıl bir yol izleyeceksin? Çocugun için katlanacakmısın? Eşinle konuştun mu bu durumu
Soran+1 yılTabi ki konuştum konuşmaya devam ediyorum da hala ama bazen kelimelerimin bi duvara çarpıp bana geri geldiğini görmek üzüyor beni
- +1 yıl
Farklı biri olabilirmi peki hani senden soğuşmussa neden soğumuştur? Annelik onu ihmal etmenemi sebep oldu oyüzden mi uzaklaştı senden
+1 yılSabrın tükenene kadwr
00 YorumlaEn doğrusu flört ile mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılYa ayril ya da yapma o flortu
00 Yorumlageçmez cddi adım atman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm senin için keşke elimden bisey gelse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken evlilik mi yaşlar kaç?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 27 o 33
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde evlilik sürmez, terapiste gitmeye bile yanaşmıyor diyorsun. Ben olsam boşanırım, çocuk olsa da.
Soran+1 yılBende böyle sürsün istemiyorum bi ilerleme kaydetmek istiyorum ama boşanıp çocuğumu da perişan etmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılılk sevgılın ılk askınmı senın?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk gerçek anlamda sevgilim evet bütün ilklerim eşime ait
Cevap sahibi+1 yıluzunca konusup dertlesmek ıstermısın?
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel tatmin yasayamadikca heycan aranir
03 Yorumla
Soran+1 yılO heyecanın da bi sonu yokki ama
Cevap sahibi+1 yılevet sonu yok ama baskasiyla yapmanin. tadi ve heycani gizemi girdi aklina senin. yasadigin cinsellik cok hosuna gitti mi? vay be esimdrn iyi s. kti dedin mi bir de o var
Cevap sahibi+1 yıleklermisin beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin neler yapıyo mesela? Ve burcu ne
03 Yorumla
Soran+1 yılKova burcu kendisi aslında başlarda çok romantik ilgili biriydi ama son zamanlarda ilgisi azaldı umarsız oldu iyice
Cevap sahibi+1 yılNişanlılık döneminde nasıldı?
Soran+1 yılÇok iyiydi her ay dönümü hediyeler bana karşı ilgisi anlayışı olgunluğu bile beni cezbediyodu
Keko yuksek ihtimalle. Surmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah düşmanıma wermesin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bosan ve cinsellikte kimseden zevk alamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzatmalara giden evlilik maalesf biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılReele tasimadiysan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzorr dur mevlam
düşmana wermesin..00 Yorumla
+1 yılBu yılın en sonundaki sabaha kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk varwsa bitmiyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerapiste gitmelisiniz herseyi anlatmalisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum
04 Yorumla- +1 yıl
Birleşme boyutun da mı oldu
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Evli olup anlaşamamak zor bi de sen ilişki yaşamışsın
- +1 yıl
İçine girdi mi
+1 yılBoşan
Bnde nosandim06 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyo ki bende istiyorum zaten de
- +1 yıl
Mahkemeye ver yaş kaç
Soran+1 yıl27 yaşındayım o 33
- +1 yıl
Boşan hayatını karartma fazla
- +1 yıl
Eklesene istersen
- +1 yıl
Seni beklerim eklesniz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılGeçmez
00 Yorumla
+1 yılGittigi yere kadar
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ne diyecehimi bilemiyorum İnanki
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri