Minimum boşalma süresi ne kadar olmalıdır? Size göre erken denilebilecek gelme süresi nedir? Erken boşalan partner problem midir?

Minimum boşalma süresi ne kadar olmalıdır? Size göre erken denilebilecek gelme süresi nedir? Erken boşalan partner problem midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Süre değişkendir
İlişkiye pozisyona uyarıma alınan alkole göre bile değişir
Ancak kadın için erkeğin erken boşalması elbette sorun olmaktadır
En büyük sorun bence erkeğin erken boşalması ilişki yürümez.
Haklısın
Orgazm duygusunun eksikliği kötü bir his
Aman nazar değmesin😇🧿
Ben de erken bosalma var daha seks yapmadim tabi ama cok zor bir durum ama durmak bilmiyorum devam ediyorum masturbasyonda sekste de devam edebilirim herhalde
Sıkıldım erken boşalıp yarım bırakan kadınlardan. Yok ki şöyle üst üste boşalıp devam edebilen. Bana yetişse de yeter gerçi.
Seni çok iyi anlıyorum boşalıp canım yanar kurudum biraz mola vermeliyiz diyorlar değil mi?
Evet yahu, zevk almasını bilmiyor kimse...
erken boşalan hatun bulursam madalya takıcam
Neden sen erken mi geliyosun yoksa
Kadınlar hiç affetmez erken boşalan erkeği. En büyük aldatılma sebebidir.
O kadar haklısın ki
Allah'a şükür geç boşalıyorum. Bu yüzden nokta sorun yaşamadım.
bazen benden önce boşalıyor ve tamam yapma dayanamıyorum diyor. bu normal mi? soğuyorum ciddden
Hayır ikinciyi yaparız
Biz erkekler için daha iyi kızların erken boşalması
Benim erkek arkadasım da öyle 1 senedir düzenli yapmamıza rağmen ve orgazm olamıyorum zevk almıyorum seks esnasınsa anlamadım :Ddd
Doktora görünsün
Benim 45 dakika sürüyor ama kadın soğuyor
Kadına yazık dostum
Evet soğurum. Benide boşaltması gerekir.
Duşa girince eline kuvvet
@OlalaIa o zaman partnerim olmasın hiç😂
Yok bir film sahnesinde adam sinirlenince dünden kaldığı kadın a kendini becer diyordu kadında duşa girince yapmak zorunda kaldım diyordu ordan aklımda kalmış
gelsene
15-20 dk ilk posta 40-50 dk ikinci sence uygun mu
Bilmem ki uygun mu
Min bence 40 dk
Sogumam
gelsene