Eski sevgililerimden birisiyle cinsellik yaşadım, sizce bu durum beni "istenilmeyen kadın" yapar mı?

Çevremdeki insanlar hep çok güzel olduğumu söylüyor. Ama kısayım, 161 boyum. Onun dışında siyah saçlı, beyaz tenli, yesil gözlü bir kadınım. Maddi durumum da yerinde çok güzel kazanıyorum, mühendislik okudum, Türkiye'de çok iyi bir şirkette çalısıyorum.

Üniversite yıllarında bir sevgilim oldu. İlk ve tek cinsel ilişkimi onunla yaşadım. Sonra ayrıldık, ben ondan sonra zor toparlandım. Onun ise baska sevgilileri oldu, unuttu beni.
Bana da konuşmak isteyen yazan erkekler oldu ama reddettim. Karşıma çıkan kimseye bakire olmadığımı söylemedim, beni kullanırlar diye. İlişki istemiyorum dedim.

Ama artık evlenmek istiyorum, sevilmek istiyorum, anne olmak istiyorum. Utanıyorum. Her erkek eşi bakire olsun istiyor bir noktada. Bir erkekle evlenirsem ona haksızlık edermişim gibi geliyor. Kendimi yalnızlığa mahkum ediyorum açıkcası.

Eski sevgililerimden birisiyle cinsellik yaşadım, sizce bu durum beni "istenilmeyen kadın" yapar mı?