Cinsel Yaşam Cinsel ilişki esnasında göz kontağı kurmayı sever misiniz? paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Cinsel ilişki esnasında göz kontağı kurmayı sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Zevkten gözümü açabilirsem neden olmasınn 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım. 1 0 Yorumla
GGNNSS Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Evet bakismak güzel tabiki karsilikli ne kdr zevk aldiginizi görmek ama asagada olup biteni izlemekte beni tahrik ediyor nedense orayida izliyorum arada :D 1 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Göz kontağı cok daha zevkli hale getiriyor. Ozellikle kadin oral yaparken ve tam ilk giriste gozlerine bakmak acayip keyif veriyor. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben hissetmeyi daha cok iatedigim icin gozlerimi kapatiyorum 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Gözlerle iletişim kurabilmek cinsellik haricinde de muazzamdır. 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tabiii gözlerinin içine bakarak yapmalı, güzel sözler söyleyerek, ruhunu okşayarak 1 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Gözlerine ve mimiklerini bakarak yapmak daha çok zevk veriyor 1 0 Yorumla
Volki87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Evet ya! Çok severim! Beni daha çok zevke getiriyor açıkçası… 1 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsel ilişkide göz kontağı kurulursa heyecan dahada artar nefesler çoğalır 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl kontak anahtarı girdikten sonra başka kontaklar kurmam 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl oral yaparken gözlerime bakarsa on numara olur <3 1 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kadınların içine boşalma anında buna kitlenmelerine anlam veremiyorum asla. Duygusallık.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet, özellikle oral sırasında gözlerime bakılmasına deli oluyorum. Doggy yaparken de aynaya karşı yaparak o hazzı görmek muhteşem 1 0 Yorumla
Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Evet boşalırkan gözlerinin içine bakmayı severim. Bu aynı anda boşalmayı da tetikleyen bir aktivite 1 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl evet sert sert girip çıkarken gözlerine bakıp o arzuyu hissetmek müthiş 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle benim için şart tabi değişen pozisyona göre bir süre kontak kaybolabilir. 0 0 Yorumla
_Hardin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet harika oluyor gözlerindeki o zevki gormek zevke zevk katar 1 0 Yorumla
akrgl25 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Mukemmel oluyor. Partnerinin gozlerinin icine baka baka inleyip askla bosalmasi 1 0 Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Evet Sevdiğimin gözüne bakarım 👁👁 3 0 Yorumla
damlaazmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl evet çok yükseliyorum bu göz temasına 2 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yok ben haberim yokmus gibi çekerim hfhg 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Tabiki goz goze gelcen inlemesi dinlicen 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bayılırım o zevk alış ve veriş harika oluyor 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben gözlerimi kaplayarak kayıyorum 1 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Bazı pozisyonlarda çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Kapatıyorum gözümü genelde 1 1 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Ya sen Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Göz teması kurunca daha zevkli oluyor. 1 0 Yorumla
absend Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabi şimdi kucağa alldim mi gözlerine bakmak gerek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok severim ozellikle izlemeyi severim😈😈 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir cuckold sever olrak🙈😈
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kontaj kurmayı severşm 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de küfür etmeyi seviyorum ama Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Deniyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Severim 1 1 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Sen sever misin @paramparcalastik Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olmasi gerekli 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Evet güzel olabilir 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayılırım 1 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Zevkten gözümü açabilirsem neden olmasınn
Hiç yaşamadım.
Evet bakismak güzel tabiki karsilikli ne kdr zevk aldiginizi görmek ama asagada olup biteni izlemekte beni tahrik ediyor nedense orayida izliyorum arada :D
Göz kontağı cok daha zevkli hale getiriyor. Ozellikle kadin oral yaparken ve tam ilk giriste gozlerine bakmak acayip keyif veriyor.
ben hissetmeyi daha cok iatedigim icin gozlerimi kapatiyorum
Gözlerle iletişim kurabilmek cinsellik haricinde de muazzamdır.
Tabiii gözlerinin içine bakarak yapmalı, güzel sözler söyleyerek, ruhunu okşayarak
Gözlerine ve mimiklerini bakarak yapmak daha çok zevk veriyor
Evet ya! Çok severim! Beni daha çok zevke getiriyor açıkçası…
Cinsel ilişkide göz kontağı kurulursa heyecan dahada artar nefesler çoğalır
kontak anahtarı girdikten sonra başka kontaklar kurmam
oral yaparken gözlerime bakarsa on numara olur <3
Kadınların içine boşalma anında buna kitlenmelerine anlam veremiyorum asla.
Duygusallık..
Evet, özellikle oral sırasında gözlerime bakılmasına deli oluyorum. Doggy yaparken de aynaya karşı yaparak o hazzı görmek muhteşem
Evet boşalırkan gözlerinin içine bakmayı severim. Bu aynı anda boşalmayı da tetikleyen bir aktivite
evet sert sert girip çıkarken gözlerine bakıp o arzuyu hissetmek müthiş
Kesinlikle benim için şart tabi değişen pozisyona göre bir süre kontak kaybolabilir.
Evet harika oluyor gözlerindeki o zevki gormek zevke zevk katar
Mukemmel oluyor. Partnerinin gozlerinin icine baka baka inleyip askla bosalmasi
Evet Sevdiğimin gözüne bakarım 👁👁
evet çok yükseliyorum bu göz temasına
Olmazsa olmaz!
Yok ben haberim yokmus gibi çekerim hfhg
Tabiki goz goze gelcen inlemesi dinlicen
Bayılırım o zevk alış ve veriş harika oluyor
Severim bu işin kaynağı
Ben gözlerimi kaplayarak kayıyorum
Bazı pozisyonlarda çok güzel oluyor
Kapatıyorum gözümü genelde