Cinsel Yaşam Cinsellik yaşamadaki özgürlük, aşk yaşamayı unutturdu mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Aşk yaşamadan yaşadığınız cinsellik size yetiyor mu? Duygu eksikliği hissetmiyor musunuz? Cinsellik yaşamadaki özgürlük, aşk yaşamayı unutturdu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşksız cinsellik yavandır. ama uzun Ömürlü olmaz ama aşkla yapılan cinsellik izler bırakır ömür boyu doyuma ulaştırır güzel anılar bırakır 0 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Yoo gayet iyi duygular da eksik kalsın aman bi faydasini gormedik 🤣🤣 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Duygu olunca cinsellikten zevk almıyorum ben 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkeklere yeter de kadınları bilemiyorum :) 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ikisi de beraber olabiliyor 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadın için evet ama erkek için çok değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşksız cinsellik yavandır. ama uzun Ömürlü olmaz ama aşkla yapılan cinsellik izler bırakır ömür boyu doyuma ulaştırır güzel anılar bırakır
Yoo gayet iyi duygular da eksik kalsın aman bi faydasini gormedik 🤣🤣
Duygu olunca cinsellikten zevk almıyorum ben
erkeklere yeter de kadınları bilemiyorum :)
ikisi de beraber olabiliyor
Kadın için evet ama erkek için çok değil
Şuanlık kafi
Öyle bir şey yapmam