Yani şu an bundan dolayı terk mi edildin? Cinselliğe düşkün olmak sorub değil ki benimde libidom yüksek bazen çkarşı tarafı korkutabiliyor ama şöyle bir sorun var sevgilin isteksizse ilerisi için sana da problem yaratır
04 Yorumla
Soran+1 yılO da istekliydi aslında ama sürekli her gün olmaz haftada 3 olur diyordu
Soran+1 yılHayır yaşamadım ama çok zevk alıyorum konuşurken bile sanırım beni tecrübeli sandı birbirimize yağlı masaj yaparız sıcak yağlardan dedim kesin bunları yaşadın diyor ağzımı açamıyorum ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4ptalmis nisanlin miss gbi hatunu bulmus kalkip burun kıvırıyor suc değil asla istekli birisin umarim daha istekli bir erkek hayatinda olur simdi ki gbi iktidarsiz biri degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSadece bu olduğunu sanmam vardır başka bir şeyler mutlaka kafasında elemanın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sordum ama başka bişey söylemedi bilmiyorum ben gercekten sevilen sayılan birisiyim sadece eşime özel olmayı seviyorum ama çözemedim
- +1 yıl
Yaş kaç bilmiyorum ama belki de artık bu kadar takmamalısın bu birilerine özel olma konusunu. Sadece bir fikir tabii 👍
+1 yılE sende biraz acemi gibi davran. Madem rahatsız oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendim olamıyorum neden yaaa
- +1 yıl
Ne biliyim yavaştan başla sonra kendin ol
Soran+1 yılBaştan geri duruyorum ilişkim 4 5 ay olunca içimedeki canavar çıkıyor sonra adama soğuma geliyor kaçıyor ben sana yetemem diyen bile oldu
- +1 yıl
O nasıl bir canavarmış. Erkekler genelde sever istekli kadını ama bilemedim. Bu arada nişanlılık döneminde ilişkiye mi giriyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke senin gibi biriyle evlensem bende çok istiyorum senin gibi bir
masını hayatımda
06 Yorumla
Soran+1 yılHiçte öyle olmuyor işte kaçıyolar bundan sonra acemi gibi utancam her şeyden görsünler bakalım
- +1 yıl
Hayır ben kaçmam aksine kovalarım
- +1 yıl
Sen beni tanımadığın için öyle sanıyorsun oysa en çok istediğim şey istekli bir kadınım olsun
- +1 yıl
Hergün yapmak şsterim
- +1 yıl
Ben sana her türlü yeterim
- +1 yıl
Bana yazmalısın
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatını biraz daha aktif yasa sana yetiyor mu gör
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir. Boş hayallerle yaşama.
00 YorumlaKarşındaki sana uygun değil ayak uyduramıyor yetersiz kaldığı için böyle diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel bulmuşta kıymet bilmiyor, bende düşkün olunca şey sanıyolar, evlenince sen aldatırsın , ne alaka arkadaş
03 Yorumla
Soran+1 yılBanada sürekli onu dedi aldatırsan seni öldürürüm dedi sonuç terk ediliş 😃
Cevap sahibi+1 yılYav bunun için terkeden adamdan kurtulduğuna sevinmedin mi :D ne kadar canım diye, yaşlarınız kaçtı?
Cevap sahibi+1 yılSeninle sohbet etmek isterdim, hangi şehirde yaşıyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böyle olman çok güzel açıkçası seninle ciddi anlamda tanışıp konuşmak isterim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç kendini üzme lütfen 🙏 sen olduğun gibi ol kötü bir şey değil bu ihtiyacımız var ve bunu güzel bir şekilde yaşamalıyız
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gayet güzel bir şey bir de karşılıklı olursa dünyada cenneti görmek gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek karşılık bulmaz kadın karşılık bulmaz adalet değil bu gerçekten bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılzaman kaybetme eğer istediğin ilişki olmuyorsa , çok mu isteklisin ve seni neler heyecanlandırır?
Cevap sahibi+1 yılgizemli güzellik::)
+1 yılBence ver dene dadına bakmadan alma 😂
00 Yorumlabundan şikayet eden erkek gaydir :)
00 Yorumla
+1 yılarzulu ve istekli kadın candır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok merak ettim içindekileri
00 Yorumla
+1 yılNeden suç olsun
00 Yorumla
+1 yılboş ver onu gel nna
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği