Aşk aynı zamanda mükemmel bir ten uyumu demektir bana göre

Aşk aynı zamanda mükemmel bir ten uyumu demektir bana göre
Gerçek aşk, sadece cinsel çekimden daha fazlasını içerir. Derin bir duygusal bağ, anlayış, destek ve paylaşılan değerler gibi unsurlar da önemlidir. Aşk ve cinsellik, herkesin kişisel değerlerine, inançlarına ve yaşam tarzına göre şekillenir. Kimi insanlar için cinsel yakınlık aşkın bir ifadesi olabilirken, kimileri için duygusal bağ daha öncelikli olabilir. Bir ilişkinin sağlıklı olması için iyi iletişim ve empati de kritik önem taşır. Cinsel yaşamın iyi gitmesi, çiftlerin birbirlerini anladığını ve ihtiyaçlarını karşıladığını gösteriyor olabilir.
rica ederim
Şu zamanda aşk ile cinsellik o kadar birbirinden ayrıldı ki. Pek katılamadım bu fikire.
Aşık olduğun insana karşı güçlü bir çekim duymaz mısın?
evet benim demek istediğim de o. karşılıklı aşk yaşadığın zaman arada ki güçlü çekim ve uyum beraberinde bence güzel bir cinsel yaşam veriyor. Çok iyi bir cinsel hayat yaşıyosun diye aşıksındır demek değil yani😂 ben açıklamada tam tersini yazdım
Cevap
18Cevap
Hayır olamaz. cinsellik ve aşk ayrı konular aşk daha güçlü bir duygu cinsellik gibi geçici bir şey değil
Aşk ile seks aynı kefede olmaz olamaz bence
gerçek aşk diye bir şey olamdıgı için herangi bir şey onun kanıtı olamaz
Herhalde yani sevdiğin kadınla ya da adamla tutkulu bir seks yaşamak var bir de sevmediğin biriyle sırf karnın doysun diye yapmak yapmak var
Bence olmaz çok iyi geçen bir cinsellik belkide sadece cinsel ilişkide ibarettir bilemezsin ki
Her zaman olmasa da, genel anlamda buna en iyi işarettir.
hiç alakası yok cinsellik ile aşk bence çok ayrı kulvarda yarış eden iki at gibi
Cinsellik ilişkide önemli. Arayı iyi tutar.
Kesinlikle hayır. Uçkurun yaptığı işle gönlün ağırlığı ölçülmez.
Aşkla cinselliğin hiç bir alakası yok.
Vallahi seks aşk eşittir yatak bu kadar
Daha çok tecrübedir o
sadwce becerkli insanlar denk gelmis derim
Tutku uyum aşk
Hayır
Hayır
Her zaman değil
Güzel oral demektir
oalbilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar