- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel ilişki veya sevişme ile duygusal bağ ve ilişki farklı boyutlardır. Bir erkek ve bir kadının cinsel ilişkiye girmesi, otomatik olarak romantik bir ilişkiyi beraberinde getirmez. İnsanlar farklı nedenlerle cinsel ilişkiye girebilirler; duygusal bağın yanı sıra fiziksel çekim, merak, rahatlama veya başka nedenler de rol oynayabilir. cinsel ilişki sonrası duygusal bağ kurmak ve romantik bir ilişki geliştirmek isteyen birçok insan vardır. Bununla birlikte, her iki tarafın da aynı beklentilere sahip olmadığı veya uyumsuz olduğu durumlar da olabilir. Duygusal bağın gelişip gelişmeyeceği veya cinsel ilişkinin bir romantik ilişkiye dönüşüp dönüşmeyeceği, kişisel tercihlere, duygusal duruma ve iletişime bağlıdır. İnsanlar farklı hızlarda ve şekillerde duygusal bağlar geliştirebilirler. Bu nedenle cinsel ilişki ve romantik ilişki arasındaki geçiş, her iki tarafın da rahat ve istekli olduğu bir süreç olmalıdır. cinsel ilişki veya sevişme, romantik bir ilişki kurma garantisi taşımaz. Her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları, beklentileri ve tercihleri farklı olabilir. Önemli olan, iletişim kurmak, saygı göstermek ve her iki tarafın da kendilerini rahat hissettiği bir yol seçmektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen evlensende seninle ömür boyu yaparız diyen nasıl bir psikopat
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeğin sevişmesi veya seks yapması için sevdiği kadın olma gibi bir durum yok ki , yoldan geçen birini çağır eve bi yardım edersiniz diye sonra ilişki teklif et hemen hemen hepsi (istisnalar hariç ) işini bitirir gider , bu böyle. Sen çok masumsun ve safsın anladığım kadarıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bunu biliyorum kadınlarda suç o dediğinde kışkırttıysa sevgilisi olsa dahi aldatır.
Ben niye seviyo gibi yapıp sevgili olmadı diyorum
+1 yılBuna özetle şöyle bir cevap verebiliriz. Bir erkeğin sevdiği ve s. k. t. ği kadın vardır. Bu ikisinin kaynaklandığı duygular da birbirinden farklı. Sevmek ve şehvet duyguları. Şimdi anladın mı.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini skmiyo mu
- +1 yıl
Beni azdırdın şimdi
Soran+1 yılCevap ver
- +1 yıl
Bir insanda hem sevmek hem hoşlanmak duyguları ikisi birlikte toplanabilir bu da normal bir şey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek için sevgi ilk kriter değildir. Yani evet sevmese de sevişir
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunun için evlenmeden yapmayın
- +1 yıl
Yapanlar düşünsün 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kural yok da, kadın da sevgili olmadığı adamla yatmasın 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun ki zaten işini görüyor gadası. Sevgili olup başına dert mi alsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olup neden dert olalım
+1 yılÇünkü bazı kadınlar bir kere kızlığı bozulduğu için artık umursamaz takılıyor. Yani böyle kadınlar etrafında çok erkek olan, her cicekten bal almaya çalışan tipler.
Şöyle kadına saygı duyarım: yalnızdır, etrafında çok erkek yoktur, insan seçen biridir. Erkek arkadaşı kullanmıştır geçmişte. Ama diğer türlü çok rahat bir kadın erkeğin gözünde eş sınıfında değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılBen galiba hatayı başta ona çok rahatmış gibi gözükerek yaptım. Ben tecrübesiz dururum diye düşündüm ama saçmalıktı onun gözünde duygusal pek bir anlamım kalmadı bu yüzden. Toyluk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla biraz hoşunuza gitmeyecek şekilde konuşacam kusura bakmayın ama erkekleri bu mantaliteye iten gene kadınlar eğer tutup kısa sürede ilişkiye girerseniz böyle olur 6 ay süründür bakalım noluyo ya çekip gider ya da sonuna kadar sever erkek kolay elde ettiğini bırakır arkasına bile bakmadan bu kadar kolay olmayın kendinizi değerli kılın
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada öpüyosa bu benim suçum mu ilişki aylar sonra olmuştu
- +1 yıl
E o zaman sevgili olmuşsunuz ya
Soran+1 yılBir fotoğrafının bile olmadığı biri nasıl sevgilin olsun
- +1 yıl
O zaman neden öpüşüp ilişkiye giriyorsun böyle yaparsan tabi sevgili olmaz seninle
Soran+1 yılBen öpmedim o öptü
- +1 yıl
Hadi o öptü diyelim isteğin dışında mi seks yaptınız
+1 yılErkekleri anlamak için düz düşünmek lazım bu adamın istekleri ve ihtiyaçları var dimi ve bu erkek türü de en kısa nasıl olacaksa o şekilde yapıyor aşık olup sevmesi zaman alır bir an önce ben işimi göreyim kafasında herifler sen biraz daha duygusal baktığın için olaya imkansız geliyor ya da mantıksız ama bu böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan napardın böyle bir durumda
Çürük beyinli heriflerin çoğu sevişmiyor, skiyor çünkü ablacım. Kullandığım tabir için çok özür dilerim ama bu pipi kafalıların çoğu da olaya öyle bakıyor zaten.
33 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil sevişmeydi
Soran+1 yılHayır oydu:/
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler sevişmek için duygusal bağ kurma ihtiyacı hissetmezler çoğunlukla bu onlar için yemek yemek gibi bir şeydir seninle yalnızca takılıyor üzgünüm
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim aklım almıyo bunu sevmiyen niye öpsün bir kere
- +1 yıl
Hayatım ben de sevmedim erkeği öptüm çok toysun sevişmek için her zaman sevmek gerekmiyor bu seni üzüyorsa o adamdan uzak durmanda kendin için fayda var
Soran+1 yılPeki
Erkek neden evlenmek istediği helali gibi gördüğü bir kadınla evlenmeden önce sevişsin. Erkekler bizim gibi duygusal değildir. Bizden daha duygusaldır ama bizim gibi değil. seks konusunda evlenmeden önce sevişen bir kıza bacım gözüyle bakar. Onlar için vur geç zevkini al bittir olayı var.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😓😢
+1 yılGenelde sevişme amacı ile çiftler birlikteliktir bu zaten sevgililiğe dönüşmez ama çoğunlukla sevgili olmadan da sevişmez çiftler bence
113 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevilmediğinde kendini dünyanın en çirkin insanı sanıyo belki de öyle olduğuna inanıyo atilla ilhan çok güzel söylemiş
- +1 yıl
Haklısın değer görmek bunu hissetmek istiyor en çokta sevdiğinden değer görmek istiyor
Soran+1 yılSevdiğimden kşr muamelesi gördüm daha nolsun ki
- +1 yıl
Çok kötü ya
Soran+1 yılİnsanlar kötü
- +1 yıl
İnsanlar kötü ama bizde hep kötülere denk heliyoruz
Soran+1 yılİmtihan
- +1 yıl
Ya bilmiyorum ben biraz yoruldum hissediyorum ama umudum var kalbe bakan beni pasaport ya da para olarak görmeyen biri çıkacak karşıma
Soran+1 yılKimseyi öyle görmedim aşko kuşko olmadım demek bu yüzden kaybettim ben hiç kimsenin telefonunu da kurcalamadım mesela kurcalamak gerekiyomuş aldatıldıysam bile haberim yok çok saftım
- +1 yıl
Saflık değil güvenmişsin ve güven çok değerli bir duygu
Soran+1 yılGüvenmedim aslında ben aşıktım o sadece hoşlanıyodu ama beni aldatıcak potansiyeldeydi ve sırf o var diye bana açılanları reddettim
- +1 yıl
Geçmişe takılıp kalma hayatına sana değer veren birini al
Soran+1 yılKimse girmiyo artık
+1 yılCinsel açlığını herkes giderebilir ama gönül açlığını herkes gideremez.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu çoğu kadınla sevişir. Masttan iyi olur der. Zaten kadınlar cazibeli cinsiyet yüzü çirkin olsa fiziği iyi olur. Her türlü kötüyse muamelesi iyi olur falan. Zaten sevgililerin en az %65'i ayrılıyor hiç değilse sevişilsin adı konmadan. F b... durumu var son senelerde kızların çok hoşuna gitti o müessese. 2 tarafında genelde asıl hedefi o. Sevgililerde afra tafra oluyor yok niye günaydın drmedin yok o kıza niye öyle baktın, öyle dedin vs adını koymafın mı iki tarafın da kafa rahat.
03 Yorumla- +1 yıl
Kısaca aşk, meşk, duygusal şeylerle cinsellik bağımsızdır. Paralel gittiği de olabiyor tabi. Genelde ayrı işler.
Soran+1 yılKusucam bu normal değil yazdıkların
- +1 yıl
Genel olarak böyle. Kadınlara ters geliyor genelde.
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Çünkü kendini tatmin ediyor herhangi bir sorumluluk almadan, seks arkadaşı olarak görüyor seni yani.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😓
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"Sevmiyosa neden sevişsin" mi :d? Abicim erkek milletinden bahsediyoruz, çoğu s*klemez sevip sevmemeyi "versin yeter" kafasındalar.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu çok sonra öğrendim saftım
Cevap sahibi+1 yılOlsun insan öğrene öğrene olgunlaşıyo..
Soran+1 yılKeşke bilseydim
Cevap sahibi+1 yılErkekleri anlamak zor
Soran+1 yılAnlamaya çalışmak yorucu
Cevap sahibi+1 yılO yüzden uzak durcan💅🏻 kafa rahat
Soran+1 yılEvt
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende amacına arzu ve tutkularına göre bir arkadaşlık kur
129 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri travma oldu bu bana
Cevap sahibi+1 yılTek başına alamazsın ama
Soran+1 yılNası tek alamam
Cevap sahibi+1 yılAşamazsın demek istedim
Soran+1 yılNapabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılİnsan üç şeyden oluşur hayat beden ruh sende ne eksikse onu tamamlayacak birini bulmalısın insan insanı tamamlar aynı eksiği olan iki insan
Soran+1 yılNe eksik bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu sen bilmelisin belki yerel belki özel arzular olabilir
Soran+1 yılNası bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılEtrafında yaşanan hayatlarda olup sende olmayan ne var dersin
Soran+1 yılİlgi yok sevgi yok
Cevap sahibi+1 yılBak düşününce bir şeyler çıkıyor eksiğin konusunda
Soran+1 yılTm da ilgi sevgi karşı taraf verir ben napim
Cevap sahibi+1 yılSana hakettiğini veren olursa sende ona hakettiğini ver ama verebildiğin kadarını asla fazlasını değil ve insan insandan her zaman beklentilidedir bir avuç sevgi bile olsa
Soran+1 yılBen artık kimseye sevgi kırıntısı dahi veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni mutlu eden olursa zaten istemeden verirsin istediğini konu sıradan bir konu değil ama
Soran+1 yılYok evlenirsem olur sadece
Cevap sahibi+1 yılBuna bişi diyemem ama dediğim bir şey var ya verebildiğin kadarı işte o güvenerek bazen sırtını yaslaman bazen bedenini teslim etmen gibi
Soran+1 yılİkiside olmaz
Cevap sahibi+1 yılKendinle alabiliyorsan bişi diyemem
Soran+1 yılAlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAlamıyorum mu aşamıyorum mu
Soran+1 yılİkiside
Cevap sahibi+1 yılAlamadığın ne o zaman
Soran+1 yılSevgi
Cevap sahibi+1 yılVermeden kim neyi almışki
Soran+1 yılVerdim almadım
Cevap sahibi+1 yılÖnce alman gerekiyordu
Soran+1 yılVerdin mi niye diyorsun o zmn aynı anda verlicek olmuyo işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bızım gibi degil onlar duygusal bağ olmadan sevişiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah onların belasnı versin
Soran+1 yılEvt
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler iğrenç mahlukatlar sevgi aşk nedir bilmezler O yüzden erkeklerden uzak duruyorum
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Saçmalamayınız yaaaa
Ne alakası var yaa sevgilisi ile sevişen ne oluyor?
**Şişme kadınla evli seviştiği kadınla metres mi?
OOOOooaaaaaawwwwfffffff kafayı yedirteceksiniz bu sorular ile...
Muhtemelen biriyle deli gibi sevişiyorsun. Artık ne yapıyorsan adam bir türlü seninle sevgili muhabbetine girmiyor. Yani sevgili olmuyor.
Sende burada denyo denyo soruyorsun sanki bütün erkekler sevişir ve sevgili olmaz gibi (!)
13 Yorumla
Soran+1 yılSevişmiyorum yıllar önce oldu ve ayrıldım ve sadece aklıma geldi sordum bu kadar yorum gelceğini beklemiyodum
Soran+1 yılVe anlatsam dersin ki bu erkek çok şerefszmiş
+1 yılSevdiğim kadınla sevişirsem sevgili oluruz. Arada sevgi yoksa zaten tek gecelik ilişki olur o. Yaşanır biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim bitmemişti o hep sadece sevişelim ama sevgili olmayız olsak da kimseye söyleme falan dedi resmen fkbdyy gibi ben asla bunu kabul etmiyceğim için ayrıldım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevmekle sevişmek çok farklı şeyler sizin anlayamadığınız mevzuda bu... insan boşalmak rahatlamak için sevişir ama sevmek kalpten gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılKalpten de sevişir
Soran+1 yılHiçbiri
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. sevmeyen neden sevişsin mii ohoo senin dünyadan haberin yok
11 Yorumla
Soran+1 yılVar ama gururuma yediremiyorum
Sevgili olmadan da yapabiliyosa neden sevgili olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduğunu sanıyordu
Soran+1 yılHerşeyi anlatmak istemiyorum özelim sonuçta
Konuda kadın neci peki? Kendisiyle sevgili bile olmayan birisiyle neden sevişiyorsa erkekte aynı sebeple sevgili olmak istemeyebilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılAçsın ve sevmediğin yemek var ac mi kalirsin yer misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYemem sağlığa zararlı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler için sevmek gerekmiyor sevişmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş
Nerden biliyorsun şapşik birde erkekler adina yazmişin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılBirçok durumu var belki adam sinirlidir rahatlamak için sevişir bir sürü neden var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çağırdım
+1 yılsorman hata zaten yattığı kadın eğer sevgilisi değilse sevmiyordur sevmeyen niye sevişsin diye bir şey yok cinsellik amaçlı kullanıyordur bu kadar basit anlamak zor değil
00 Yorumla
+1 yılNe alaka niye sevgili olmasın soruları çok saçma bazısının
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma he
Muhtemelen onu güzel bir kâr olarak veya lütuf olarak görüyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah onu ıslah etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılZaten verdiği için sevgili olma ihtiyacı duymuyordur belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılNapmak gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkek işi bitince o kadına başka gözle bakar bazıları tabii ki ama yanlış bir düşünce
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gözle
- +1 yıl
Peynir 😄😄😄😄😄😄
Soran+1 yılErkek olsam öyle yapmazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşalmak için
her seviştiğimizi sevseydik 100 lerce sevdiğimiz olurdu02 Yorumla
Soran+1 yılGit damacanaya hallen
- +1 yıl
yok ben kadın seviyorum
ayrıca sırf belki sevgili olur diye belki bir parça sever diye sevişen sen, ne kadar acınası bir haldesin : )
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmak su içmek kadar doğaldır. Doğrusu sadece sevdiğimiz ile sevişmek ancak sevdiğimiz yokken de sevişebilen canlılarız. O yüzden de fb ilişkileri doğal.
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalıyosun doğal değil bir kere ahlaksızlk ve günah
Cevap sahibi+1 yılBzbxbxhxh yoo değil. Cinsellik ahlaksızlık değildir. Birbirini arzu eden iki insan birbiriyle sevişir bu doğaldır
Soran+1 yılEvlenmeden sadece sevişelim diyen nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılPazarda meyvenin tanıdın beğenmediğim de eve almıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz meyve değiliz salllk
- +1 yıl
Olsun Bi kere tadına bakıyor niye düzenli olarak yiyelim ki yeni yeni meyveleri denemek varken bu arada slk olan ben değilim sensin 😊
Soran+1 yılYo sensn kudurmş köpeğq benziyssn
- +1 yıl
Onun icin dogdun ya
- +1 yıl
😊Başkasına söyleyemediğin bişeyi bama, gelip söyleme ben sana gerçekleri söylüyorum ama duymak zoruna gidiyor
Kadın cok ucuzdur her önune gelenle yatan birisidir onla kim sevgili olur ki
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılGüven sorunları oldu zaten ama çok ağır cümleler kullandı
Soran+1 yılNiye
Erkekler için cinsellikte duygunun önemi yoktur. istekli biri önüne her gelenle sevişir.
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliğe de bakılmıyo
Soran+1 yılAllah topunuzun belsnı versin o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Yanlış anlama ama deneme tahtası edinmiş seni eğer kendinden bahsediyosan
012 Yorumla
Soran+1 yılDeneme tahtası neden olsun
Soran+1 yılNe alaka ama başta seviyodu
Soran+1 yılBen istedim
Soran+1 yılLam lam ne
Soran+1 yılYa kes
Amaç hasıl olduysa sevgili olmaya gerek yok
23 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğin kadınla ömür boyu yapmak var
Soran+1 yılSaçmalama
Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. erkekler sevmeden de yapiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılErkekler her seviştiği kadını sevecek olsaydı
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru:/
İhtiyacını gidermek için sevişir erkek. Sevdiğinde de sevişir erkek ama erkeklerin çoğu olaya duygusal bakmadığı için genel de sevişiyim tek gecelik ilişki olsun, işim görülsün yeter kafası yaşamakta. Erkekten erkeğe değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ciddi düşünenler bakireyse bozmak istemiyo
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Olur neden olmasın... Ama böyle bir şey başıma geldi diyorsan duygu yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılGeldi
+1 yılNe alaka ya her seviştiği kızı sevecek diye bir şey yok. Mantıksız. Erkek bu libidosu yüksek olan erkek gerekirse her gün ayrı pilav yer. Amma sadəcə bir yemeği sever
02 Yorumla
Soran+1 yılSus ya pissd
- +1 yıl
Haksız mıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeleş es. cort bulduğu için s*ker ama neden sevsin ki seni?
00 Yorumla
+1 yılYetersizliğini hatırlamamak için😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler duygusal değiliz saplar geçeriz sevgi meselesi ile seks ayrı birsey bize göre
018 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kapatılsın
- +1 yıl
patlıcan krizi başlar dunyada o zaman
Soran+1 yılİnş
- +1 yıl
sen niye boylesn diger kadınların ne sucu var :D
Soran+1 yılHerkes üzülüyo bir yerde kökünden kurtulalım
- +1 yıl
yo sadece sen uzuluyosn herkes kucakta şimdi mutlu aksam vakti bide nidalar yankılanıyor kulagımda
Soran+1 yılOf:/
- +1 yıl
mutluluk sevismektir :D
Soran+1 yılAma sevdiğinle
- +1 yıl
hayır ten uyumu ile herkes olabilir. mesela kafandaki tip ile sevisirsn bu ten uyumudur duygusallık olmasa da olur duygusallık yatakda da olur
Soran+1 yılBen fakq bastım yanlış insanı sevip birlikte olucak kadar ileri gitme hatasına düştüm
- +1 yıl
kapı acık bu saatten sonra kafandaki belli tiplerle işini gör en azından bi halta yarasın kıymeti olsn
Soran+1 yılKapı açık falan değil
- +1 yıl
ne kadar ileri gittin ki
Soran+1 yılÇok
- +1 yıl
kapı kapalıysa nasıl cok oluyor anlayamadm
Soran+1 yılAçık falan çok ayıp
- +1 yıl
burdan konusamıyroz anlasılan
Zevkine düşkündür ya da kızı sırf sevişmek için ayarlamıştır tamamen fikir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBen konuştum ilk ilk o öptü ama ilk evine çağırdığında gitmedim aylar sonra ben çağırdım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler sevmediğiyle de sevişir. o konuda kadınlar gibi bakmıyoruz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah ıslah etsin
- +1 yıl
Amin cümlemizi
Soran+1 yılJhjjh
+1 yılSevmiyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılAyh gerçekten mi bilmiyodum
+1 yılBenim fıtratında yatıp bırakmak yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Tanks
Cinsel açıdan ten uyumu vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılVardı
+1 yılAbla çok akılısın
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsam bana kaşr muamelesi yapamazdı
- +1 yıl
Sevişirsen kaşar olursun bu kadar basit yapcak bir şey yok
Soran+1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bilmem hatırlar mısın?
gözlerim ne renkti... ?03 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılHm peki
+1 yılBütün haklarını ele geçermiş. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNası
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevgili olmadığım kadınla sevişmem
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgili oluyo gibi yapıp sevişince değil gibi davranana ne demeli
Soran+1 yılSence bu kişi ne biçim tür diyorum
Soran+1 yılÖldürmlk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevişme ayrı bişey :)
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
sevgili olmaz demek istemedim olmak zorunda değil dedim.
Soran+1 yılBence evlenmek zorunda
- +1 yıl
öyle bir zorundalık yok canım.
Soran+1 yılOlmalı
- +1 yıl
O senin düşüncen
Sende aldat gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTm
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. beğendiği için sevişmiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Soran+1 yıl@Ramoness ben açım ama seviyorum
Soran+1 yıl@Ramoness ne teyzesi be
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılZevk için kullannış işte
014 Yorumla
Soran+1 yılEe ben de zevk aldım
- +1 yıl
Sende onu kullandın sorun yok
Soran+1 yılBen seviyodum
- +1 yıl
Demekki kullanıldın işte😊sevgili olmadan yatmışsın kabullenmişsin bikere bastan
Soran+1 yılO zaman sen de beni kullandın demişti öyle diyince
- +1 yıl
Zevk anlamında doğru
Soran+1 yılAlakası yok ki ben sevmediğim biriyle yapmazdım ki sevmekte yetmiyo ben galiba çok fazla seven taraftım o da ciddiyetten korktu
- +1 yıl
Evet kesinlikle böylr oldu
Soran+1 yılNerden biliyon kesin böyle olduğunu sanki gördün mi
- +1 yıl
Bende bi erkeğim unutma
Soran+1 yılBana hep şerefsz olanlar denk geldi sen de böyle düşündüğüne göre sen de de var birşeyler demek
- +1 yıl
Ne alakası var, sana olabilecek şeyleri söylüyorum
Soran+1 yılÇok alakası var
- +1 yıl
Uff takıntı yapma bunları
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem