Eski sevgilimle yaşadığım hazı kimsede alamıyorum ilkimdi o takıntılı biri değilim öyle giden gitmiştir önüme odaklanırım hep 3 tane sevgilim oldu cinsellik pek yaşadığım olmadı ama öpüşmede bile bi başkasıyla tiksiniyorum çok sulu dil mil miğdemi bulandırıyor o yapsa belki zevk bile alırım bilmiyorum bunun sebebi nedir? Duygusal olarak ilişki olarakta öyle onunla olduğu gibi kimse beni sevmedi mutlu etmedi artık ondan olmaz bunu bildiğim için önüme bakmak istiyorum allah korusun evlendiğim de dahi cinsellik yaşarken iğrenicekmiyim onu mu isticek canım düşünmeden edemiyorum? (Çok cinsel hayatım yok cinsellik yaşadıgım erkekte pek olmadı 3,5dir ama o hariç hepsinden iğrendim bir daha aynısıyla öpüşmedim bile)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellikte iğrenme hormonların bir seviyeye gelmesinden sonra yok oluyor. Karşı taraf sana güven verir ve seni duygusal anlamda mutlu ederse bu sorun geçer diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ayrılalı ne kadar oldu? eski sevgilim 2 ayda 1 senin hissettiklerinin aynısını yazıyodu bana
08 Yorumla
Soran+1 yılYıllar oluyor 4 5 yıl çocukluk aşkı gibi bişey zaten 17 18 yaşlarındaydık ayrıldıktan bikaç yıl sonra fb gibi bi ara çok yaptık sonra kesildi tartışmadan dolayı ama başkasıyla yapamıyorum iğreniyorum herkesten
Soran+1 yılYa bilmiyorum belki de iyisi denk gelmemiştir ben dil falan sevmiyorum koku terleme falan miğdemi bulandırıyor
Soran+1 yılDuygusal bağ yoktu nebileyim koku ter falan ondan heralde çünkü ilkim dediğim çocukla zamanında deli divane aşık ciddi ilişkimiz vardı yaşımıza rağmen aileler biliyordu falan kokusuna bakımına da dikkat ederdi sanırım duygusal bağ ve kişisel bakımdan dolayı böyle düşünüyorum ben zaten herkesle yaşayamam ya düşününce gerçekten ter mesela illaki oluyor ama kilo varsa haddinden fazla koku ve ter oluyo
Soran+1 yılDuygusal bağ çok önemli temiz olsa da zevk alamam ya🥹
Duygusal bağ istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alışkanlık ve o kişide keşfetme durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyuyle doldururum sana onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlkin o muydu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşkım ama ilk olduğunda unutulmuyor mu ben başkasıyla yaşamıyorum
İlkse öyledir zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılİlkleri mi istiyor yani insan hep sende mi iğreniyorsun yani diğerlerinden
Soran+1 yılNeden iğreniyorum diğerlerinden nezaman geçicek bu ya ayrılalı yıllar oluyo
Ten uyumunuz vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden artık ondan olmaz?
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı uzun zaman oluyor
Cevap sahibi+1 yılO evlendi mi?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOlur olur niye olmasın
Soran+1 yılSevgili değiliz altına neden yatayım
Cevap sahibi+1 yılKızım sevişmek için illa sevgili olmak mı gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen ikkler oyle olur..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler