Doğru bu arada onu atladım sorarken nolursa olsun isterse 20 cm olsun 5 dk kullanım süresi olduktan sonra bi naneye yaramaz ama ince ve kısa bile olsa kadını saatlerce doyuruyorsa ondan olur işte
@Mr_Morgan Sana : annen ve baban sen küçükken demediler mi? Oğlum bizim toplumumuzda pipiyi göstermek ayıptır... Diye... Sen uzaydamı yaşıyorsun? ya da Altından şahesermi gösteriyorsun... A. k. lavuğu.
Yahu siz hangi familyanın hangi türüsünüz yaaa... Sizi ne tür bir hyvan yeni ile beslediler ki insanlık tan çıktınız ve hayvan ve odun arası bir mahlukata dönüştünüz.
@Mr_Morgan lan lavuk. Bilmem gelmişsin kaç yaşına... Halâ ona buna marifetmiş gibi cinsel organını gösteriyorsun. Lan kardeşim sapık: lan seni yetiştiren ana babanın ben a. k. kardeşim güzel kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzun ince bir yoldalar
Kısa kalından daha fazla zevk alıyorlar bence
Uzun ince yazdigi icin ondan boyle yazdim evet kalindan zevk alirlar ama artik kizlar hep gorselci o yuzden uzun da istiyorlar
Haklısın
Kalin
16 cm ve kalın? İyi midir kfjfkf
İyi ideal
Çok mutlu oldum 🥹
Boyu değil işlevi canım 😆
Hahahaha ne uzunu ne kalını en çok içinde kalanı yani 😂 işlevi gayet iyi. Şekli de öyle
Doğru bu arada onu atladım sorarken nolursa olsun isterse 20 cm olsun 5 dk kullanım süresi olduktan sonra bi naneye yaramaz ama ince ve kısa bile olsa kadını saatlerce doyuruyorsa ondan olur işte
Yorum yapmanı çok isterdim
elbette işlevi önemli ama bir yerde de kendini hissettirmeli ama değil mi?
sence 19 cm uzun 6 cm kalın nasıl?
Min (13cm) diye ekledim
Kalın uzun
19 cm uzun 6 cm kalın nasıl?
Yorum yapmanı çok isterdim
@Mr_Morgan
Aslında kulağa hoş geliyor...
@Emremre0616
Emre sen kime yazdın
Sana yazdim
@Emremre0616
Problemin nedir?
görmek istersen beklerim :)
@Mr_Morgan
Sana : annen ve baban sen küçükken demediler mi?
Oğlum bizim toplumumuzda pipiyi göstermek ayıptır... Diye...
Sen uzaydamı yaşıyorsun?
ya da
Altından şahesermi gösteriyorsun... A. k. lavuğu.
bu kadar abartmaya gerek var mıydı?
Yahu siz hangi familyanın hangi türüsünüz yaaa...
Sizi ne tür bir hyvan yeni ile beslediler ki insanlık tan çıktınız ve hayvan ve odun arası bir mahlukata dönüştünüz.
tamam sen rahibe teressasın
@Mr_Morgan lan lavuk.
Bilmem gelmişsin kaç yaşına... Halâ ona buna marifetmiş gibi cinsel organını gösteriyorsun. Lan kardeşim sapık: lan seni yetiştiren ana babanın ben a. k. kardeşim güzel kardeşim.
Ya v ş ak p ez ev enk