Cinsel Yaşam Neden sevgilimin küfretmesinden etkileniyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yani normalde konusurken falan bazen soyluyo laf arasinda😅 Neden sevgilimin küfretmesinden etkileniyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl ergen bir abaza olduğun için s*kmeli s*kmalı k*ymalı laflar duyunca kaşıntın artıyordur o yüzden... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ergenlikle ne alakasi var baskasi dese gram etkilemez ama o diyince iş degisiyo Yorumla PATRON79 +1 yıl demekki onu beğeniyorsun ve onunla yapmak istiyorsun aynı kapıya çıkıyor değişen bir şey yok. Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Sert ve küfürlü seks candır ama yavaş başlayıp gittikçe sertleşen. seks anında konuşmak iyidir zevki arttırır. Hırçınlığı arttırır 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sexden bahsetmiyorum normal konusmada Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Hmmm. Normal konuşmada küfür sevmem ben sevgilime karşı Yorumla Soran +1 yıl O da etmiyo zaten ama bazen kaciriyo agzindan Yorumla Soran +1 yıl Skrm boyle işi falam gibi bana karsi degil Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Bence sen o an libidona dokunduğu için etkileniyorsun. istekli bir şeysin. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya normal konusurken işte mesela skrm boyle işi tarzinda bi şey dese bile etkileniyorum zaten bana karsi kufretmez Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Tamam anladım ama etkileniyorum derken sulanma demiyo musun cinsel istek Yorumla Soran +1 yıl Sulanma olmuyodur ama isteklenme oluyo gibi Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Tamam işte sen sert küfürlü seks seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Henuz cinsellik yasamadik Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Bu senin libidona engel değil. Yaşama da zaten mastla devam et Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl mastürbasyon yetmiyor mu yoksa 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yetmiyo aslinda ama napalik idare ediyoruz Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Yetecek seviyede yapabilrisin. Farklı şekillerde 😜 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal değilsin çünkü. Yatak dışında küfürlü konuşan birinden etkileniyorsan net olarak varoşsun. 0 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl laf arasındaki küfürden etkileniyosan normal değilsin evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O dedigi icin oluyo ya normalde etkilenmem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yatakta hoşuma gider sadece, normalde ne alaka? 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasamadik henüz Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Etkileniyor musun😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi yaa napim Yorumla nostaljiask +1 yıl Komik tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne yapıyor ki istediğin artıyor eski Kız arkadaşım da yapardım oda öyleydi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapardin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne bileyim konudan konuya küfür olunca olurdu Yorumla Soran +1 yıl Tetikliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tetikliyor ama belli etmiyorsunuz Kız arkadaşım belli etmezdi sende öyle misin Yorumla Soran +1 yıl Evet hic belli etmiyorum o bilmez onu ne kadar istedigimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa aynı eski Kız arkadaşım heç belli etmezdi * bu yüzden bitirdim arzulamadığın hissettim bıraktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden belli etmiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Yanlis anlasilmamak icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım dediğim taktirde anlamıyorsunuz başka bir şey var gibi Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Soran +1 yıl Dusun yani kufredince bile icim ciz ediyo 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ediyorda kendine ediyor başkasına değil ki yaşlarınız kaç peki Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. s. k. eyim mi diyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gibi evet Yorumla İlhann06 +1 yıl başka yere atıf yapıyor. orası da istiyor işte Yorumla
Düşleyenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Bende severim ama kadinlar genelde sevmez 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Seviye meselesi aslinda normal degil 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. içerlerde bi yerde bi azgınlın var 0 0 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Skrm dediği icin 1 13 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Buna da hallenmezsin Yorumla Soran +1 yıl Niye hallenmiyim sevgilim diyosa hallenirim baskasi diyince degil 😏 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Sikilmekten niye hoşlanır bir kız anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok mantiksiz dusunuyosun Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Ne alaka, acikla bari Yorumla Soran +1 yıl Neyi acikliyim Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Sikilmenin psikolojisini, dm den de yazabilirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Kadın olsan anlardin Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Offf tamam Yorumla Soran +1 yıl Nasil acikliyim ki hormonlar dürtüler yani eğer olmasaydi çocuk bile olmazdi 😂 Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Onu biliyoruz djdjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Yani sana şöyle söyliyom normalde kadin ezilmek istemez ama konu o olunca iş degisiyo Yorumla Ekselansları41 +1 yıl Özele gelsene Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgiyle baktigindan 0 0 Yorumla
sorudelisibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hoşuna gidiyor ne güzel işte sende gel yap dersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ergen bir abaza olduğun için s*kmeli s*kmalı k*ymalı laflar duyunca kaşıntın artıyordur o yüzden...
Ergenlikle ne alakasi var baskasi dese gram etkilemez ama o diyince iş degisiyo
demekki onu beğeniyorsun ve onunla yapmak istiyorsun aynı kapıya çıkıyor değişen bir şey yok.
Sert ve küfürlü seks candır ama yavaş başlayıp gittikçe sertleşen. seks anında konuşmak iyidir zevki arttırır. Hırçınlığı arttırır
Sexden bahsetmiyorum normal konusmada
Hmmm. Normal konuşmada küfür sevmem ben sevgilime karşı
O da etmiyo zaten ama bazen kaciriyo agzindan
Skrm boyle işi falam gibi bana karsi degil
Bence sen o an libidona dokunduğu için etkileniyorsun. istekli bir şeysin. 😄
Hayir ya normal konusurken işte mesela skrm boyle işi tarzinda bi şey dese bile etkileniyorum zaten bana karsi kufretmez
Tamam anladım ama etkileniyorum derken sulanma demiyo musun cinsel istek
Sulanma olmuyodur ama isteklenme oluyo gibi
Tamam işte sen sert küfürlü seks seviyorsun
Henuz cinsellik yasamadik
Bu senin libidona engel değil. Yaşama da zaten mastla devam et
mastürbasyon yetmiyor mu yoksa 😄
Yetmiyo aslinda ama napalik idare ediyoruz
Yetecek seviyede yapabilrisin. Farklı şekillerde 😜
Normal değilsin çünkü. Yatak dışında küfürlü konuşan birinden etkileniyorsan net olarak varoşsun.
laf arasındaki küfürden etkileniyosan normal değilsin evet
O dedigi icin oluyo ya normalde etkilenmem
sende onun kufrederek seni s. kmesini istiyosun ondan
yatakta hoşuma gider sadece, normalde ne alaka?
Cinsellik yasamadik henüz
Etkileniyor musun😂😂😂
Komik mi yaa napim
Komik tabi
Ne yapıyor ki istediğin artıyor eski Kız arkadaşım da yapardım oda öyleydi
Ne yapardin
Ya ne bileyim konudan konuya küfür olunca olurdu
Tetikliyo
Tetikliyor ama belli etmiyorsunuz Kız arkadaşım belli etmezdi sende öyle misin
Evet hic belli etmiyorum o bilmez onu ne kadar istedigimi
Aa aynı eski Kız arkadaşım heç belli etmezdi * bu yüzden bitirdim arzulamadığın hissettim bıraktım
Neden belli etmiyorsunuz
Yanlis anlasilmamak icin
Anlamadım dediğim taktirde anlamıyorsunuz başka bir şey var gibi
Nasil
Dusun yani kufredince bile icim ciz ediyo 😂
Ediyorda kendine ediyor başkasına değil ki yaşlarınız kaç peki
s. k. eyim mi diyor
Gibi evet
başka yere atıf yapıyor. orası da istiyor işte
Bende severim ama kadinlar genelde sevmez
Sert mi seviyordun acaba
Seviye meselesi aslinda normal degil
içerlerde bi yerde bi azgınlın var
İstediğin için?
Ruhun da azcık kaşarlık var da ondan 😀
Skrm dediği icin
Buna da hallenmezsin
Niye hallenmiyim sevgilim diyosa hallenirim baskasi diyince degil 😏
Sikilmekten niye hoşlanır bir kız anlamıyorum
Çok mantiksiz dusunuyosun
Ne alaka, acikla bari
Neyi acikliyim
Sikilmenin psikolojisini, dm den de yazabilirsiniz.
Kadın olsan anlardin
Offf tamam
Nasil acikliyim ki hormonlar dürtüler yani eğer olmasaydi çocuk bile olmazdi 😂
Onu biliyoruz djdjdjdj
Yani sana şöyle söyliyom normalde kadin ezilmek istemez ama konu o olunca iş degisiyo
Özele gelsene
Sevgiyle baktigindan
Hoşuna gidiyor ne güzel işte sende gel yap dersin
O bendede var
bıraz kabalıktan hoslanıyor olabılır mısın
Azdırıyor mu
En sevdiğim gacı tipisin sbsbx
ilginçsiniz
Normal değilsin
Tesekkurler
Rica ederim
Gel ediym canım