Ben penis pompası kullanıyorum sizce etkisini görürmüyüm?
seks shoptan alırken satıcı 6 ay içinde büyüme ve kalınlaştırma etkisini göstereceğini söylüyordu ama kullanan varsa aydınlatabilir mi beni, bu ürünün farklı çeşitlerde kapakları var onlarıda aldım ama emin olamıyorum etkisini görebileceğim açısında. Sadece aldım ve kullanmak istiyorum ve bu aldığım ürün piyasadaki diğer penis pompalarına göre daha iyimiş ingiltere ürünü olan penis pompası diğerlerine göre daha iyi ve dijital aldım kullanım süresi en fazla 15 dakika kadarmış ve zaten dijital olduğu için kendi kendine havasını veriyor ve penisini şefaf silindirin içinde büyütüp kalıntırıyor her gün gece yatmadan kullanıyorum ki düzenli uykuda penisin büyümesinde büyük rol oynuyormuş.
seks shoptan alırken satıcı 6 ay içinde büyüme ve kalınlaştırma etkisini göstereceğini söylüyordu ama kullanan varsa aydınlatabilir mi beni, bu ürünün farklı çeşitlerde kapakları var onlarıda aldım ama emin olamıyorum etkisini görebileceğim açısında. Sadece aldım ve kullanmak istiyorum ve bu aldığım ürün piyasadaki diğer penis pompalarına göre daha iyimiş ingiltere ürünü olan penis pompası diğerlerine göre daha iyi ve dijital aldım kullanım süresi en fazla 15 dakika kadarmış ve zaten dijital olduğu için kendi kendine havasını veriyor ve penisini şefaf silindirin içinde büyütüp kalıntırıyor her gün gece yatmadan kullanıyorum ki düzenli uykuda penisin büyümesinde büyük rol oynuyormuş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç kullanma bence öyle şeyleri. Kaç cm penisin?
Para verdim diye ve piyasadaki en iyi ürünü aldım diye kullanıyorum, 14cm, kalınlık ölçüsü bilmiyorum net olarak ama normal kalınlıkta bir penisim var ama beni tatmin etmiyor görüntüsel olarak ereksiyon halinde değilken içine gömük olduğu için beni görüntüsel olarakta tatmin etmiyor, ben kendimle barışık ve iyi olucam ki karşımdaki kişiyede yeteyim, mutlu edeyim inancıyla kullanıyorum yinede yanlış bir uygulama oluyor?
Ve erken boşalma sorunuda yaşıyorum üstüne bunun içinde elle mastürbasyon yapmamak için mastürbakör ürünüde aldım en iyisinden erken gelme boşalma çözümüne eğitim olur düşüncesiyle, kendime bu terbiyeyi vermek istedim.
*mastürbatör ürünü…
pompayı kesin kullanma derim.14 cm normal zaten.
Görüntüsü küçük geliyor gözüme ve kalınlığı baş kısmı bile diğer penis tiplerine kötü ve küçük görünüyor gözüme ama penis pompası makinesinin içinden çıkarınca kocaman bir penis halinde çıkıyor o zaman görüntüsüyle gurur duyuyorum.
Eziyet ediyorsun zavallı çocuğa, yapma.
Nasıl bir eziyet olabilir ki?
Hassasiyetini zedeliyorsn
Erekte problemi mi oluyor sonradan yani
çok elle şeedersen erken boşalmaya yol açıyor,
Faydası yok zararı var
Nasıl bir zararı olabilir ki?
Araştır
Zararı var dedin ya biliyorsundur diye düşündüm
Bildiğim kadarıyla peniste kızarıklık eğrilik ve ağrılı boşalmaya sebep oluyor
Bu söylediklerinin olmadı kızarıklık tabi ki olucak ama kızarlık şeklinde kafası pembeleşiyor bura normal makine havayla vakumlayarak yukarı çekiyor ve buda büyümesine, kalınlaşmasına egzersiz oluyor.
Kaç cm
14cm kalınlığıda normal, kafası bile normal
Daha ne istiyon arkadaş
Biraz daha büyük ve kalınlaştırmak.
Penisin gayet iyi bence
Doktor kontrolünde olmadan hiç bir şey kullanma
İşinin ehli iyi bir doktoru araştırıp gidicem zaten doktorda onaylarsa ya da yanında başka bir üründe önerirse kullanmaya devam edicem ama bence kullanmamı önerecektir diye düşünüyorum.
Böyle şeylerin penisi büyütcegini düşünmüyorum
Başka nasıl olabilir ki, amilyatı bile varmış bu gelişimin ama cesaret edemiyorum böyle bir amilyat için.
Aynen ameliyat var o daha kesin çözüm bence bu cihazlar mastürbasyon icindir die tahmin ediyorum
Tamam ama bu penis pompası hem mastürbatör ürünü olarak kullanıyor hemde penis büyütme ve penis kalınlaştırma ürünü olarakta kullanılıyor kullanılan farklı başlıklar sayesinde
En zararlı şey
Ne gibi bir zararı olabilir ki?
Bence yanlış
Ne gibi bir sıkıntısı olabilir ki?
Amacı ponpalanmak değil pompalamak çünkü
Nasıl yani anlamadım desem?
Saglikli degil