+1 yılSonuçta yine kendilerini kocalarına saklamış oluyorlar ve bu konuda düşüncem yok çünkü annem bana atıp tutmamayı tembihledi atıp tutmak uslu çocukluğa sığmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnız kalma korkusundan dolayı sadece, niyet mi önemli sonuç mu :D
- +1 yıl
Ablacım bu mentalite ile düşünürsek eğer bakire kalmayanlarda yanlız kalma korkusundan dolayı çıkıp birliktelik yaşıyorlar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki göster ama elletme demişlerdir 😂😂 Önceden olsa haklısın insanlar çarşaf bile istiyormuş ama şimdi bakir erkek mi kaldı ki bakire kız arasınlar. Bu tek taraflı olacak bişey değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılbu düşünceler 20 sene öncesinde kaldı arkadaşlar. şu an kimse ne bakire kız arıyor ne de bakir erkek. gerçekçi olalım. aklı olan zaten böyle bir arayışa girmez. girenler de mağara devrinden kalmıştır. şu an çevremde evlenen o kadar insan var ki hepsi de evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşayan insanlar. evlendikleri adamlar/kadınlar bunu sorun etmeyip hayatlarına bakıyor mutlu mesut yaşıyorlar. bakire bir şekilde koca bulacağını uman kız varsa eğer şu devirde, kendini kimin neyin için sakladığına dönüp baksın:D sanki evleneceği adam tertemiz olacak. bırakın bu işleri
21 Yorumla- +1 yıl
Yo bakşre olmak değerlidir özeldir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakireyim diyemem sadece vajinal yapmadım ama evde kalmaktan ziyade daha özel olmasını istediğim için yapmak istemedim
Ama her şeyi yaşadıktan sonra da çok da bir anlamı kalmıyor gibi126 Yorumla
Soran+1 yılniye kalmasın, daha önce yaptıklarını artık anlamı kalmadı diye yapmayacak mısın? vajinal dışında olanlar özelliğini yitirdi mi sence daha önce yaptığın için?
Cevap sahibi+1 yılVajinal yapmamanın bir anlamı kalmıyor ve bir yerden sonra yapmadan durmak da zor gerçekten
- +1 yıl
Bakire değilsin tabi daha ne yaşıcan yaşa bari bir anlamı kalmamış ki zaten
Cevap sahibi+1 yılBen ne diyorum acaba 🙄
- +1 yıl
Peki ya pişmanlık var mı burada görüyorum yağıp pişman olan çok oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılPişman değilim
- +1 yıl
İyi bari yargılamıyorum yanlış anlama
- +1 yıl
Peki ya tecrübene dayanacaktan soru sorsam müsade varsa özelde?
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Konu hakkında seksting olmadan 🙏
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔
- +1 yıl
Kızlık zarı (bilimsel ismiyle "himen" veya "hymen"), vajinal açıklığın dış kısmını saran ve kimi durumda kısmen kapatan bir mukoza dokusudur. Bu doku, çoğu zaman ilk cinsel birleşme (coitus) sırasında yırtılır ve bir miktar acı ve kanamaya neden olur.[11]
Seks ile ilişkisinden ötürü birçok toplumda bu dokuya kültürel anlamlar yüklenmiştir ve halk arasında hakkında birçok hatalı bilginin dolaşmaktadır. Örneğin birçok kültürde himen perforasyonu ("kızlık zarı yırtılması"), "bakirelik testi" gibi değerlendirilir ve bu kültürlerde kadınlara cinsellik konusunda çeşitli baskılar uygulanır. Ne var ki himen, aynı zamanda sert düşmeler ve sarsmalar ile, vajinal tampon kullanımı ile veya at binme ve bisiklet gibi sporlarla uğraşma nedeniyle de yırtılabilir. İlerleyen kısımlarda göreceğimiz gibi, bazı kadınlarda himen daha esnektir ve ilk seks sonrasında da (hatta birden fazla seks sonrasında da) korunmaya devam edebilir. Dolayısıyla himenin varlığı veya yokluğu, "bakirelik" veya cinsel deneyim konusunda güvenilir bir belirteç değildir.
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 bilgim var
- +1 yıl
Özür dilerim, amacım ukalalık yapmak değildi, bir çok kişi bunu bilmiyor o yüzden insanlar bilgilensinler istiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🤗
- +1 yıl
Rica ederim, zaten cehalet yüzünden bu haldeyiz
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle. Keşke insanlar biraz daha bilinçli olsa
- +1 yıl
Bilerek cahil bırakılıyorlar ki kontrol altına almak kolay olsun
Cevap sahibi+1 yılİnsanların bunun bilincinde olup karşı çıkması lazım, özellikle de kadınların
- +1 yıl
İşin ironi tarafı da bu zaten bu zihniyete destek veren milyonlarca kadın var
Cevap sahibi+1 yıl🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
İşte tam da bu yüzden kız çocuklarının okumasına izin vermiyorlar yobaz zihniyete sahip kişiler
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur maalesef
- +1 yıl
Kız çocuklarını okutmazlar sonra da kızları, eşleri, kardeşleri veya amneleri hastalandıkları zaman da kadın doktor baksın derler
Cevap sahibi+1 yılSorma. Ben sınıf öğretmeniyim. Bununla mücadele edicem elimden geldiğince
- +1 yıl
Umudumuz sizin gibi idealist eğitimcilerde
+1 yılValla haklısın. Kızların yüzde doksanı vajinal birliktelik yaşamamış olsa bile birine nude atmış veya oral yapmış olabiliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlara bakire denmiyor yalnız.
Allah korkusu ile zinaya yaklasmama daha doğru
310 Yorumla
Soran+1 yılkendini kocasına saklayan biri başka bi erkekle cinsellik dahi konuşmaz cinsel kısmı kocasına saklar ama çoğu kadın konuştuğunu nude attığını atmasa bile sexting yaptığını söylüyoe vajinal ilişkiye cesaret edemiyor çünkü evde kalmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim dediğim o zaten aynı şeyden bahsediyoruz onlar bakire olmuyor..
Soran+1 yılerkeklerin gözünde bakire :D
Cevap sahibi+1 yılAma kocaya saklama cirkin bir tabir erkeklerde bakır olmalı gelecekteki eşe saygı ve zinaya yaklasmama...
Cinsel konuşma ses görüntü olmadan mesajlaşma da zina ve/veya zinaya yaklaşma oluyor
Soran+1 yılbu tabiri ben bulmadim ama evet
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin gözü umrumda değil Allah katı önemli olan.. Allah hata yapmaktan korusun yapılan hatadan pişman olup tekrarını yaşatmasın, korktuklarimizla sınamasın, nefsimizle bir an olsun basbasa birakmasin
Cevap sahibi+1 yılTek düşündüğüm zinaya yaklasmamak hatalari tekrarlamamak ve gelecekteki eşime saygısızlık yapmamış olmak.
Cevap sahibi+1 yılSimdi bunu yobaz olarak adleden arkadaşlarımız olacaktır. Onlar vücutlarını istediği gibi kullandıklarında özgür cagdas oluyorken ben kendi isteğimle bedenimi istediğim şekilde yaşamak istediğimde neden farklı isim konuluyor.. saygıdan bahsedip saygısızlık ve hadsizlik yapan insanlar kadar trajikomik gelen basla bir şey yok.
Soran+1 yılay iradeniz şahane maşallah Allah sizi üzmeyecek kişileri karsiniza cikarsin
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendisi gibi olanlarla olur umarım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru. anal oral ne varsa hepsiji yapıyo sonra ben bakire namuslu bi kızım diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöyle yapanlar kezbandır ölü balık gibi yatan kadını kim ne yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl bir kraliçesin haklısın bu arada sevişip seksting yapıyolar ama bakireler shshsh
00 YorumlaBir laf var davulda patlak değildi ama tokmak her yerine değmişti o mesle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru bir söz ama çok doğru
02 Yorumla
Soran+1 yılkabul edemiyorlar altta bi adam da kabul edememiş onlar temiz onlara laf atamazsın falan diye panik atak geçiriiyo sfghsfgshfgsh
- +1 yıl
herkes azmış ne yapacağını şaşırmş. dediğine çok katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsko arkadan verebilirler ki yapiyorlar artik
05 Yorumla
Soran+1 yılarkadan verene erkekler bakire diyor
Cevap sahibi+1 yılEvet bakire oluyor hem evlenince koca da anlamiyor en temizi bence ya
Soran+1 yıl:D:D:D:D:D gören görsün elleyen ellesin diyosun
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta 2 tarafta istiyor asko :) onden olmszsa arka kapi her zaman acik ya oda ilk baslarda zor oluyir ya
Cevap sahibi+1 yılSustun
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ne alakası var, çok saçma bir tez 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmazsa kimse istemez diye ilerde yalnız kalmamak için bakire kalıyor, bakire olmayanla herkes evlense yapar
Soran+1 yılyooo senin o dediğin İstanbul Ankara İzmir gibi biraz entelektüel takılan bir kesim, türkiyenin diğer yerlerinde bakire değilsen olmaz kuralı geçerli hala
- +1 yıl
En çok beraber olduğum kızlar da güneydoğulu olanlardı ne hikmetse, ki İzmir’de yaşayan İzmirli birisiyim. Bence sana böyle geliyor, seksi tabu haline getirdiğin için kendini buna inandırıp böyle teselli ediyorsun. Yoksa kimse evde kalmıyor, herkes bir şekilde evleniyor. Evde kalan oluyorsa da sebebi de zar değildir yani. O devran döneli çok oldu :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim gibi toplumlarda dediğiniz gibi bir şey var
022 Yorumla
Soran+1 yılerkekteki zar takıntısını yatıştırmak istediğimiz için sadece yoksa evlenmeden önce başkaları görüyor vajinayı :D kocaya saklamıyor kimse
- +1 yıl
Dinci ve yobaz zihniyet bekârete önem veriyor hymen denilen kızlık zarının ne işe yaradığını bilmedikleri için namus kavramı yüklüyorlar
- +1 yıl
Memeli bir çok canlıda da hymen olduğu tespit edilmiştir yani sadece insana has bir şey değil
- +1 yıl
erkekteki bakire kız takıntısı dinle alakalı bir şey değil. dünyanın neresine gidersen git bakire olan kız erkekler tarafından daha değerli görülür. erkeklerdeki iç güdü diğer erkeklerin genlerini kendi benliğine bi tehdit olarak görür ve eşinin rahmini sahiplenir. ayrıca erkek doğacak çocuğa bakacağı için o çocuğun yüzde yüz kendi çocuğunun olmasinı ister bu nedenle kendine sadık bi kadın arar.
- +1 yıl
namus kavramı da dinle oluşan bir şey değil. aslında namus kavramı dinleri etkilemiştir
Soran+1 yıl@SSvermiştim erkeklere çekici gelen şey kızın tecrübesiz oluşu, ancak benim bahsettiğim şey bu değil. kızlar erkek beklentisinden dolayı bakire kalıyorlar, yoksa içgüdü olarak nikahlı eşe saklama içgüdüsü yok bu da zaten nude atmanın sexting yapmanın bu kadar fazla olması da dediğimi haklı çıkarıyor direkt
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SSvermiştim bana şifresini veren bi fb vardı fake hesaptan kızlarla konuşmalarını okudum bu kizların hepsi bartın, tokat, yalova vs gibi anadoludan küçük yerlerdendi. çocuğa gogus popiş ne varsa foto video atıyorlardı ama bakirelerdi. ayrıca sextingin de dibine vuruyorlardı. ben söyleyince ne biliyorsun diyorlar ben konuşmaları kendim okudum fotoları bi keresinde benim fb izin verdi kendim açtım kizlar deli gibi nude atiyor yüzünü göstermeden, hepsi de bakire yani
- +1 yıl
biliyorum. bir sürü kız öyle. ben de snapchatten cok kızla konuştum. azgınlarken kızlar değişik bi karaktere bürünüyorlar. sanaldan her şeyi yapıyorlar. kızların görmediğim yerleri yoktur. ama çoğu reelden yapmıyor. memlekette vücudunu sergilemeyen kiz yok resmen. doğusundan batısına kapalısından açığına hepsi aynı.
- +1 yıl
ben zaten bu devirde asla evlenmem kendi işime gücüme bakıyorum kadınlarla ilişkilerim ya arkadaşça olur ya da fb şeklinde.
Soran+1 yıl@SSvermiştim yani en son bi kiz yine geldi benimkine hayatimda biri var ama emin değilim dedi öyle fb gibi konuştular dertleştiler kiz sonra sexting yaptı yatmadan bununla :D
- +1 yıl
evet bana da denk geldi öyleleri. sevgilisini sevdiğini söylüyordu ama bana foto atmaya da devam ediyordu. hatta birine ben baştan söylemiştim aşk mesk duygusallık sevmiyorum diye sadece cinsellik için flörtleşirim demistim. sonradan kız beni kendine aşık etmeye benimle sevgili olmaya çalışmıştı. ben reddedince saçma sapan triplere girdi. çokta yakışıklı biri sayılmam yani
- +1 yıl
@SSvermiştim onların da inandıkları bir din ya da inanç türü var din denilince neden herkesin aklına islam geliyor anlamış değilim
- +1 yıl
dinden kasıt ben dünyadaki genel dinleri kastettim. dinler namus kavramını ortaya çıkarmadı. namus kavramı zaten taş devrinde bile vardı. namus kavramı insanların kültürünü dinini etkilemiştir. bakire kadın dünyanın tüm toplumlarında değerlidir. çok fazla erkek ile cinsel ilişki yaşayan kadın değersizdir erkekler tarafından evlenmek istenmez
- +1 yıl
@SSvermiştim nerden biliyorsun taş devrinden beri var olduğunu
- +1 yıl
@SSvermiştim demek ki dinleri insanlar uydurmuş
- +1 yıl
insan davranışlarını anlayabilmen için doğadaki diğer türlerle beraber analizler yapman gerekir. evrimsel biyoloji, evrmsel psikoloji, evrimsel zoologi vs ile ilgili metinler okursan insan davranışlarının iç güdüsel temellerini anlarsın. bunun dinlerden ve kültürlerden bağımsız bir şeydir. doğal seçilin sonucu bu içgüdülere sahip olmuşuz.
hayvanlar aleminde çoğu türde erkekler dişilerini kıskanır. erkeklerde dişileri kıskanma içgüdüsü vardır. erkekleri rahatsız eden şey bir baska erkeğin spermleridir. çünkü erkek kadını ve doğacak cocugu sahiplenir ve gerekirse onlar için ölür. çocuguj yüzde yuz kendine ait olması lazım. insanlar da birer primattır ancak başka primatlara baktığımızda dişilerin çok eşli olabildiği görülebiliyor. bunun sebebi yaşadığı ortam. şempanzeler ağaçlarda yaşar ve meyve yiyicidir. yavrunun bakımını anne üstlenir. ancak insanlarda bu böyle değil. insan dişisi güç bakımından aciz yaratılmış ve insanların beslenme zincirinde et de vardır. şempanze yavruları daha erken yetişkinliğe erişirken. insanlarda beyin gelişimi uzun olduğu için çocukluk dönemi uzundur. etçillerin yavruları otcul yavrularına göre daha aciz dogar ancak. insan yavrusu kadar aciz doğanı yok. insanlarda anne doğum yaptı ve bebek doğdu. bu anne ve bebeğin bakılmaya ihtiyacı var. işte bu yüzden insan türü evrimleşirken tek eşliliğe doğru evrimleşmiş. dişinin kocasına sadık olmasi çok önemli.. taş devrinde bir çok erkekle çiftleşen kadının doğurduğu cocuğun kimden olduğu belli olmayacağı için hic bir erkek o çocugu ve kadını sahiplenmez - +1 yıl
@SSvermiştim okumadığımı nerden biliyorsun
- +1 yıl
@SSvermiştim araştırdığım için diblerin insan uydurması olduğunu söylüyorum
- +1 yıl
@SSvermiştim Kızlık zarı (bilimsel ismiyle "himen" veya "hymen"), vajinal açıklığın dış kısmını saran ve kimi durumda kısmen kapatan bir mukoza dokusudur. Bu doku, çoğu zaman ilk cinsel birleşme (coitus) sırasında yırtılır ve bir miktar acı ve kanamaya neden olur.[11]
Seks ile ilişkisinden ötürü birçok toplumda bu dokuya kültürel anlamlar yüklenmiştir ve halk arasında hakkında birçok hatalı bilginin dolaşmaktadır. Örneğin birçok kültürde himen perforasyonu ("kızlık zarı yırtılması"), "bakirelik testi" gibi değerlendirilir ve bu kültürlerde kadınlara cinsellik konusunda çeşitli baskılar uygulanır. Ne var ki himen, aynı zamanda sert düşmeler ve sarsmalar ile, vajinal tampon kullanımı ile veya at binme ve bisiklet gibi sporlarla uğraşma nedeniyle de yırtılabilir. İlerleyen kısımlarda göreceğimiz gibi, bazı kadınlarda himen daha esnektir ve ilk seks sonrasında da (hatta birden fazla seks sonrasında da) korunmaya devam edebilir. Dolayısıyla himenin varlığı veya yokluğu, "bakirelik" veya cinsel deneyim konusunda güvenilir bir belirteç değildir. - +1 yıl
bilimsel olarak yazdığın şeyler doğru ancak, bu bilimsel yazı feminist bir yazar tarafından kendi işine geldiği gibi manipülasyon eklenmiş. öncelikle şunu belirtmek isterim. bir erkeğin EVLENMEK için bakire (cinsel anlamda kendini korumuş, kızlık zarı sağlam) bir kız istemesiyle, bir kızın uzun boylu geniş omuzlu bir erkek istemesi arasında bir fark yok. (ya da cinsel güç açısında uzun penisli bir erkek istemesi). her cinsiyet kendi cinsel çıkarını düşünür burada. bir erkek yatırım yaptığı kadıni ve çocukları korur hatta onlar için canını verrbilir ancak bu çocukların yüzde yuzde kendine ait olması lazım. o erkek kendini baba gibi hissetmesi gerekir. zaten bir erkeğin iç güdüsel olarak bakire bir kızla evlenmek istemesinin en büyük sebebi rahminin başka bir erkek tarafından döllenmiş olma ihtimalinin çok düşük olmasıdır.
kadınlar uzun penisli erkek istemekte nasil haklılarsa erkekler de bakire kız istemekte haklılar. çünkü hala taş devrinden kalma iç güdülerimizle hareket ediyoruz. uzun penis penetrasyon sırasında rahmin derinliklerine nüfuz edebildiği için kısa penise göre daha başarıli bir dölleme gerçekleştirir.
çoğu hayvan türünün erkeğinde bakire dişi bulma eğilimi yoktur. örneğin çitalarda erkek tohumlarını dişinin rahmine ektikten sonra dişiyi terk eden. dişi ve erkek beraber yaşamak zorunda değildir. veya erkek dişiyi korumak zorunda değildir. erkek dişiye bir yatırım yapmaz. insan topuluklarında neslin devamı icin kadın ve erkeğin bebek için birlikte yaşaması ve bebeğe bakması gerekir.
bakirelik kadının cinsel sadakatinın bir göstergesidir. kadının feminen erkeğin ise maskülen olması gerekir ki sağlıklı bir evlilik sürsün. cinsel sadakat feminen bir özelliktir. kadın evlenmek için seçtiği erkeğe cinsel sadakatını kanıtlamasi gerekiyor.
- +1 yıl
@SSvermiştim kızlık zarı denen hymen sadece insana özgü bir şey değil
+1 yılArtık tıp gelişti zar dikimi vesaire yapıyorler
11 Yorumla- +1 yıl
Hoş değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan kızı almazlar düğün yapmazlar
00 Yorumla
+1 yılBakire kız değerlidir özeldir
00 YorumlaBulamam diye tek korktukları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen alakayı pek kuramadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatı kaçırıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yapsınlar sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma tespit
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekler :D
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbi bakıma doğru
00 Yorumla
+1 yılDoğru tespit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bakış açısı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen haklısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence de öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes biliyor ama inkar ediyor iki yüzlülükten sıkıldım ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem