Cinsel Yaşam İstekliyken işeyince istek gidiyor, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Saçma bir soru evet kusura bakmayın Güncellemeler+1 yıl Seks zevk vermiyor 🙃 İstekliyken işeyince istek gidiyor, neden? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu bana da oluyor nedenini ben de merak eediyorum.. 0 4 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ne kadar idraririmi tuttarsam istek o kadar gidiuir bunun sebebi nedir acaba Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Bunun çözümü ne sence var mj bir yolu Yorumla Soran +1 yıl Yok herhalde Yorumla zehirhafiyye +1 yıl İdrarımı 1 haftadır tuta tuta bütün isteğim gitti Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Baskı yapıyor içten daha çok zevk alıyorsun iseyincee zevkin azalıyor 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl idrar torbasının baskısından kaynaklı uyarıyor seni, boşaltınca torbayı istekte azalıyotr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende de boşaldıktan sonra işiyorum aynı orgazmı tekrar yaşıyorum niye bunu bilen var mı 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bizdeki sabah ereksiyonu gibi 🤣 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alakası yok ben hala erekte halde oluyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu bendede oluyo neden bilmiyorum. 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki anında gelmişti. Sırf isteğim gidecek diye gitmemiştim wc ye. İçine işiyicem diye çok korkmuştuuum :D Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Seni tahrik eden idrarın birikmesi cunku 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yaa burada okudum kadın değilim tabi sırf zevk aldığı için idararirmi tutuyorum zararı var mı diye sormuştu biri ondan biliyorum yani Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sonrasında iyi bir oral o zaman 0 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl İçinde olsa böyle demezsin Yorumla
muhasebedahisi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kisa bir anlik gider gene istek gecmiyor 0 15 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl İdrarımı bir haftadir sürekli tutuyieum her gün bütün isteğim gitti Yorumla muhasebedahisi +1 yıl O nasil birsey la 1 hafta tutmak 😂 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ya her gün uzun süre tutuyorum yani ve şehvet duygusu falan hiç bişey kalmadı skmdi sırf hatırlamak için yapacam. yakin zamanda Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Hahahaha ise ise bitmez o 😂 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ben de bitti valla bitiyor nedense cisimi tuttum mu bütün istek gidiyor Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Hahahah oda guzelmis Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Gerçekten bak nedenini bilmiyirum ama cisimi uzun süre tuttum mu istek azalıyor Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Tutmaktan konsantre olamazsin ki 😂 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl 😂🥴 Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Hahaha en iyisi tutmamak Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Bazen geciktiriyorum çok veya unutuyorum yapmayı Yorumla muhasebedahisi +1 yıl İnsan nasil unutur nasil rahat eder Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Bazen oluyir bana 🥴😂 Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Cok tuhaf Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Sana zevk vereni karsina cikmamis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu bana da oluyor nedenini ben de merak eediyorum..
Ne kadar idraririmi tuttarsam istek o kadar gidiuir bunun sebebi nedir acaba
Bunun çözümü ne sence var mj bir yolu
Yok herhalde
İdrarımı 1 haftadır tuta tuta bütün isteğim gitti
Baskı yapıyor içten daha çok zevk alıyorsun iseyincee zevkin azalıyor
idrar torbasının baskısından kaynaklı uyarıyor seni, boşaltınca torbayı istekte azalıyotr
Bende de boşaldıktan sonra işiyorum aynı orgazmı tekrar yaşıyorum niye bunu bilen var mı
İdrar kesesi baskı yaptığı için zevk alıyorsun çünkü 😂
düşündüğünü yapamadığın için...
Zevk aliyo gibi oluyomu
Bizdeki sabah ereksiyonu gibi 🤣
bende neden gitmiyor
Alakası yok ben hala erekte halde oluyorum
Bu bendede oluyo neden bilmiyorum.
İlişki anında gelmişti. Sırf isteğim gidecek diye gitmemiştim wc ye. İçine işiyicem diye çok korkmuştuuum :D
😂
Seni tahrik eden idrarın birikmesi cunku
Haklısın
Yaa burada okudum kadın değilim tabi sırf zevk aldığı için idararirmi tutuyorum zararı var mı diye sormuştu biri ondan biliyorum yani
Sonrasında iyi bir oral o zaman
İçinde olsa böyle demezsin
Partnerin olsa bak gidiyor mu 😅
Kisa bir anlik gider gene istek gecmiyor
İdrarımı bir haftadir sürekli tutuyieum her gün bütün isteğim gitti
O nasil birsey la 1 hafta tutmak 😂
Ya her gün uzun süre tutuyorum yani ve şehvet duygusu falan hiç bişey kalmadı skmdi sırf hatırlamak için yapacam. yakin zamanda
Hahahaha ise ise bitmez o 😂
Ben de bitti valla bitiyor nedense cisimi tuttum mu bütün istek gidiyor
Hahahah oda guzelmis
Gerçekten bak nedenini bilmiyirum ama cisimi uzun süre tuttum mu istek azalıyor
Tutmaktan konsantre olamazsin ki 😂
😂🥴
Hahaha en iyisi tutmamak
Bazen geciktiriyorum çok veya unutuyorum yapmayı
İnsan nasil unutur nasil rahat eder
Bazen oluyir bana 🥴😂
Cok tuhaf
Sana zevk vereni karsina cikmamis