Ama sorun şu biriyle tanışır tanışmaz bu soruyu soramam
Acaba kendim mi söylesem böyle birini istemezdim diye
Size saçma gelebilir ama benim için önemli cinsellik yaşamış adamlar bana itici geliyor aklıma gelir zaten sevemem
Ama sorun şu biriyle tanışır tanışmaz bu soruyu soramam
Acaba kendim mi söylesem böyle birini istemezdim diye
Size saçma gelebilir ama benim için önemli cinsellik yaşamış adamlar bana itici geliyor aklıma gelir zaten sevemem
hayır saçma bir şey değil gayet de normal bir istek yani biz erkekler de mesela cinsellik yaşamamış insanlar isteyebiliyorsak siz kadınlarda isteyebilir bu gayet doğal ve normal bir istek
Teşekkürler haklısın
rica ederim ne demek iyi günler dilerim
Cevap
16Cevap
Yani sorabilirsin bunu kötü bi şry değil ama evlilik düşünme yoluna girdiğin birine sorman daha mantıklı
Evet öyle ciddi düşündüğüm birine sormak isterim zaten teşekkür ederim cevabın için
Hakkındır.
ciddi düşündüğün her erkeğe rahatlıkla bu soruyu sormak hakkaın.
çünkü o da aynı ile mukabele edebilir.
Evet doğru zaten kendisi yaşamadıysa karşı tarafında yaşamamış olmasını ister herhalde o da merak eder
Elbette...
Ben de tamamen onu kastettim
Evleneceğimiz kadına evet daha önce cinsellik yaşadım diyecek kadar zeki olan var mı?
Çoğu açıkça diyor bence hatta bununla gurur duyan var
seni tercihin ama cinsellık yasamamıs erkek bulmakta cok zor
Ne guzel sende hic anal oral ve on sevisme cinsellik yasamadiysan hakkindir
Hiç bir şey yaşamadım ben
Biri demis ya cinsellik yasamayan erkek yok diye sakin oyle dusunme sandiginizdan daha fazla bakir erkek ben 25 yasindayim daha hic opusmedim bile bakir erkek bulursun yani
Var olduğuna ben de inanıyorum tabi ki azdır ama az olduğu içinde böyle insanlar değerli benim gözümde teşekkürler görüşün için
Ricalar
Cinsellik yaşamamış bir erkek bulamazsın.
O yüzden ne sor.. Nede rezil ol 😀
Yeni tanışınca sormam tabi ama mutlaka sormam gerek ayrıca napıyım yoksa evlenmem bende
Evlenme... Bu kimsenin umrunda olmaz ki.
Kendi kendine eziyet etmiş olursun.
Bir erkek daha çükü kalkmaya başladığı andan itibaren, kendine cikecek kız arar.
Bunu herkes bilir..
Teşekkürler ama evlenmemek benim için eziyet değil önemli olan istediğim gibi birini bulmak yoksa sırf evlenmek için evlenmek daha kötü
Şunu anlatamıyorum galiba.. İlk kriterin cinsellik olmamalı.
Farzedelim ki öyle biri denk geldi sana.. Adam bakir.. Hatta kimseyle öpüşmemiş bile olsun.
Tam istediğin gibi..
Ya peki, Huyu, Suyu, Kültürü, Eğitimi, Dini İnancı, Siyasi görüşü, Aile yapısı... Bunlar ne olacak?
Evlilikte bu etkenler daha önemli değil mi sence?
Tek kriterim tabi ki bu değil ama bu olmazsa olmaz bir kriter
Yanlış yaparsın..
Aşk gibi en büyük kriteri atladın ne yazık ki.
Eh ona bakarsan hapisten çıkmış , hırsız, dolandırıcı , ailesi kötü, aldatan birinede aşık olabilirim yeterli mi aşk?
Sen hiç aşık oldun mu?
Şimdi bana diyeceksin aşık olursan önemsiz diye eh erkeklerin çoğu aşık olamıyor o zaman çünkü hepsi el değmemiş kız istiyor
Şems Der ki:
''İnsanlar maşuk aramıyor,
Bencil duygularına köle arıyor,
Köle buluyor ama aşkı bulamıyor.''
İşte bu yüzden insanlar mutlu olamıyor.. Sende Düşmüşsün bir bakir peşine..!
Maşukunu ara... Bulduğun an.. Evlen
Aşık olup evlenenlerin aşkı geçince görüyorlar anyayı konyayı aşk geçici bir şey
Sen Aşkı liseli ergenlerin bir birine hissetiği anlık bir duygu sanıyorsun herhalde..
Aşk içinde saygıyı sevgiyi anlayışı hürmet etmeyi ve bir çok şeyi barındır.
Böyle bir Aşk, Bitmez.. Aksine her geçen gün korlanır.
Sende aşk ile sevgiyi karıştırıyorsun bence ama herkes kendi bilir kimisi boy ister kimisi para kimisi sarışın kimi esmer benimkide bu
Allah herkesin gönlüne göre versin o vakit.
Sorabilirsin bence ama dürüst olur mu onu bilemeyiz maalesef
Bana buradan konuştuğum birini hatırlattın: )
Böyle şeylere çok takılma
Neden takılmayayım?
Yani düşünsene biriyle tanıştın felaket hoşlanıyosun, sırf geçmişte ilişkisi olduğunu söyledi diye bırakıyosun. Saçma değil mi?
Bak dürüstçe söylemezse haklısın ama onun dışında uyumlu olacağın birini sırf bu yüzden silmek saçma
Uyumlu olmayız ki o zaman
Hmm, peki seni sırf biri bu yüzden bıraksa ne düşünürdün. İlla evlenmeden sevişiyor herkes bişeyler yaşıyor
Ben yaşamış olsam böyle bir şey istemezdim ki zaten.
Senin kararın ne diyim ben: )
normal bir şey bu hatta daha iyi
Merhaba ben kendimi eşine saklıyorum
O zanan 17-18 yaşındaki ile evlen
Ok madem diğerleri adam gibi duramıyor
Senin yaş kaç?
B*ku yedin geçmiş olsun
Sağol
robot yapsana
öyle
söylese de niye güvenesin ki
E zaten olmasi gereken
Ben de aynı fikirdeyim bu yüzden bakirim
Ozaman hiç evlenemezsin
Bulamazsam evlenmeyi düşünmüyorum zaten
Evlenemezsin zaten
Sorun değil 😌
Bu senin tercihin ama oylesini bulmasi zor
Neden itici
Zaten sorsanda sana doğru söyler demi 😅
Yalancı adam tek bu konuda yalancı değildir mutlaka bir gün yakalanır
Bilmem ama kapalı muhafazakar birisen dikkat eden birisen öyle biri çıkar korkms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?